Acasă » Galerie foto » Surpriză pentru telespectatorii celui mai apreciat show de modă. Cine sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!”

Surpriză pentru telespectatorii celui mai apreciat show de modă. Cine sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!”

De: Cancan 28/08/2017 | 19:24
Surpriză pentru telespectatorii celui mai apreciat show de modă. Cine sunt concurentele din sezonul trei „Bravo, ai stil!”
Juraţii ”Bravo ai Stil” vor avea o misiune dificilă în acest sezon

Producătorii emisiunii „Bravo, ai stil!” au pregătit surprize inedite în acest sezon, în ceea ce priveşte concurentele. Iată fetele care vor defila pe podium pentru a-şi prezenta ţinutele pe care şi le-au achiziţionat, sperând că vor fi pe placul juriului!

Luni s-a dat startul celui mai aşteptat show al toamnei, „Bravo, ai stil”, care va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:30, şi în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, la Kanal D. Unsprezece concurente frumoase şi hotărâte au intrat astăzi în competiţia vieţii lor, cea care le poate schimba radical viaţa şi care le poate aduce premiul de 100.000 de lei şi faima mult dorită.

Din aproape 6000 de doritoare de a face parte din concursul “Bravo, ai stil!”, numai 12 tinere au reuşit să treacă de rigorile preselecţiei şi de a fi mai aproape de marele vis, expunându-şi şi argumentându-şi, în acelaşi timp, alegerile vestimentare în faţa celor mai exigenţi juraţi: Maurice Munteanu, Iulia Albu, Raluca Bădulescu şi Răzvan Ciobanu.

Surpriza sezonului – “joaca” la dublu!

Noutatea acestui sezon este dată de faptul că dintre cele 12 fete, două vor evolua ca o echipă, în sensul că două fete vor ocupa o singură poziţie în concurs, atribuindu-li-se un singur indicativ de vot; Emiliana şi Iuliana vor deflila împreună în faţa juraţilor şi ţinutele lor vestimentare le vor fi analizate şi comentate ca un tot unitar.

Noutatea acestui sezon o reprezintă echipa formată din Iuliana şi Emiliana
Noutatea acestui sezon o reprezintă echipa formată din Iuliana şi Emiliana

Roxana are 32 de ani, este din Constanţa şi a absolvit Facultatea de Drept şi Administraţie Publică. Administrează cu succes o firmă dedicată sporturilor nautice. Provine dintr-o familie extrem de unită, iubitoare şi modernă. Deşi este emotivă şi vrea cu orice preţ să-şi invingă temerile, Roxana spune despre ea că este un copil profund şi un adult complet care nu are asteptări şi tocmai de aceea este întotdeauna gata să acţioneze.

Ilinca are 21 de ani, este din Giurgiu şi Studiază Facultatea de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Are o personalitate cameleonică, este extrovertită, sinceră, amuzantă, perspicace şi vrea să-şi depăsească limitele şi să experimenteze tot ce este nou. Îşi doreşte foarte mult să câştige marele premiu şi să-i investească într-o afacere proprie.

Anca are 31 de ani, este din Vălenii de Munte şi a studiat Comunicare digitală. Deţine un video blog, unde impărtăseste informaţii utile şi se recomandă ca fiind o persoană deschisă. Anca practică yoga şi este voluntar pentru un ONG care luptă pentru drepturile femeilor.

Ramona are 18 ani, este din Corabia (judeţul Olt) şi îşi doreşte să devină designer vestimentar apreciat. Este o fire timidă şi calmă, dar foarte vocală atunci când este cazul. Ramona spune că dacă va câştiga marele premiu, îşi va ajuta părintii şi va pleca la studii în străinătate.

Bianca are 24 de ani, s-a născut la Piatra Neamţ, iar în prezent locuieşte la Bruxelles. Este decorator la evenimente. Are o garderobă bogată, îi place foarte mult să meargă la cumpărături; este temperamentală, sociabilă, competitivă şi tolerantă.

Iuliana are 19 ani şi este din Mangalia, iar Emiliana are 18 ani şi este din Constanţa. Împreună vor evolua ca o echipă, au un singur număr de identificare la care telespectatorii le pot vota. Iuliana cochetează cu modelingul de câţiva ani. Spune despre ea că este o tipă inteligentă, frumoasă, un pic timidă şi că are foarte mulţi prieteni. Cel mai mult îşi doreşte să ajungă în Insulele Maldive. Emiliana este o fire veselă, prietenoasă şi sufletista. De asemenea, aceasta adoră să facă sport, pasiunea ei fiind water ski-ul.

Beatrice are 35 de ani, locuieşte în Bucureşti şi este căsătorită de 2 ani. A absolvit Facultatea de Jurnalism şi spune că cea mai mare calitate a sa este adaptabilitatea. Se declară o persoană justiţiară, sociabilă şi selectivă, iar cel mai mult îşi doreşte să trăiască experienţa „Bravo, ai stil!”, fiind dispusă să facă orice sacrificiu pentru a câştiga.

Alina are 27 de ani, este din Bucureşti şi a absolvit facultatea de Marketing în cadrul Universitătii Româno-Americană precum şi un Master la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport – nutriţie şi remodelare corporală. Tânăra spune despre ea că este o fire posesivă, orgolioasă şi foarte amuzantă şi că adoră să iasă în evidenţă.

Alexandra are 26 de ani, este din Bucureşti şi a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, specializarea – Artele spectacolului – actorie. În prezent este actriţă la Teatrul „Nottara”. Se autocaracterizează ca fiind o persoană corectă şi uşor impulsivă.

Irina are 18 ani şi este din Bucureşti. Ambiţioasă, puternică şi foarte sociabilă, fata spune că este o fire vulcanică, trăieşte momentul, îi place să deţină controlul în orice situaţie. Afirmă că întotdeauna a vrut să participe la o emisiune televizată.

Naba are 23 de ani, este de origine irakiană, însă locuieşte de mulţi ani în România, la Oradea. Este studentă în primul an la Facultatea de Drept. Naba spune despre ea că e sufletistă, darnică şi foarte populară. Declară că dacă va câştiga, va investi banii într-un atelier de haine.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...