Marioara Murarescu sufera de cancer! A vorbit deschis despre boala ei! Vezi un interviu exceptional cu doamna "Tezaurului Folcloric"!

m.cancan.ro
Marioara Murarescu a facut istorie in Televiziunea Romana cu emisiunea ei, "Tezaur Folcloric". Din pacate, acum trei ani a fost diagnosticata cu cancer, dar a continuat sa lupte si sa faca televiziune.

Marioara Murarescu a acceptat invitatia celor de la Antena 1 si si-a deschis sufletul in fata camerelor de luat vederi.

"Acum trei ani am aflat! Munca in televiziune e ca pe tobogan, nu te poti opri. Nu am avut cum sa spun stop, chiar daca am avut probleme de sanatate. Eu am fost norocoasa ca am avut colegi de munca care m-au ajutat sa trec de clipele grele. Familia mi-a fost aproape, mai ales nepotelul meu, care mereu venea sa ma intrebe daca ma simt bine. Emisiunea are 45 de ani de cand ruleaza. Trainicia ei se datoreaza publicului, pentru ca el o tine in viata", a spus Marioara Murarescu la Antena 1.

Doamna Murarescu a vorbit si despre inceputurile carierei sale, dar si despre alte secrete ale vietii ei. "Eu am intrat in televiziune ca specialist. Am crescut in casa de preot si asa am dezvoltat pasiunea pentru muzica. Am intrat la Conservator si am studiat in acest domeniu pentru ca imi doream enorm sa cant. In ultimul an, un profesor mi-a spus sa caut un alt drum in cariera, pentru ca timbrul meu vocal ar fi sunat mereu ca in batista, pentru ca am o fire timida si am aceasta voce in care pare ca plang. Atunci am decis sa ma indrept catre radio si televiziune", a mai spus Marioara.

"Am iubit enorm ceea ce am facut, mi-a placut sa transmit emotii si am reusit. Tuturor tinerilor din muzica populara le-am spus ca Tezaurul e mostenirea lor, e avutia poporului roman. Cand am realizat un filmulet despre celebra Maria Tanase, tata a plans cand l-a vazut la televizor. Am fost mandra de mine si mi-am iubit meseria", a povestit doamna "Tezaurului Folcloric".

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
qfqre

25 de lucruri pe care nu ar trebui sa i le permiti iubitului. Ce e INTERZIS intr-o relatie adevarata

Daca te iubeste cu adevarat si te respecta, nu ar trebui sa faca si sa spuna lucrurile de mai jos:
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj