Acasă » Povesti celebre » Cleopatra, regina recordurilor! Fiica lui Pavel Stratan a incantat milioane de oameni cu talentul ei si acum studiaza muzica!

Cleopatra, regina recordurilor! Fiica lui Pavel Stratan a incantat milioane de oameni cu talentul ei si acum studiaza muzica!

De: Cancan 06/03/2014 | 15:53
Cleopatra, regina recordurilor! Fiica lui Pavel Stratan a incantat milioane de oameni cu talentul ei si acum studiaza muzica!
Pavel Stratan si fiica lui, o amintire din copilarie...

In 2002, Pavel Stratan facea furori in Romania, iar, putin mai tarziu, Cleopatra, fiica sa, ii calca pe urme. Anii au trecut, iar suuccesul de atunci al familiei Stratan a cam disparut

 

Pavel Stratan si fiica lui, o amintire din copilarie...
Pavel Stratan si fiica lui, o amintire din copilarie…

Volumul “Amintiri din copilarie” s-a epuizat cat ai bate din palme. In 2002 se nastea si primul copil al lui Pavel Stratan, Cleopatra.
 Venita pe lume intr-un mediu artistic, micuta a prins inca din scutece notele muzicale. Cand a inceput sa spuna primele cuvinte… ea de fapt le canta! Asa se face ca la trei ani turna deja primul videoclip!
Melodia Ghita a facut senzatie. Imaginea copilei care cara dupa ea un geamantan rosu urias a facut inconjurul lumii. Pana si in Japonia se canta Ghita!

Cleo a dat lovitura cu melodia
Cleo a dat lovitura cu melodia „Ghita”, care se canta din Mexic pana in Japonia

Melodia a fost tradusa in engleza, spaniola si rusa, iar albumul – La varsta de 3 ani – s-a vandut in timp record in mai multe tari, din Taiwan pana in Mexic.

De sase ori in Guiness Book

Cleo a sustinut si concerte, devenind cel mai tanar artist care canta in fata a zeci de mii de oameni timp de doua ore. Realizarile ei au atras atentia celor de la Cartea Recordurilor, care au inclus-o in Guiness Book de sase ori! Fiica lui Pavel Stratan devine astfel un al doilea copil-minune din showbiz, dupa Shirley Temple.

Micuta a intrta de sase ori in Cartea Recordurilor
Micuta a intrta de sase ori in Cartea Recordurilor

Cleopatra apare in Cartea Recordurilor la mai multe categorii: cel mai tanar talent care are propriul său album, cel mai tanar interpret care a avut un hit 6 saptamani pe primul loc la nivel national, cel mai tanar artist care a primit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesa, cel mai tanar muzician care a primit 3 premii MTV. Dar si  cel mai tanar cantaret care a sustinut un concert de 2 ore in faţa unui public numeros. Fetei ii placea la nebunie sa cante! “Cand esti tu pe scena, ce face lumea?” – o intreaba tatal ei, iar ea raspunde, firesc: “Ma aplauda, imi da flori si jucarii

Pe scena, ca pestele in apa

Din 2006 pana in 2009, Cleopatra Stratan a lansat 3 albume si 7 videoclipuri. Pavel o acompania cu chitara si ii compunea textele. Ce mai, o echipa adevarata. Succesul de care se bucura fiica lui il facea sa nu-si mai incapa in piele de bucurie. Si spunea ca micuta e pe scena ca pestele in apa! “Nu cred sa existe vreun copil care sa nu iubeasca sa fie in centrul atentiei. Foarte mult ii place”, spune Pavel Stratan.
Si cei care lucrau cu fetita se declarau incantati de colaborarea cu ea. Cleopatra parea pur si simplu nascuta sa fie vedeta.
E foarte tare sa lucrezi cu Cleopatra, e ca si cum ai lucra cu un om mare doar ca e in miniatura”, spune unul dintre producatori.

