Acasă » Galerie foto » Maria Constantin rupe tăcerea. Cum îi răspunde lui Marcel Toader, care a acuzat-o că l-a înşelat. „Ar fi devenit o relaţie toxică!”

Maria Constantin rupe tăcerea. Cum îi răspunde lui Marcel Toader, care a acuzat-o că l-a înşelat. „Ar fi devenit o relaţie toxică!”

De: Cancan 06/09/2017 | 15:48

Marcel Toader a dezvăluit că Maria Constantin l-ar fi înşelat şi cu Augustin Viziru! Atât Marcel Toader, cât şi Maria Constantin şi Augustin Viziru au fost concurenţi ai show-ului "Ferma vedetelor" de la Pro TV.

Contactat de Cătălin Măruţă, Augustin Viziru a declarat: „Nu am ce să zic, mă surprinde ce spune Marcel Toader. M-am întâlnit de două, trei ori cu ea. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, suferă oameni. Nu înţeleg cum am ajuns în povestea asta. Nu ştiu de ce Marcel Toader face aceste lucruri, ce interes are. Ar fi trebuit să mă sune personal. Aşa trebuie să reacţioneze un bărbat. Dacă s-a întâmplat, taci din gură. Dar să te duci la televizor… Ne face de râs pe noi, toţi bărbaţii. Maria este o superbă şi o drăguţă”, a spus Augustin Viziru. 

Marcel Toader a mai precizat că Maria Constantin l-a înşelat, de-a lungul timpului, cu mai mulţi bărbaţi. Interpreta de muzică populară a decis să rupă tăcerea şi să răspundă acuzelor lui Marcel Toader. Femeia a făcut o serie de dezvăluiri incredibile şi a vorbit despre caracterul lui Marcel Toader.

Îmi cer mii de scuze că am venit aşa elegantă la emisiune. Dar am nişte filmări, am multă treabă. Este un lucru bun pentru amândoi că divorţăm, pentru că ar fi devenit o relaţie toxică. Asta cu înşelatul nu… Pe 13 septembrie sper să divorţăm. S-a schimbat înţelegerea noastră, soţul vrea să ajungem în instanţă. Nu am mai vorbit cu el în ultima perioadă. Am vorbit cu nişte prieteni ai lui, care trebuiau să mă ajute cu nişte evenimente, dar nu s-au concretizat. Nu pot să-l acuz că nu a fost alături de mine. Lucrurile s-au schimbat când am participat la Ferma Vedetelor. A fost o perioadă dificilă. Cu o lună înainte de emisiune, tatăl meu a murit, dar nu am putut să plâng. Am fost singură atunci. M-am îndrăgostit de un om matur, căruia i-am dăruit tot, de la suflet şi tot ce înseamnă Maria Constantin. În ultima perioadă, cu cine sunt văzută înseamnă că am o aventură. Când m-a întors de la Ferma Vedetelor, m-am implicat foarte mult în munca mea. Cariera am pus-o mereu pe primul loc. Am stat mai tot timpul plecată, am avut evenimente, dar nu mi-am neglijat familia. Au fost momente când a doua zi nu aveam ce pune pe masă. În ultima perioadă, eu am adus banii în casă. Eu aveam grijă de casă. În ultimii doi ani, i-a mers rău lui Marcel. Am încercat să fiu alături de el, nu mai făcea bani. Dar nu încerc să-i aduc acuze. 

E la al şaselea divorţ, sunt sigur că trece printr-un moment greu. Implică oameni nevinovaţi, asta este cel mai dureros. Am început să mă simt nefericită. Simţeam că nu mai sunt un om liber. El a încercat să controleze absolut tot. Asta s-a întâmplat imediat ce ne-am căsătorit. Simţeam că sunt proprietatea lui. Mi-am dorit din suflet o căsnicie fericită. Nu-mi doresc ca fiul meu să-şi vadă mama la televizor plângând. Nu este nimic adevărat. Nu l-am înşelat. Tatăl meu a fost cel mai fericit după ce m-am căsătorit pentru că ştia că-l iubesc. E un moment greu, iar aceste lucruri nu trebuie spuse la televizor. Mai ales că sunt neadevărate. Nu am recunoscut că am avut relaţii cu alţi bărbaţi. Îl cunosc pe şeful Gărzii de Mediu, am avut o relaţie de prietenie frumoasă. Nu aveam ce să recunosc. Dă cu noroi în oameni nevinovaţi. Ar trebuie să mă cobor la cel mai de jos nivel pentru a discuta despre acuzele lui. 

