Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Mihai Morar: „Mama m-a tradat”

Mihai Morar: „Mama m-a tradat”

De: Cancan 23/01/2011 | 00:00
Mihai Morar: Mama m-a tradat
Succes. Mihai a atins apogeul profesional dupa ce Radio Zu a ajuns, la doar un an de la lansare, primul post in preferintele publicului

Mihai Morar, prezentatorul emisiunii "Rai, da' buni" de la Antena 2 si, totodata, unul dintre moderatorii matinalului de la Radio Zu, a ajuns om de televiziune printr-o intamplare. Desi in copilarie visa sa ajunga fotbalist, fiind un mic "tifos" care mergea pe stadioane, mama sa a luat o decizie care i-a schimbat cursul vietii: l-a trimis la un liceu teoretic sa se puna cu burta pe carte.

Reporter: Cum ai ajuns sa prezinti emisiuni de televiziune, de radio sau evenimente mondene?

Mihai Morar: Cand eram mic voiam sa ma fac fotbalist, dar maica-mea nu a vrut sa ma dea la un liceu sportiv. Printr-o mare inselaciune, singura data cand mama m-a tradat, m-a inscris la un liceu teoretic. Cativa ani am facut si volei, insa toti colegii mei cresteau, iar eu ramaneam la aceeasi inaltime si, pana la urma, a trebuit sa renunt si la asta. Ulterior, am inceput sa tin o rubrica in ziarul local, iar rubrica mea se chema „Rai, da’ buni”.

R.: Si ai ajuns in showbiz. Ce iti place si ce iti displace la el?

M.M.: Iubesc showbizul. Privit ca entertainment, sunt absolut fascinat de ce a putut face mintea umana. Showbizul ca entertainment este emotie pura. Eu sunt barbatul care a plans la finalul musical-ului „Mama Mia”, la Londra. Ce imi displace este ca e si foarte multa superficialitate in lumea asta. Sunt absolut convins ca si la Hoolywood sunt cariere care se cladesc pe relatii sexuale s.a.m.d.. E foarte multa mancatorie si parsivitate in lumea asta si, la un moment dat, trebuie sa fii tarfa in meseria mea.

R.: Ce mai face audienta?

M.M.: Joia avem un format fix la „Rai, da’ buni”: „Joia de colectie”. O rubrica in care incercam sa aratam valorile care au mai ramas in tara asta mica. Un format care este foarte departe de zona mondenitatilor. Joia asta am fost, trei sferturi din emisiune, pe locul trei in audiente, dupa Antena 1 si Pro TV, ceea ce pentru un post de nisa e inimaginabil.

R.: Ce fac Mihai Morar si Daniel Buzdugan in pauzele de publicitate de la radio, atunci cand nu ii vede si nu ii aude nimeni?

M.M.: Cautam destinatii de vacanta. Asta e chiar o terapie care functioneaza dimineata, cand suntem obositi. Chiar daca in direct avem show-ul bun si emisiunea curge, cand vine cate o pauza, cadem. Atunci ne plimbam pe Google Earth, vizitam orase si ne imaginam ca suntem in diferite locuri de pe planeta asta.

R.: Se simte o schimbare in formatul emisiunii tale. Ai renuntat sa mai abordezi subiecte scandaloase?

M.M.: Am renuntat la a mai face scandal monden, nu din snobism, ci pentru ca asta e nisa pe care mi-am gasit-o in momentul de fata. Pur si simplu simteam ca ma invart in jurul cozii: aceleasi intrebari, aceleasi persoane, la un moment dat aceleasi glume. Vorbesti de Viorel Lis, vorbesti de pacanele, vorbesti de Liviu Varciu, vorbesti de Casanova. La un moment dat trebuie sa schimbi, dar nu sunt de acord cu oamenii care spun ca televizorul dauneaza, ca nu trebuie sa il arati pe Leo de la Strehaia la TV. Trebuie sa arati orice.

R.: Ce parere ai despre asistentele TV? Ca specie, sunt ele o necesitate sau e doar o moda?

M.M.: Nu cred ca sunt o moda. O sa iti spun de ce am eu asistenta in emisiune. Cand m-am decis sa fac acest pas, discursul meu pe TV era misogin si, ca sa-l echilibrez, am adus o prezenta calda, umana, care sa zambeasca, pentru ca o asistenta nu trebuie sa vorbeasca prea mult.

R.: De unde crezi ca au manechinele si starletele de la noi atatia bani pentru a cumpara posete Louis Vuitton?

M.M.: Interesant e ca de fiecare data cand ma uit pe albumele de pe Facebook ale unor fete, apar in toate concediile lor singure in poze… sau doar alaturi de prietene.

R.: Unde ti-ai petrecut vacanta de iarna?

M.M.: Acasa la ai mei. Eu acolo imi incarc bateriile. Sunt o fire mamoasa si sunt dependent de casa parinteasca. Anul acesta a fost unul special pentru ca le-am dus pe fetele mele, Cezara si Mara, care au doi ani, la ai mei, unde colindatorii vin mascati, si le-am aratat toate obiceiurile locului. Intr-o zi, dupa ce am primit colindatorii, am ramas socat cand le-am auzit cantand „Steaua sus rasare”, fara sa le fi invatat nimeni.

