Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Au plecat peste hotare, dar s-au întors cu coada între picioare. Ce vedete de la noi s-au ”fript” în străinătate

Au plecat peste hotare, dar s-au întors cu coada între picioare. Ce vedete de la noi s-au ”fript” în străinătate

De: Cancan 01/05/2016 | 17:20
Au plecat peste hotare, dar s-au întors cu coada între picioare. Ce vedete de la noi s-au ”fript” în străinătate

Atât de mare a fost succesul la care au ajuns în România, încât şi-au spus că ele pot mai mult, că au valoare şi că pot da lovitura în „Ţara tuturor posibilităţilor”. Altele şi-au încercat norocul în Marea Britanie sau chiar în Australia. Ajunse acolo, şi-au dat seama că nu e chiar aşa uşor. Aşa că, după câţiva ani de refuzuri, eşecuri şi frustrări şi-au zis: „Decât codaşe în ţara asta mare, mai bine fruntaşe la noi între hotare”.

MONICA BÂRLĂDEANU

Monica Bârlădeanu (37 ani) şi-a început cariera ca manechin al casei de modă M.R.A şi a făcut destul de repede pasul spre televiziune. În 2004, când era în plină ascensiune, şi-a spus că poate mai mult şi a plecat la LosAngeles, pentru a deveni o actriţă celebră. A urmat cursuri de actorie şi a început să-şi încerce norocul pe la castinguri. A primit’ roluri modeste, cel mai de succes fiind unul pasager în cunoscutul serial „Lost”, dar nu a reuşit să facă pasul la statutul de vedetă la Hollywood. Aşa că nu i-a mai rămas decât să revină în ţara natală, singurul loc unde reuşeşte să facă mai mult, să fie mai importantă. Ultimul film românesc important în care a jucat a fost „Despre oameni şi melci”. Visul american rămâne momentan doar un vis, ce pare însă tot mai îndepărtat.

ANDREEA ANTONESCU

Andreea şi-a început cariera la 12 ani când şi-a lansat primul album, „Din vina ta”. După lansarea albumului solo, Andreea împreună cu alte două fete, printre care şi Giulia Anghelescu, înfiinţează trupa “Flash”, însă proiectul nu durează mult. Andreea a debutat cu adevărat în muzică în trupa André, alături de Andreea Bălan. Viaţa trupei Andre începe în toamna anului 1998, când cele două Andree intră pentru prima oară în studio. Chiar dacă a fost una dintre cele mai de succes trupe din România, în 2002, André s-a desfiinţat. Pentru că în România nu mai avea succesul de odinioară în muzică, Andreea Antonescu (32 de ani) s-a gândit la o soluţie şi şi-a făcut bagajele şi în 2012 a plecat în Los Angeles cu fiica ei, Sienna, şi cu soţul ei, Traian Spak. Dacă în cinematografie şi-a încercat deja norocul cu un rol în scurtmetrajul „A Night With Little Richard”, în muzică ea gustă succesul cu linguriţa. Andreea mai are mult până va urca pe marile scene, precum Inna sau Alexandra Stan, şi, deocamdată, cântă la petreceri private peste Ocean. Când vrea să mai cânte şi ea pe o scenă sau să apară la televizor, Andreea mai dă o fugă prin România.

ANAMARIA FERENTZ

Ana Maria Ferentz (40 ani) s-a lansat în 1998, când a câştigat un concurs la TVR, „Stea în Devenire“, concurs pe care îl câştigase cu o ediţie înaintea ei, Pepe. În 2001, odată cu lansarea primului album al trupei Demmo, a cărei solistă era, a devenit cunoscută. Şi-a încercat norocul şi în cinematografie, a jucat în celebrul film, „Concertul” unde a avut un rol secundar, de cântăreaţă, bineînţeles. De patru ani a ales să trăiască pe Pământul Făgăduinţei, în Los Angeles, unde nu a rupt gura târgului. Pentru că nu prea mergea treaba cu cântările, în 2011, s-a jucat de-a scriitoarea, a scris o carte de poveşti pentru copii „Oscar, minunatul meu căţel”. „Nu m-am dus acolo cu gândul de-a deveni mare star la Hollywood, ci doar să trăiesc liniştită şi să fac ceea ce-mi place: să cânt şi să scriu.”, spune Ana Maria acum, după ce a văzut că în America nu e chiar aşa uşor. Aşa ziceam şi noi în locul ei… Oricum ea nu s-a lăsat păgubaşă şi încă îşi încearcă norocul peste Ocean.