Am avut o discuţie cu el până la 8 dimineaţa. Am avut o relaţie, dar înainte de Marcel. Nici nu mai ştiu ce i-am spus. Îmi doream să se termine acea discuţie interminabilă. Referitor la dovezi… Am avut concert în provincie. Pe drum este praf, sunt muşte, ţânţari… Asta nu înseamnă că am stat pe maşină… E incredibil… S-au lipit muştele şi ţânţarii de rochia mea. Este un scenariu incredibil. Aceste lucruri nu trebuie spuse la TV. Eu am venit aici doar pentru a cânta. Nu cred că Marcel m-a înşelat. Sau cel puţin omul pe care l-am cunoscut. Ne-am respectat la început, am încercat să formăm o familie. De două ori în viaţă l-am văzut pe Augustin Viziru. O dată la emisiune, o dată la un eveniment. Nu poţi să arunci în noroi în oameni complet nevinovaţi. Eu, în ultima perioadă, am încercat să-mi ajut soţul. Şi am căutat pe google să găsesc un caz similar, cu un bărbat care s-a însurat de şase ori. Marcel a clacat, e o situaţie de criză pentru el. Am mers la notariat, am achitat taxa de divorţ, nu contează suma. Nu a fost vorba de urmă de violenţă în relaţia noastră şi sper că nu m-a înşelat. Nu mi-au dispărut bani din cont. Toţi banii îi aduceam acasă. Achitam facturile, făceam cheltuieli zilnice… Nu-mi este ruşine că am acceptat să aduc doar eu bani în casă în ultimii doi ani.

De la căsătorie, el nu a mai adus bani în casă. Am renovat apartamentul, care e pe numele lui. Nu pot să spun că se ocupa de mine profesional. Oamenii mă sună pe mine pentru evenimente. Mergea aproape peste tot cu mine. Nu am mers niciodată singură la evenimente. Tot timpul era lângă mine, se asigura că am tot ce-mi trebuie. Dar, la un moment dat, atâta protecţie cauzează. Nu aveam nimic de ascuns, el ştia parola telefonului meu. Mă controla constant, mă simţeam ca la închisoare cu el. Nu mă mai simţeam o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Au dispărut sentimentele. Mă regăseam în povestea celorlalte soţii ale lui. Cunosc doar una dintre fostele sale soţii, mama lui Maximilian, care mi-a vorbit frumos de el. Primeam fel şi fel de mesaje de la doamne pe Facebook care îmi spuneau că au diverse conversaţii cu soţul meu. Unele dintre discuţii i le-am arătat. Pe unele le-a recunoscut, pe altele nu, spunea că sunt de dinainte să fim împreună. Am văzut poze cu Marcel împreună cu femei în casa noastră

Îmi pare rău că pentru un capital financiar apare la TV. Sunt foarte multe lucruri care m-au afectat pentru că ar însemna să vorbesc de rău omul de lângă mine, care este la al şaselea divorţ. A făcut multe lucruri pe care mi-e ruşine să le spun. Sunt lucruri mult prea dureroase pentru mine, nu vreau să mi le amintesc. A existat o poveste de dragoste până la un anumit punct. Sunt şocată de tot ce spune. Nu este adevărat că l-am înşelat. Niciodată nu l-am înşelat. Dacă el a făcut-o? Mă abţin! Mesaje primeam tot timpul, lumea mă întreba ce caut lângă un asemenea om. Nu vrea să mai divorţăm la notar, vrea în instanţă, nu ştiu de ce. Am plecat cu trei bagaje din casa lui. Este dureros pentru că m-am trezit acum că locuiesc în chirie, cu acele trei bagaje. Aceste aşa-zise dovezi nu ar trebui să fie expuse la tv, ci în instanţă. Toate lumea ştie cum se fabrică aceste dovezi. După ce am ieşit de la Ferma Vedetelor am avut prima discuţie să ne separăm. Nu mai eram un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Îmi asum cele două divorţuri pe care le am. Nu este adevărat că l-am neglijat în ultimul an. Acea rochie nu a fost băgată la spălat. Îmi doresc să-şi găsească omul potrivit, să-şi găsească o femeie care să-l înţeleagă mai bine ca mine. Sper că a învăţat ceva din această căsnicie. Sper să se gândească la fiul lui, care este destul de mare. Nu ştiu ce este în sufletul acelui copil. În rest, îi doresc tot binele din lume. Sper să divorţez cât mai repede pentru că am alte proiecte„, a spus Maria Constantin.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Oana Sârbu, DEZVĂLUIRI din culisele „Liceenilor”: „Din zeci de fete care au participat...”
Oana Sârbu, DEZVĂLUIRI din culisele „Liceenilor”: „Din zeci de fete care au participat...”
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre călugărie și a ajuns să arate așa la 52 de ani!
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de zero grade
Un val de frig ameninţă România. Zonele în care temperaturile au coborât deja aproape de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai bună perioadă, viața li se schimbă complet
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
Lege deja pentru toată România. Aproape nimeni nu știe că este obligatorie
Lege deja pentru toată România. Aproape nimeni nu știe că este obligatorie
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Se interzic telefoanele mobile. Au fost deja eliminate de la vânzare. Decizie în justiție
Se interzic telefoanele mobile. Au fost deja eliminate de la vânzare. Decizie în justiție
Locuri de muncă bine plătite, dar neocupate. De ce nu se înghesuie românii
Locuri de muncă bine plătite, dar neocupate. De ce nu se înghesuie românii
Mihai Trăistariu, reacție după ce NEMO a câștigat Eurovision 2024. „Dacă ești șters...”
Mihai Trăistariu, reacție după ce NEMO a câștigat Eurovision 2024. „Dacă ești șters...”
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei soții: ”Să nu uităm că a fost campioană de judo”
Alin Oprea, adevărul despre agresivitatea fostei soții: ”Să nu uităm că a fost campioană de...
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
×