Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 MAI – Viaţa gemenilor se va schimba complet

HOROSCOP 14 MAI – Viaţa gemenilor se va schimba complet

De: Cancan 14/05/2016 | 09:31
HOROSCOP 14 MAI - Viaţa gemenilor se va schimba complet

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec
Este posibil ca cei dragi să aibă mai puţină disponibilitate emoţională să-ţi ofere în acest weekend. Asta nu înseamnă că nu le poţi tu arăta latura ta emoţională şi sensibilă de care au ei nevoie acum. Beneficiezi de foarte multă carismă şi de mult romantism. Ar fi un moment potrivit să păstrezi acest weekend numai pentru tine şi partenerul tău. De cele mai multe ori îţi găseşti echilibrul interior petrecând ceva timp cu tine şi introspectându-te. Încearcă să afli care mai sunt nevoile tale.  

Taur
De cele mai multe ori, nu este uşor să rămâi pozitiv atunci cand negativitatea te înconjoară. Dar încearcă să-ţi aminteşti din când în când că tu ai controlul deplin asupra a ceea ce alegi să crezi sau să faci. Chiar dacă ai impresia că lucrurile stagnează în viaţa ta încearcă totuşi să nu te îngrijorezi fiindcă foarte curând lucrurile se vor pune în mişcare. Diversitatea activităţilor te vor scoate din stările mai puţin bune. Alege să faci în fiecare zi ceva nou care să-ţi bucure sufletul.

 Gemeni
E un moment oportun pentru a analiza relaţia ta şi dacă aceasta nu funcţionează aşa cum îţi doreşti, încearcă să iei cea mai bună decizie pentru tine. O lună întreagă de acum încolo, viaţa ta socială va fi animată şi plină de evenimente, petreceri şi surprize plăcute. Vei regăsi prieteni vechi. Astăzi încearcă să-ţi acorzi timp pentru tine. Dacă te simţi epuizat, retrage-te în liniştea căminului tău şi fă lucruri benefice sufletului tău.

Rac
Este un moment oportun să te introspectezi şi să afli dacă eşti întradevăr mulţumit de ceea ce faci sau dacă te mai regăseşti din punct de vedere profesional. Este foarte posibil să cunoşti pe cineva în acest weekend fie la un eveniment fie în spaţiul virtual. Ce se va întâmpla mai departe va ţine de disponibilitatea ta. Introspectează-te şi depistează dispoziţiile emoţionale care îţi conduc viaţa. Acceptă şi partea pesimistă din tine dar mizează pe cea optimistă. Evită excesele alimentare.

Leu
Ar fi bine să-ţi întorci atenţia către camin şi către nevoile celor dragi. Este posibil să faci anumite modificări sau renovări în casă. Încearcă să faci tot posibilul să nu fii ofensiv şi să detensionezi relaţia cu partenerul de viaţă mai ales dacă aveţi copii fiindcă aceştia au nevoie de dragostea şi sprijinul vostru. Astăzi încearcă să găseşti modalităţi prin care să-ţi reîncarci bateriile şi să faci lucruri care te bucură şi să laşi copilul din tine să se manifeste. Evită excesele de orice fel.

Fecioară
Atenţia este cuvântul cheie al acestui weekend deci încearcă să analizezi orice informaţie primită. Apropie-te mai mult de partenerul tău pentru a afla care îi mai sunt nevoile şi dorinţele şi evitaţi pe cât posibil să mai discutaţi despre trecut. Astăzi încearcă să uiţi de griji, să ai o atitudine pozitivă vis a vis de tot ceea ce te înconjoară şi să laşi sufletul să se bucure de tot ceea ce este frumos în jurul tău. Vorba dulce mult aduce iar cuvintele tale pot aduce alinare celor din jur.  