Viaţa peste hotare nu e aşa cum pare
Viaţa peste hotare nu e aşa cum pare

ANDREEA SPĂTARU

În 2005, Andreea Spătaru a fost declarată Miss Playboy, Miss Fotomodel şi Miss Divizia Sexy. Apoi, Andreea a fost asistentă în emisiunea „Sare şi piper cu Stela şi Arsinel”, de la Naţional TV. A jucat în serialul „Cuscrele”, rolul secretarei Pamela. A fost coprezentatoarea emisiunii „Dimineaţa cu Răzvan şi Dani”, sub titulatura „Vecina de la 7”. Andreea a plecat pentru prima dată peste Ocean în 2009, când era însărcinată în şase luni, iar fetiţa ei, Sofia, s-a născut acolo. Au stat câteva luni, timp în care Andreea a încercat să obţină în America diploma de instructor de kangoo jumps şi să-şi deschidă o sală. Nu i-a ieşit, aşa că a revenit în România. “Pentru noi e mai bine aici, avem rudele aproape, prietenii. Pentru fetiţă, sigur, era mai bine acolo… Am încercat să facem o afacere, să ne prindem undeva, dar n-am reuşit mare lucru. “, spunea Andreea când s-a întors în ţară.

LILI SANDU

Lili Sandu şi-a lăsat cariera de cântăreaţă în România şi a plecat în America în urmă cu ani buni. Peste Ocean românca a visat la o carieră de actriţă, însă a trebuit să se mulţumească doar cu roluri în reclame TV. Sătulă probabil să aştepte succesul în ţara tuturor posibilităţilor, Lili Sandu s-a întors să îşi încerce din nou norocul pe plaiuri mioritice. În 2014, ea a prezentat emisiunea de la Antena 1, “Dansez printre setele”, care din păcate pentru Lili a ţinut doar un sezon, iar în acest moment este concurentă la emisiunea “Ferma Vedetelor” de la Pro TV.

CHEEKY GIRLS

În copilărie, în România au studiat gimnastica şi baletul, dar ele au vrut să fie cântăreţe, aşa că în 2002, gemenele Monica şi Gabriela (32 de ani) s-au mutat în Marea Britanie. Fetele au cunoscut faima după ce au participat la show-urile britanice de la Channel 4 „Model Behaviour” şi „Postar: The Rivals”. Primul lor single, „Cheeky Song”, a fost votat cel mai prost cântec pop din toate timpurile. Au urmat alte două „hit”-uri “Take your shoes off” şi “(Hooray, Hooray!) It’s Cheeky Holiday!”. În ianuarie 2010, Monica şi Gabriela au participat la Britain’s Got Talent sub numele Cheeky Girls and Darius, dar nu au reuşit să ajungă nici măcar în semi-finale. După un aşa mare „succes” în Marea Britanie, cele două surori s-au întors cu coada între picioare în ţară şi au participat la show-ul „Dansez pentru tine”, iar acum doi ani, au fost fugărite de Nea Mărin în emisiunea „Serviţi, vă rog “. Gabriela, care este cu 10 minute mai în vârstă decât Monica, a fost implicată într-o relaţie amoroasă cu deputatul britanic Lembit Opik, relaţie care s-a terminat în iulie 2008. Oare româncuţele – englezoaice o să îşi încerce norocul şi în America, după rateul din Anglia?

CLAUDIA PAVEL

Claudia Pavel (30 de ani) şi-a făcut debutul în showbizul românesc în 1999 alături de Giulia Angelescu şi Selena, în trupa Candy. Peste doar doi ani, bruneta a părăsit formaţia şi s-a lansat solo ca şi Cream. Au urmat vreo doi ani cu un oarecare succes şi mai multe schimbări de look, şi-a modificat de două ori nasul, pentru ca apoi să părăsească România într-o discreţie totală. Claudia a plecat în America, la sora ei, stabilită peste Ocean, acum vreo cinci ani. Acolo, cântăreaţa s-a logodit cu un afacerist american, fost baschetbalist, cu cinci ani mai mare decât ea cu care are un băieţel, Noah (3 ani). Americanul i-a dat româncei un inel de logodnă, cel puţin asta a declarat ea, însă inelul a rămas învăluit în mister, refuzând să îşi facă apariţia pe vreun deget al ei. Pe plan sentimental poate îi merge bine, dar în carieră noi nu vedem că româncuţa noastră ar fi făcut praf America, aşa că s-a întors pe plaiuri.

