alina eremia

Dupa o lunga perioada in care nu a fost vazuta in compania niciunui barbat, Alina Eremia este in sfarsit fericita. Artista si tanarul Edi Barbu traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

Alina Eremia si Edu Barbu au fost vazuti impreuna intr-un mall din Capitala. Tanarul, in varsta de 27 de ani are un fizic de invidiat, semn ca petrece ore in sir in sala de sport.

alina eremia

Edi este unul dintre sportivii de top în domeniul luptelor, rezultatele sale in ringul de kick-box fiind excelente. Mai mult, acesta a aparut intr-un videoclip, alaturi de Lora.

alina eremia

Citeste si

Alina Eremia schimbă bărbaţii ca pe şosete! Am prins-o cu iubitul secret!

SARUTARI CRIMINALE! Alina Eremia, INSELATA de Bogdan de la Maxim! A "tradus-o" cu o femeie pe care o stie toata Romania

alina eremia

Fanii isi doreau sa o vada alaturi de Dorian Popa

Alina si Dorian Popa nu au pus niciodata capat speculatiilor, ba mai mult decat atat, au alimentat curiozitatea fanilor cu imagini pe conturile de socializare. Acum, Dorian Popa are o iubita, iar Alina Eremia a marturisit in nenumarate randuri ca nu se lasa cucerita usor. Chiar si asa, se pare ca tanarul Edi a cucerit-o definitiv.

dorian popa

"De cinci ani se spune ca sunt cu Dorian, dar nu este adevarat. Apoi am dat-o in gluma ca suntem, dar nu am fost niciodata impreuna. Dorian e un barbat care arata foarte bine, dar am ramas numai prieteni. Noi nu am rupt legatura. Nu a fost o atractie pentru ca s-ar fi concretizat intr-o relatie. Daca era sa fie ceva, atunci se intampla", spunea Alina in urma cu ceva timp.

Livia Lixandru
 

Citeste despre: alina eremia, alina eremia iubit edi barbu


Share On Facebook