Acasă » Povesti celebre » Cleopatra, regina recordurilor! Fiica lui Pavel Stratan a incantat milioane de oameni cu talentul ei si acum studiaza muzica!

Cleopatra, regina recordurilor! Fiica lui Pavel Stratan a incantat milioane de oameni cu talentul ei si acum studiaza muzica!

De: Cancan 06/03/2014 | 15:53
Cleopatra, regina recordurilor! Fiica lui Pavel Stratan a incantat milioane de oameni cu talentul ei si acum studiaza muzica!
Pavel Stratan si fiica lui, o amintire din copilarie...

In 2002, Pavel Stratan facea furori in Romania, iar, putin mai tarziu, Cleopatra, fiica sa, ii calca pe urme. Anii au trecut, iar suuccesul de atunci al familiei Stratan a cam disparut

 

Pavel Stratan si fiica lui, o amintire din copilarie...
Pavel Stratan si fiica lui, o amintire din copilarie…

Volumul “Amintiri din copilarie” s-a epuizat cat ai bate din palme. In 2002 se nastea si primul copil al lui Pavel Stratan, Cleopatra.
 Venita pe lume intr-un mediu artistic, micuta a prins inca din scutece notele muzicale. Cand a inceput sa spuna primele cuvinte… ea de fapt le canta! Asa se face ca la trei ani turna deja primul videoclip!
Melodia Ghita a facut senzatie. Imaginea copilei care cara dupa ea un geamantan rosu urias a facut inconjurul lumii. Pana si in Japonia se canta Ghita!

Cleo a dat lovitura cu melodia
Cleo a dat lovitura cu melodia „Ghita”, care se canta din Mexic pana in Japonia

Melodia a fost tradusa in engleza, spaniola si rusa, iar albumul – La varsta de 3 ani – s-a vandut in timp record in mai multe tari, din Taiwan pana in Mexic.

De sase ori in Guiness Book

Cleo a sustinut si concerte, devenind cel mai tanar artist care canta in fata a zeci de mii de oameni timp de doua ore. Realizarile ei au atras atentia celor de la Cartea Recordurilor, care au inclus-o in Guiness Book de sase ori! Fiica lui Pavel Stratan devine astfel un al doilea copil-minune din showbiz, dupa Shirley Temple.

Micuta a intrta de sase ori in Cartea Recordurilor
Micuta a intrta de sase ori in Cartea Recordurilor

Cleopatra apare in Cartea Recordurilor la mai multe categorii: cel mai tanar talent care are propriul său album, cel mai tanar interpret care a avut un hit 6 saptamani pe primul loc la nivel national, cel mai tanar artist care a primit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesa, cel mai tanar muzician care a primit 3 premii MTV. Dar si  cel mai tanar cantaret care a sustinut un concert de 2 ore in faţa unui public numeros. Fetei ii placea la nebunie sa cante! “Cand esti tu pe scena, ce face lumea?” – o intreaba tatal ei, iar ea raspunde, firesc: “Ma aplauda, imi da flori si jucarii

Pe scena, ca pestele in apa

Din 2006 pana in 2009, Cleopatra Stratan a lansat 3 albume si 7 videoclipuri. Pavel o acompania cu chitara si ii compunea textele. Ce mai, o echipa adevarata. Succesul de care se bucura fiica lui il facea sa nu-si mai incapa in piele de bucurie. Si spunea ca micuta e pe scena ca pestele in apa! “Nu cred sa existe vreun copil care sa nu iubeasca sa fie in centrul atentiei. Foarte mult ii place”, spune Pavel Stratan.
Si cei care lucrau cu fetita se declarau incantati de colaborarea cu ea. Cleopatra parea pur si simplu nascuta sa fie vedeta.
E foarte tare sa lucrezi cu Cleopatra, e ca si cum ai lucra cu un om mare doar ca e in miniatura”, spune unul dintre producatori.

