5 ani si o mie de intrebari de cand a murit Raluca Stroescu! “Arata ca un schelet, doctorita trebuie sa ajunga la inchisoare!”

Publicat: 21/03/2014 | 19:42
5 ani si o mie de intrebari de cand a murit Raluca Stroescu! “Arata ca un schelet, doctorita trebuie sa ajunga la inchisoare!”

Cand toata lumea uitase de cazul care in 2009 a provocat un val incredibil de reactii, familia Ralucai, femeia despre care s-a vorbit ca a murit de epuizare se pregateste s-o jupoaie de bani pe doctorita care ar fi diagnosticat-o gresit.

Desi au trecut cinci ani de la decesul Ralucai Stroescu, familia inca se zbate pentru a afla cine este vinovat de moartea copilei lor. Astfel, ei au cerut expertiza IML care sa demonstreze ca Raluca nu a murit de oboseala, ci pentru ca nu a fost diagnosticata corect de medicul ei, cu doua zile inainte sa moara.

Pe de cealalta parte, medicul Angela Culeva, cercetata penal in acest caz, care a luat drumul Frantei, imediat dupa moartea Ralucai, e nemultumita de faptul ca este inca cercetata penal in acest caz, ramas nelamurit de atata vreme.

Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro
Raluca Stroescu sursa foto: motanes.ro

Dosarul acestui caz zace de cinci ani in sertarele procurorilor, fara sa se dea o solutie, insa, cu toate astea, chiar si dupa atata timp, ies la iveala detalii halucinante, pe care familia vrea sa le probeze in in fata judecatorilor.

S-au decis asupra despagubirilor

Avocatul familiei Stroescu, Cristian Moroianu, este pregatit sa faca toate demersurile pentru a afla de ce anume treneaza atat de mult ancheta, si spera ca doua somitati din lumea medicala sa faca lumina in acest caz.

Raluca Stroescu a murit in 2007

“Nu am primit niciodata un raspuns concret referitor la motivul pentru care acest dosar este uitat si amanat de toata lumea. Experitza IML pe care am cerut-o in acest caz, si care ar putea lamuri toata situatia, nu a fost facuta nici acum, probabil pentru ca este pe banii statului. Familia Ralucai doreste condamnare doctoritei, si de-abia apoi iau in calcul despagubirile, desi in momentul de fata s-a conturat ideea unei sume”, a declarat avocatul pentru Cancan.ro.

Raluca era ca un schelet inainte de a muri

Potrivit unei alte surse, se pare ca anchetatorii iau in calcul si varianta falsificarii fisei medicale facute de medicul Angela Culeva, care ar fi avut doua zile la dispozitie sa faca acest lucru, cand ar fi aflat de moartea Ralucai Stroescu.

Ce a ramas scris insa negru pe alb a fost si faptul ca starea precara de sanatate a Ralucai era vizibila.

„Angela Culeva a observat ca Raluca avea cu 25% sub greutatea medicala normala, era ca un schelet practic, insa acest lucru nu i s-a parut deloc ingrijorator”, a mai spus avocatul.

Angela Culeva lucreaza acum la Spitalul Robert Pax din Franta, sectia gastroenterologie.

Potrivit primului raport medical facut dupa moartea Ralucai Stroescu, legistii au stabilit ca aceasta suferea de diabet necontrolat.

Citeste si Rasturnare de situatie in cazul romancei care ar fi murit de epuizare! Parintii au gasit doi oameni ce pot face lumina in caz

(Maria Apostol)
 

Citește și...