S-au distrat dau s-a întors
S-au distrat dau s-a întors

NADINE

Deşi pentru mulţi dintre noi America este tărâmul tuturor posibilităţilor, pentru Nadine (37 ani) lucrurile nu au stat tocmai aşa. A debutat în showbiz-ul autohton în 1995 la „Şcoala vedetelor”, apoi a prezentat şi a realizat mai multe emisiuni cum ar fi “Banc Show”, “Trăieşte vara cu Nadine”, “Nadine Show” sau “Sex cu Nadine”. În paralel cu emisiunile pe care le-a realizat la TV, Nadine a încercat şi o carieră muzicală, dar nu i-a prea ieşit. În 2003, s-a hotărât să plece în America, unde s-a înscris la o celebră şcoală de teatru. S-a întors în România după 8 ani, dezamăgită. „Ultimii doi ani în America au fost agonie, n-am ştiut să le împac pe toate. America are fun la 18 sau 20 de ani, dar nu şi la 30 de ani. Am plecat acolo mult prea trâziu, fară să cunosc pe nimeni. Mi-am anulat toate contractele şi am părăsit România. În America am învăţat cum să fac să-mi ajungă banii pe mai multe zile”, a povestit Nadine despre visul
american. Ea s-a întors în România unde a fost pentru câteva luni coprezentatoare la emisiunea “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

CELIA

A început mai întâi cu manelele, în trupa Elegance, iar din anul 2006 a virat brusc spre dance, la îndemnul celui care a inventat-o, Costi Ioniţă. Celia (30 ani), pe numele ei adevărat Cristina Ioana Socolan, şi-a încercat norocul şi la Eurovision şi la Festivalul de la Mamaia cu cea mai cunoscută melodie a ei, „Şoapte”. În urmă cu trei ani, l-a cunoscut pe actualul ei soţ, Ardeli, un australian pentru care a lăsat celebritatea pentru un trai lipsit de griji la Antipozi. A devenit mamă şi, la scurt timp, pentru că tânjea rău după lumina caldă a reflectoarelor, a revenit în ţară, inventând diverse probleme, ca să mai apară puţin pe la TV. Ne-a povestit despre viaţa ei de familie din Australia..

ELENA CÂRSTEA

Cine nu auzise de Elena Cârstea (52 de ani) înainte de Revoluţie? Ei bine, după ’89, încet-încet, prezenţele la televiziuni şi la concerte au început să se rărească aşa că în 2005, cântăreaţa a plecat în America. Un an mai târziu s-a căsătorit cu un avocat de origine americană, pe nume Glenn Muttart. Ea are două fetiţe înfiate, Sanda şi Adriana. Viaţa în America nu a fost aşa cum şi-a închipuit-o. În 2009 cântăreaţa a suferit o operaţie de anevrism într-un spital din Florida. Cu opt zile înainte de operaţia pe creier, Elena Cârstea şi-a scris testamentul. După operaţie, s-a îndepărtat tot mai mult de muzică, încercând să practice diverse meserii pentru a aduce bani în casă. În noiembrie 2009, la numai o lună după ce a fost operată, cântăreaţa s-a angajat la un mall din Palm Beach, unde vindea parfumuri pe un salariu de 1.500 de dolari. Doar 2 luni a rezistat însă pe acest post, pentru că problemele de sănătate i-au dat de furcă. Nemulţumită însă să stea acasă, Elena s-a reprofilat şi s-a înscris la cursuri de asistent medical. Aşa se face că în 2011, Elena studia radiologia, iar un an mai târziu era angajată într-un laborator. Nici aici nu a rezistat însă mult. În urmă cu doi ani, Elena Cârstea a revenit în România pentru a participa la selecţia naţională pentru Eurovision unde nu a avut prea mare succes, ca de altfel şi în aventura ei americană.

Răzvan Sava
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...