O „Cleo” in miniatura

Dupa succesul
Dupa succesul „Ghita”, un producator spaniol a confectionat o papusa Cleo

Familia Stratan a largit putin orizontul si a venit pe piata cu papusa Cleo. Un producator spaniol a creat jucaria ce o intruchipeaza pe micuta moldoveanca asa cum apare ea in videoclipul Ghita. Mai mult, papusa canta!
Unii nu vedeau insa cu ochi buni mica masinarie de facut bani care parea sa devina Cleo. O parte din public il acuza pe Pavel Stratan ca isi munceste copila, asa ca familia a decis sa faca o pauza. Pavel Stratan a anuntat ca fiica lui va sustine doar doua concerte pe an.
Intre timp, a aparut pe lume inca un Stratan. Fratiorul artistei a primit un nume la fel de… regesc ca si sora lui – Cezar. Si, mostenire genetica! la doi ani spunea Tatal Nostru si o multime de poezii si povesti.

Praslea Cezar ii calca pe urme!

Fratelke Cleopatrei, Cezar, este si el extrem de talentat si cu siguranta va deveni si el un artist
Fratelke Cleopatrei, Cezar, este si el extrem de talentat si cu siguranta va deveni si el un artist

Cum ii astepta un viitor stralucit in showbiz, atat pe Cleopatra, cat si pe Cezar, copiii artistului, familia Stratan s-a mutat la Bucuresti. Cleo o lasase in urma pe fetita cu geamantan din videoclipul Ghita si era deja la scoala. A primit o bursa de studii la o instututie de invatatamant particulara. Aici, ea studiaza muzica, iar profesorii spun ca este extrem de talentata.
Cum a mai crescut, Cleo a descoperit locurile de joaca si mai ales explozia de magazine cu haine pentru fetite. Mai ales ca e din ce in ce mai cocheta…Motiv pentru care o plac toti baietii din clasa!
Pavel Stratan ii supravegheaza insa indeaproape pe cei doi copii-minune ai sai. La un moment dat, cantaretul spunea ca Cezar al lui va ajunge departe.
Cezar e mai talentat…eu am  fost mai atent…Ii plac poeziile, asa de repede le invata..imi place expresivitatea lui..O sa cante si el…n-o sa va mirati daca apare un album..”, se mandrea Pavel cu fiul sau.

 

CITESTE SI…Declinul familiei Stratan

CITESTE SI….Fiica lui Pavel Stratan e acum o adevărată domnisoară!

Declinul familiei Stratan

 

Pavel Stratan

Numai ca lucrurile nu merg mereu bine, iar celebritatea se mai intampla sa dispara.  In prezent, Cleopatra Stratan a disparut din showbiz si, desi tatal sau a incearcat sa o relanseze, pana acum nu a avut mare succes.
Din pacate, pana in acest moment nici proiectele cu „copilul orchestra” (n.r: asa cum este poreclit Cezar Stratan) nu au reusit sa ajunga la succesul dobandit de sora sa. Momentan, Cleopatra si Cezar merg la scoala si gradinita, iar in timpul liber iau lectii de canto de la tatal lor, care nu se da batut: vrea cu orice pret sa isi vada copiii pe marile scene ale Europei.

A „pierdut” 20.000 euro

Pavel Strana alaturi de Cezar si Cleopatra
Pavel Strana alaturi de Cezar si Cleopatra

Pavel Stratan a bagat o caruta de bani in cariera muzicala a fiului sau, insa investitia s-a dovedit a fi una prea mare pentru asteptarile pe care le avea.  Dupa ce a castigat peste un milion de euro de pe urma fiicei sale, Cleopatra, cantaretul de peste Prut s-a gandit sa mai dea un „bum” pe piata muzicala, insa de aceasta data cu Cezar. 
Asa ca, fara sa stea pe ganduri, l-a bagat pe pusti in studioul de intregistrari si a compus o piesa hip-hop. Pentru vestimentatie, studio, melodie, instrumentisti si alte lucruri necesare pentru a te lansa in muzica, Pavel a investit aproape 20.000 de euro, insa nu a avut succesul la care se astepta.

 

G.A.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet