Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 MAI – Viaţa gemenilor se va schimba complet

HOROSCOP 14 MAI – Viaţa gemenilor se va schimba complet

De: Cancan 14/05/2016 | 09:31
HOROSCOP 14 MAI - Viaţa gemenilor se va schimba complet

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec
Este posibil ca cei dragi să aibă mai puţină disponibilitate emoţională să-ţi ofere în acest weekend. Asta nu înseamnă că nu le poţi tu arăta latura ta emoţională şi sensibilă de care au ei nevoie acum. Beneficiezi de foarte multă carismă şi de mult romantism. Ar fi un moment potrivit să păstrezi acest weekend numai pentru tine şi partenerul tău. De cele mai multe ori îţi găseşti echilibrul interior petrecând ceva timp cu tine şi introspectându-te. Încearcă să afli care mai sunt nevoile tale.  

Taur
De cele mai multe ori, nu este uşor să rămâi pozitiv atunci cand negativitatea te înconjoară. Dar încearcă să-ţi aminteşti din când în când că tu ai controlul deplin asupra a ceea ce alegi să crezi sau să faci. Chiar dacă ai impresia că lucrurile stagnează în viaţa ta încearcă totuşi să nu te îngrijorezi fiindcă foarte curând lucrurile se vor pune în mişcare. Diversitatea activităţilor te vor scoate din stările mai puţin bune. Alege să faci în fiecare zi ceva nou care să-ţi bucure sufletul.

 Gemeni
E un moment oportun pentru a analiza relaţia ta şi dacă aceasta nu funcţionează aşa cum îţi doreşti, încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine. O lună întreagă de acum încolo, viaţa ta socială va fi animată şi plină de evenimente, petreceri şi surprize plăcute. Vei regăsi prieteni vechi. Astăzi încearcă să-ţi acorzi timp pentru tine. Dacă te simţi epuizat, retrage-te în liniştea căminului tău şi fă lucruri benefice sufletului tău.

Rac
Este un moment oportun să te introspectezi şi să afli dacă eşti întradevăr mulţumit de ceea ce faci sau dacă te mai regăseşti din punct de vedere profesional. Este foarte posibil să cunoşti pe cineva în acest weekend fie la un eveniment fie în spaţiul virtual. Ce se va întâmpla mai departe va ţine de disponibilitatea ta. Introspectează-te şi depistează dispoziţiile emoţionale care îţi conduc viaţa. Acceptă şi partea pesimistă din tine dar mizează pe cea optimistă. Evită excesele alimentare.

Leu
Ar fi bine să-ţi întorci atenţia către camin şi către nevoile celor dragi. Este posibil să faci anumite modificări sau renovări în casă. Încearcă să faci tot posibilul să nu fii ofensiv şi să detensionezi relaţia cu partenerul de viaţă mai ales dacă aveţi copii fiindcă aceştia au nevoie de dragostea şi sprijinul vostru. Astăzi încearcă să găseşti modalităţi prin care să-ţi reîncarci bateriile şi să faci lucruri care te bucură şi să laşi copilul din tine să se manifeste. Evită excesele de orice fel.

Fecioară
Atenţia este cuvântul cheie al acestui weekend deci încearcă să analizezi orice informaţie primită. Apropie-te mai mult de partenerul tău pentru a afla care îi mai sunt nevoile şi dorinţele şi evitaţi pe cât posibil să mai discutaţi despre trecut. Astăzi încearcă să uiţi de griji, să ai o atitudine pozitivă vis a vis de tot ceea ce te înconjoară şi să laşi sufletul să se bucure de tot ceea ce este frumos în jurul tău. Vorba dulce mult aduce iar cuvintele tale pot aduce alinare celor din jur.  

Balanţă
De cele mai multe ori, cele mai bune lecţii de viaţă le înveţi în cel mai nepotrivit moment şi, mai ales, din greşelile pe care le faci. Cel mai important e să-ţi asumi aceste greşeli. Astăzi astrele îţi oferă foarte multă energie, mult entuziasm şi o dorinţă de a face curaţenie în viaţa ta. Buna ta dispoziţie va fi molipsitoare. Dacă reuşeşti să vezi viaţa ca pe o aventură, să te bucuri cât mai mult de ea şi de tot ceea ce îţi oferă îi poţi inspira la rândul tău şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru.

Scorpion
Aproape că ai finalizat tot ce aveai de făcut şi ar fi indicat să profiţi de acest lucru şi să ieşi în oraş cu prietenii pentru a sărbători şi pentru a-ţi face remarcat farmecul. Dispui de multă energie şi de dorinţă de schimbare. Chiar dacă schimbare presupune doar simpla redecorare a casei, familia va face echipă bună cu tine. Pentru a avea o sănătate de invidat şi tonus excelent este indicat să te reîntorci la cine eşti în interiorul corpului tău şi să-i oferi ceea ce are el nevoie.

Săgetător
Pentru a te putea bucura de acest final de primăvară şi de mai mult timp liber ar fi indicat să găseşti soluţii pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Dacă vrei să faci schimbări în casă, să redecorezi sau chiar să o renovezi încearcă să gestionezi cât mai bine bugetul fiindcă un împrumut nu este indicat în această perioadă. Da, ar fi o idee bună să dai şi o petrecere şi să inviţi prietenii pe care poate nu i-ai mai văzut de mult. Pe de altă parte, încearcă să nu faci excese alimentare.

Capricorn
În acest weekend ar fi indicat să încerci să te exprimi cât mai clar, să fii asertiv în ceea ce ai de spus fiindcă este posibil să întâlneşti persoane care te pot înţelege greşit. Este un moment oportun să ai o discuţie deschisă cu persoanele cu care eşti în conflict sau cu cele cărora pur şi simplu vrei să le spui părerea ta despre ele. Profită de oportunităţi şi asumă-ţi şi anumite riscuri pentru putea face schimbări benefice în viaţa ta. Traieşte viaţa cu bucuria cu care o trăieşte un copil.

Vărsător
Viaţa socială este la cote maxime acum. Evenimente, prieteni, petreceri, tot tacâmul este asigurat. Asta, în cazul în care nu simţi nevoia să stai singur şi să te preocupe evoluţia ta spirituală. Cel mai bine ar fi să încerci să-i accepţi şi să-i iubeşti pe cei din jurul tău pentru a-ţi crea un confort mental şi pentru a-ţi proteja sănătatea. Când renunţi să controlezi tot ce ţi se întâmpla ai un sentiment de pace interioară şi înţelegi că este posibil să se întâmple altceva, ceva mult mai bun.

Peşti
În acest weekend încearcă să nu iei personal reacţiile şi negativitatea unor persoane cu care interacţionezi. Cei mai mulţi se comportă aşa nu doar cu tine ci cu toţi cei cu care intră în contact. Ar fi indicat să te retragi un pic din cotidian şi să încerci să te gândeşti mai mult la tine, la nevoile tale, la ceea ce îţi doreşti să faci pe viitor. Încearcă să trăieşti viaţa din plin, fără a fi ataşat de lucruri, de oameni sau de lucrurile pe care aceştia le zic sau le fac. Concentrează-te pe tine.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul frumuseții
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...