120 de prostituate au intrat în șomaj tehnic!

Publicat: 04/09/2020 | 09:36
120 de prostituate au intrat în șomaj tehnic!

Nu mai puțin de 120 de prostituate au  intrat, de câteva zile, în șomaj tehnic după ce autoritățile au interzis acest tip de afacere odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: PRIN CE METODĂ ERAU RACOLATE ROMÂNCELE PENTRU CLUBURILE DE PROSTITUŢIE DIN AFARĂ. „TE OBIŞNUIESC CU UN STIL DE VIAŢĂ, DE AJUNGI SĂ TE CERI SINGURĂ”

Prostituția a fost interzisă în Germania, odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, iar patronul unul bordel din Koln, unde lucrează peste 120 de prostituate, dar și 60 de alți angajați, bucătari, coafeze sau oameni pentru curățenie, a trebuit să ia o decizie grea pentru el. Și-a băgat angajații în șomaj tehnic, pentru că autoritățile au decis prelungirea stării de alertă.

NU RATA: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU FACE DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE O REȚEA DE PROSTITUȚIE. CUM AU TERORIZAT O FATĂ CARE I-A DENUNȚAT

Concret, blocul cu 10 etaje unde se află firma a fost închis, astfel că cei aproape 200 de angajați vor trebui să trăiască doar cu un venit micuț, cel din șomajul tehnic. Patronul speră ca, în scurt timp, afacerea pe care a deschis-o în urmă cu mulți ani să meargă, din nou, pe roate.