2016, anul marilor surprize in showbiz! Ce asteptari au vedetele noastre de la noul an

Publicat: 01/01/2016 | 19:35
2016, anul marilor surprize in showbiz! Ce asteptari au vedetele noastre de la noul an

Personalitatile momentului isi pun speranta in 2016, caci au planuri mari pentru perioada ce urmeaza. CANCAN.ro le-a descusut pe vedete si a aflat ce dorinte au pentru anul ce urmeaza.

Ruby isi doreste sa aiba la fel de mult succes pe plan profesional ca si pana acum. “Nu am asteptari. Deja am proiecte concrete la care lucrez impreuna cu echipa mea inca de pe acum. Urmeaza sa lansez cateva piese foarte interesante si diferite.”

Ruby

Rita Muresan este o persoana activa si deja se gandeste la ce va face in 2016.  “Am multe planuri pentru 2016, vreau sa fac multe calatorii, sa fac prezentari de moda, seminarii. Vreau sa merg in ASIA, imi place foarte mult si mai am cateva tari nevazute pe care vreau sa le vad. Vreau sa plec in ianuarie dupa ce pleaca Rebecca la facultate, insa pana atunci ma bucur de prezenta ei de sarbatori si de familie.”

Rita Muresan

Prezdentatorul CANCAN TV, Marius Nita, are planuri de … copii. „Mi-am propus sa-mi doresc sa am un copil. In 2016 imi propun sa-mi fac curaj. Poate in 2018 voi incepe si demersurile. “

Marius Nita va pregateste cele mai tari subiecte mondene, numai la CANCAN.ro
Marius Nita va pregateste cele mai tari subiecte mondene, numai la CANCAN.ro

Ilinca Vandici traieste fiecare clipa, iar singurul lucru care o face fericita este sanatatea celor dragi si a ei.  “Viaţa m-a învăţat sa ma bucur de frumusetea fiecărei clipe in loc sa trăiesc dezamăgiri in urma aşteptărilor neîmplinite! In acest sens, nu dezvolt aşteptări pe nici un plan…. Imi doresc doar sa fiu sănătoasa si sa am putere de munca!”

Ilinca Vandici

Actorul George Burcea isi doreste ca relatia cu Andreea Balan sa fie la fel de frumoasa. „Imi doresc sa fiu sanatos, sa-mi continui proiectele pe care le am acum, sa vina altele noi si sa iubesc.”

George Burcea

Doinita Oancea vrea ca in 2016 sa aiba la fel de multa putere de munca. „Imi doresc sa muncesc la fel de mult, imi doresc proiecte frumoase, sa fac un film, un serial ..liniste in suflet, sanatate in familie..si sa ma bucur de tot ce reusesc sa fac! Sa fiu mai multumita de mine pentru ca deobicei sunt f exigenta ..si o masina noua ! „

Doinita Oancea

Prezentatoarea TV Laura Andreica se focuseaza de locul de munca. „Sper ca 2016 să fie la fel de bun ca 2015. Pe toate planurile. Am învăţat multe în 2015, am avut şi bune şi rele, atât eu ca persoană, cât şi noi, ca români. Viaţa ne-a dat, ca de obicei lecţii, important este să învăţăm din ele. Şi mai îmi doresc ca telespectatorii să fie alături de Antena Stars la fel ca şi până acum, pentru că noi promitem să vedem tot în continuare.”

Laura Andreica

Prezentatoarea emisiunii „Vorbeste Lumea”, Vica Blochina, vrea sa devina mama. „Din punct de vedere profesional, am un proiect care imi place foarte mult si imi doresc sa realizez tot ce se poate pe acest plan, insa, pe langa asta, imi mai doresc un copil.”

Vica Blochina

Anamaria Prodan spera ca anul viitor sa primeasca un premiu important. „Astept ca nul 2016 sa fie si mai bun decat 2015. Am o gramada de planuri marete pentru urmatoarea perioada. Pentru anul viitor trebuie sa demonstrez ca merit titlul de managerul anului 2015, trebuie sa fiu din ce in ce mai buna pe plan profesional.”

sport.ro

Bianca Dragusanu isi doreste sa ramana langa Victor si sa-i mearga afacerile ca si pana acum. „2015 a fost un an extraordinar, sper ca 2016 sa fie la fel de bun ca cel care urmeaza sa treaca. Imi doresc mai presus de toate, multa sanatate.”

Bianca Dragusanu

Cancan

Larisa Ciuta

Citește și...