O „Cleo” in miniatura

Dupa succesul
Dupa succesul „Ghita”, un producator spaniol a confectionat o papusa Cleo

Familia Stratan a largit putin orizontul si a venit pe piata cu papusa Cleo. Un producator spaniol a creat jucaria ce o intruchipeaza pe micuta moldoveanca asa cum apare ea in videoclipul Ghita. Mai mult, papusa canta!
Unii nu vedeau insa cu ochi buni mica masinarie de facut bani care parea sa devina Cleo. O parte din public il acuza pe Pavel Stratan ca isi munceste copila, asa ca familia a decis sa faca o pauza. Pavel Stratan a anuntat ca fiica lui va sustine doar doua concerte pe an.
Intre timp, a aparut pe lume inca un Stratan. Fratiorul artistei a primit un nume la fel de… regesc ca si sora lui – Cezar. Si, mostenire genetica! la doi ani spunea Tatal Nostru si o multime de poezii si povesti.

Praslea Cezar ii calca pe urme!

Fratelke Cleopatrei, Cezar, este si el extrem de talentat si cu siguranta va deveni si el un artist
Fratelke Cleopatrei, Cezar, este si el extrem de talentat si cu siguranta va deveni si el un artist

Cum ii astepta un viitor stralucit in showbiz, atat pe Cleopatra, cat si pe Cezar, copiii artistului, familia Stratan s-a mutat la Bucuresti. Cleo o lasase in urma pe fetita cu geamantan din videoclipul Ghita si era deja la scoala. A primit o bursa de studii la o instututie de invatatamant particulara. Aici, ea studiaza muzica, iar profesorii spun ca este extrem de talentata.
Cum a mai crescut, Cleo a descoperit locurile de joaca si mai ales explozia de magazine cu haine pentru fetite. Mai ales ca e din ce in ce mai cocheta…Motiv pentru care o plac toti baietii din clasa!
Pavel Stratan ii supravegheaza insa indeaproape pe cei doi copii-minune ai sai. La un moment dat, cantaretul spunea ca Cezar al lui va ajunge departe.
Cezar e mai talentat…eu am  fost mai atent…Ii plac poeziile, asa de repede le invata..imi place expresivitatea lui..O sa cante si el…n-o sa va mirati daca apare un album..”, se mandrea Pavel cu fiul sau.

 

CITESTE SI…Declinul familiei Stratan

CITESTE SI….Fiica lui Pavel Stratan e acum o adevărată domnisoară!

Declinul familiei Stratan

 

Pavel Stratan

Numai ca lucrurile nu merg mereu bine, iar celebritatea se mai intampla sa dispara.  In prezent, Cleopatra Stratan a disparut din showbiz si, desi tatal sau a incearcat sa o relanseze, pana acum nu a avut mare succes.
Din pacate, pana in acest moment nici proiectele cu „copilul orchestra” (n.r: asa cum este poreclit Cezar Stratan) nu au reusit sa ajunga la succesul dobandit de sora sa. Momentan, Cleopatra si Cezar merg la scoala si gradinita, iar in timpul liber iau lectii de canto de la tatal lor, care nu se da batut: vrea cu orice pret sa isi vada copiii pe marile scene ale Europei.

A „pierdut” 20.000 euro

Pavel Strana alaturi de Cezar si Cleopatra
Pavel Strana alaturi de Cezar si Cleopatra

Pavel Stratan a bagat o caruta de bani in cariera muzicala a fiului sau, insa investitia s-a dovedit a fi una prea mare pentru asteptarile pe care le avea.  Dupa ce a castigat peste un milion de euro de pe urma fiicei sale, Cleopatra, cantaretul de peste Prut s-a gandit sa mai dea un „bum” pe piata muzicala, insa de aceasta data cu Cezar. 
Asa ca, fara sa stea pe ganduri, l-a bagat pe pusti in studioul de intregistrari si a compus o piesa hip-hop. Pentru vestimentatie, studio, melodie, instrumentisti si alte lucruri necesare pentru a te lansa in muzica, Pavel a investit aproape 20.000 de euro, insa nu a avut succesul la care se astepta.

 

G.A.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Este o veste devastatoare. Un celebru actor a murit la doar 38 de ani
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre noua lui parteneră
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”
Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...