R: Apropo de fetitele tale. Cand s-au nascut, voi ati apelat la banca de celule stem?

M.M.: Da, am apelat. Tin minte ca aveam emotii atat de mari incat am uitat sa-i duc doctoritei dispozitivul pentru recoltatea celulelor. L-am lasat in masina, iar cand o asistenta a iesit dupa el, eu am intrebat-o „Gata, s-au nascut?”.

Cinci secrete

1. Nu plateste facturiProbelemele administrative si gospodaresti cad pe capul sotiei sale. „Sunt un prost contabil si nu stiu unde se platesc facturi.”

2. Parintii ii spun Ionut Mihai a fost strigat la scoala, de invatatoarea pe care a avut-o din clasa a II-a, cu celalalt nume, Ionut. „M-am dus plangand la mama. Doar ai mei imi spun Ionut.”

3. Nu isi imbraca fetitele la felEvita sa isi imbrace fetitele identic, cum procedeaza parintii care au copii gemeni, fiind convins ca va veni si perioada in care micutele vor dori sa poarte haine la fel

4. A plans in emisiune… A izbunit in lacrimi atunci cand Luminita Anghel a cantat „Ruga pentru parinti” la el in platou.

5 Sare mereu peste micul dejunPrima masa din zi are loc in jurul orei 10.30-11.00, dupa emisie, aceasta avand rolul unui pranz, a unui mic dejun si uneori fiind chiar singura masa a zilei.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare...
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de a ajunge la divorț: „Fetițele simțeau”
Abia acum s-a aflat! Ce s-a întâmplat între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, înainte de...
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în...
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de ce nu cânți? Să-l ucidem”
„Bineînțeles că știți imnul URSS”. Cum îi batjocoresc militarii ruși pe prizonierii ucraineni: „Porcule, de...
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului de vot al guvernului ungar
UE, tot mai aproape de „opțiunea nucleară” în cazul Ungariei. Președinția belgiană cere blocarea dreptului...
Când se face radierea auto din oficiu?
Când se face radierea auto din oficiu?
Detalii cutemurătoare ies la iveală în cazul tinerilor înghițiți de viitura din Italia! Ce au găsit anchetatorii în telefonul Patriziei Cormos
Detalii cutemurătoare ies la iveală în cazul tinerilor înghițiți de viitura din Italia! Ce au...
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de...
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu i-a dat bani de piscină. “A fost pentru prima dată când mama nu a mai decis cu ce să mă îmbrac, nu mai erau banii ei.”
Cuza, mărturisiri despre momentul în care s-a angajat prima dată, atunci când mama lui nu...
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47...
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează gravitatea ripostei ruse
Rusia avertizează SUA să nu lase Ucraina să o atace cu arme occidentale: Americanii subestimează...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă: - Bade, de ce nu are coarne vaca ta?
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Cât timp le-a luat hackerilor să DEBLOCHEZE un portofel cu Bitcoin cu 3 mil.
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
Ingredientul care face MINUNI în orice PRĂJITURĂ de casă!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
Mihai Voropchievici lansează seria talismanelor norocoase! La ce te ajută în viața talismanul Buburuză
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le diferenția
Animalul care are amprente aproape identice cu ale omului. Experții au probleme în a le...
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
INTRĂ BANII direct pe card. Cererile pot fi depuse până la data de 7 IUNIE
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am un răspuns. După 8 ani!"
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: "Nu mă întrebaţi de ce, că n-am...
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Prețuri speciale la jocuri. Recomandările Go4Games
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Olaf Scholz îl avertizează pe Putin: Vom apăra „fiecare centimetru pătrat” din teritoriul NATO
Ion Țiriac, super lovitură în TRANSILVANIA. Ce vrea să facă celebrul miliardar
Ion Țiriac, super lovitură în TRANSILVANIA. Ce vrea să facă celebrul miliardar
Economia se prăbușește de la zi la zi. Milioane de oameni rămân pe drumuri
Economia se prăbușește de la zi la zi. Milioane de oameni rămân pe drumuri
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în urmărire internațională! Afacerea RATATĂ care i-a făcut „celebri”
Birlic, prietenul și partenerul de afaceri al lui Alin Nica, șeful CJ Timiș, dat în...
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant din Dubai: Am făcut multe greşeli
Ce avere a ajuns să aibă milionarul român care e co-proprietarul celui mai tare restaurant...
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape decât crezi
Când începe Insula Iubirii, sezonul 8, la Antena 1 și în AntenaPLAY. Premiera, mai aproape...
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să scoată piesele din colecţie până la obţinerea acordului din partea comunităţilor românești
Ne-au furat până și tradiționala ie romanească? Celebra casă de modă Louis Vuitton, somată să...
Oana Roman, într-o nouă relație? Dezvăluiri despre bărbatul misterios alături de care s-a afișat pe internet: „Adevărul din spate este…”
Oana Roman, într-o nouă relație? Dezvăluiri despre bărbatul misterios alături de care s-a afișat pe...
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci de oameni și-au pierdut viața aici. Harta punctelor negre
Cele mai periculoase plaje de pe litoralul românesc unde nu e bine să înoți. Zeci...
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva...
×