Balanţă
De cele mai multe ori, cele mai bune lecţii de viaţă le înveţi în cel mai nepotrivit moment şi, mai ales, din greşelile pe care le faci. Cel mai important e să-ţi asumi aceste greşeli. Astăzi astrele îţi oferă foarte multă energie, mult entuziasm şi o dorinţă de a face curaţenie în viaţa ta. Buna ta dispoziţie va fi molipsitoare. Dacă reuşeşti să vezi viaţa ca pe o aventură, să te bucuri cât mai mult de ea şi de tot ceea ce îţi oferă îi poţi inspira la rândul tău şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru.

Scorpion
Aproape că ai finalizat tot ce aveai de făcut şi ar fi indicat să profiţi de acest lucru şi să ieşi în oraş cu prietenii pentru a sărbători şi pentru a-ţi face remarcat farmecul. Dispui de multă energie şi de dorinţă de schimbare. Chiar dacă schimbare presupune doar simpla redecorare a casei, familia va face echipă bună cu tine. Pentru a avea o sănătate de invidat şi tonus excelent este indicat să te reîntorci la cine eşti în interiorul corpului tău şi să-i oferi ceea ce are el nevoie.

Săgetător
Pentru a te putea bucura de acest final de primăvară şi de mai mult timp liber ar fi indicat să găseşti soluţii pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Dacă vrei să faci schimbări în casă, să redecorezi sau chiar să o renovezi încearcă să gestionezi cât mai bine bugetul fiindcă un împrumut nu este indicat în această perioadă. Da, ar fi o idee bună să dai şi o petrecere şi să inviţi prietenii pe care poate nu i-ai mai văzut de mult. Pe de altă parte, încearcă să nu faci excese alimentare.

Capricorn
În acest weekend ar fi indicat să încerci să te exprimi cât mai clar, să fii asertiv în ceea ce ai de spus fiindcă este posibil să întâlneşti persoane care te pot înţelege greşit. Este un moment oportun să ai o discuţie deschisă cu persoanele cu care eşti în conflict sau cu cele cărora pur şi simplu vrei să le spui părerea ta despre ele. Profită de oportunităţi şi asumă-ţi şi anumite riscuri pentru putea face schimbări benefice în viaţa ta. Traieşte viaţa cu bucuria cu care o trăieşte un copil.

Vărsător
Viaţa socială este la cote maxime acum. Evenimente, prieteni, petreceri, tot tacâmul este asigurat. Asta, în cazul în care nu simţi nevoia să stai singur şi să te preocupe evoluţia ta spirituală. Cel mai bine ar fi să încerci să-i accepţi şi să-i iubeşti pe cei din jurul tău pentru a-ţi crea un confort mental şi pentru a-ţi proteja sănătatea. Când renunţi să controlezi tot ce ţi se întâmpla ai un sentiment de pace interioară şi înţelegi că este posibil să se întâmple altceva, ceva mult mai bun.

Peşti
În acest weekend încearcă să nu iei personal reacţiile şi negativitatea unor persoane cu care interacţionezi. Cei mai mulţi se comportă aşa nu doar cu tine ci cu toţi cei cu care intră în contact. Ar fi indicat să te retragi un pic din cotidian şi să încerci să te gândeşti mai mult la tine, la nevoile tale, la ceea ce îţi doreşti să faci pe viitor. Încearcă să trăieşti viaţa din plin, fără a fi ataşat de lucruri, de oameni sau de lucrurile pe care aceştia le zic sau le fac. Concentrează-te pe tine.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la spital: „Nu mă așteptam la atât de mult”
Ireal cât costă să naști natural în America! Elle a publicat facturile primite de la...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit de savuroasă
Ce să pui în fasolea bătută ca să-i dai gustul din copilărie. Va ieși deosebit...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp de 13 ani
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Joe Biden, declarații bizare despre unchiul său, Ambrose Finnegan: „A fost mâncat de CANIBALI...”
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie:
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”
Alex Dobrescu a uitat de fosta soție. Bărbatul are o nouă iubită: „Am trecut de...
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...