13 octombrie – Ziua fără sutien! Ce vedete de la noi au renunţat la lenjeria intimă

Publicat: 13/10/2017 | 11:46

Astăzi, 13 octombrie, este Ziua Internaţională fără sutien, în care femeile sunt încurajate să renunţe la lenjeria intimă şi să se simtă libere şi sexy. Vedete de renume de la noi au renunţat şi ele la sutien în diverse ipostaze, printre care Delia, Anna Lesko, Gina Pistol, Antonia sau Roxana Vancea.

13 Octombrie 2013 sau Ziua Internaţională fără sutien! Femeile din întreaga lume sunt încurajate să-şi lase sutienele acasă pentru a atrage atenţia asupra riscurilor cancerului mamar.

Ziua Internaţională Fără Sutien creşte în popularitate şi este sărbătorită la mijlocul lunii octombrie, luna dedicată cancerului mamar. Campania a început în 2011, fiind folosite hashtag-urile #nobraday pentru a susţine campania.

În România, campania încă nu a prins în rândul doamnelor şi domnişoarelor, însă ne putem mândri cu vedetele feminine care încurajează femeile să-şi exprime feminitatea şi să renunţe la sutien.

Delia, Anna Lesko, Gina Pistol, Roxana Vancea sau Antonia sunt doar câteva dintre vedetele care au renunţat la sutien ori de câte ori au avut ocazia şi au arătat că sutienul nu este un accesoriu indispensabil, încurajând femeile să se simtă libere a-şi exprima feminitatea.

Citește și...