Ghita l-a socat pe Peter Aerts

m.cancan.ro

" NIMICITOR. Daniel Ghita a castigat cele trei lupte de la Tokyo dupa doar cinci minute si 15 secunde de lupta efectiva Lunetistul", asa cum este poreclit de olandezi, a castigat piramida de la Tokyo dupa ce si-a terminat toti adversarii prin K.O. in prima runda si este intre primii 16 luptatori ai lumii. Gabriel Esanu Daniel Ghita si-a demonstrat inca o data valoarea la Gala K1 de la Tokyo, acolo unde si-a spulberat toti adversarii pentru a se incununa campion. Nu la fel de norocos a fost Sebastian Ciobanu, care a pierdut in primul tur, la puncte, impotriva ucrai-neanului Serghei Lashchenko, luptatorul pe care Ghita l-a doborat in finala. Mai mult, romanul invingator de la Tokyo a stabilit si un nou record pentru astfel de piramide, invingandu-si toti adversarii prin K.O. in prima runda. Iar low-kick-urile au fost specialitatea casei pentru Daniel Ghita, care le-a servit celor trei adversari cateva lovituri puternice pe coapsa. In semifinale, romanul a dat piept cu niponul Yuki, castigator al unui superfight, care l-a inlocuit pe olandezul Melvin Manhoef, accidentat dupa prima partida. Japonezul a fost si el naucit de cateva lovituri la nivelul picioarelor, apoi a fost "terminat" cu o combinatie la figura. In finala, Ghita l-a trimis de trei ori la podea pe Lashchenko inainte ca acesta sa fie nevoit sa abandondeze, razbunandu-l, astfel, pe Sebastian Ciobanu. Totul s-a intamplat sub privirile lui Peter Aerts, ce a luptat si el intr-un superfight, care l-a felicitat pe roman pentru demonstratia de la Tokyo. "Daniel Ghita este acum intre primii 16 luptatori ai lumii, iar acum are nevoie de o victorie wintr-un superfight in gala de la Seul, pentru a se califica la gala finala din decembrie, de la Yokohama", a explicat, pentru Cancan, ma-nagerul lui Daniel Ghita, Gabriel Cazan. "Am demonstrat inca o data ca sunt cel mai bun luptator din Romania, iar acum trebuie sa ma pregatesc pentru gala de la Seul, unde voi infrunta un adversar foarte puternic. De maine incep antrenamentele pentru Final Elimination", a spus Daniel Ghita.

Sustinut de colegi

"Pitbull" Atodiresei, Mihai Barbu, Eduard Irimia (foto, in picioare), dar si vedeta TV Radu Pietreanu au urmarit luptele lui Daniel Ghita de la clubul Bonton din Parcul Herastrau, aplaudand la final victoria romanului. La eveniment trebuia sa ajunga si Catalin Morosanu, care a fost insa prins din cauza traficului intens pe drumul de intoarcere de pe litoral, unde a fost pentru a promova un nou sortiment de vin care ii poarta numele.
vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj