40 de studenti au fost sechestrati de mascati intr-un bar

Publicat: 27/02/2011 | 00:00
40 de studenti de la Facultatea de Jurnalism din Iasi au fost sechestrati de mascati intr-un bar pentru a fi achitata o nota de plata.

Cei 40 de studenti participau la aniversarea unui coleg cand au fost retinuti pentru a plati o nota. Ei acuza ca nu au fost laasati sa-si consume bauturile comandate.

„Ne-au tinut acolo cam o ora si probabil ne-ar mai fi tinut daca nu ar fi venit Politia”, a precizat Andrei Ciobanu, student la jurnalism, potrivit adevarul.ro.

„Facusem rezervare cu doua zile inainte pentru ca mai organizasem evenimente similare in Corso, mai ales ca ni s-a spus ca sala pentru nefumatori este mai mereu libera. Am specificat ca vrem sa venim cu prajiturile noastre si ni s-a spus ca nu este o problema”, a spus Corina Gologot, PR la Asociatia Studentilor Jurnalisti din Iasi.

Petrecerea a luat o intorsatura dramatica dupa ce a fost adus primul rand de bauturi si un angajat al barului a venit si le-a luat pentru ca mai apoi toti studentii sa fie dati afara din sala.

„Noi am spus ca nu vom plati bauturile pentru ca nu am fost lasati sa le consumam. Replica managerului a fost sa cheme mascatii de la o firma de interventie care nu ne-a dat voie sa plecam din local”, a mai spus Corina Gologot, potrivit sursei citate.

Studentii vor sa depuna o plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Citește și...