Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 21 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 21/05/2016 | 11:37
HOROSCOP 21 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Ar fi de preferat să rezolvi anumite neînţelegeri într-o manieră directă, sinceră şi să reconsideri poziţia pe care o ai faţă de acestea. Şi să alegi o metodă care să implice ambele părţi în conversaţie. E posibil ca această zi să te găsească într-o stare meditativă, de contemplare şi inspiraţie profundă. În acelaşi timp este de aşteptat să îţi doreşti şi să socializezi mai mult. Este alegerea ta dacă preferi companie sau, dimpotrivă, preferi să te ocupi mai mult de tine şi de plăcerile tale. 

Taur

Este posibil să te trezeşti cu chef de ducă şi de detaşare de tot şi de toate. Dacă s-a strâns multă tensiune în jurul tău în ultima perioadă trebuie să fii conştient de faptul că nu poţi controla reacţiile celorlaţi ci numai propiile reacţii. Dacă te ocupi de lucruri mărunte, starea de uşoară anxietate nu dispare aşa că te invit să consumi energia având activităţi în aer liber. A început weekendul şi un mod plăcut de a-l petrece ar fi să-ţi inviţi prietenii la o cină pregătită cu mult gust.

Gemeni

O relaţie creată pe respect şi comunicare poate diminua mult din tensiunile ce apar între parteneri. Dacă vei ignora angajamentele luate şi vei avea tendinţa să te retragi pierzi posibilitatea de a îmbunătăţi relaţia cu partenerul. Creativitatea ta este la cote maxime şi te poţi bucura de asta fie relaxându-te, pictând, dansând fie organizând activităţi cu prietenii. E foarte posibil să faci, astfel, totul cu mult entuziasm şi energie. O ieşire în afara oraşului ar fi ideală pentru un sfârşit de săptămână reuşit.

Rac

Încearcă să abordezi relaţiile dintr-o altă perspectivă şi să fii mult mai detaşat. Finalul de săptămână îţi dă o şansă să repari sau sa armonizezi relaţia cu partenerul. Orice situaţie care te destabilizează te şi ajută să scoţi la suprafaţă emoţii refulate sau blocate. Nu da înapoi fiindcă orice pas înainte e mai bun decât stagnarea. Orice test poate avea rezultate pozitive dacă ne-am facut lecţiile. Chiar şi cel sau, mai ales, cel al relaţiei cu oamenii apropiaţi, familie sau partener. 

Leu

Starea de spirit şi imposibiltatea de a-ţi exprima sentimentele nu te ajută prea mult în relaţie în această perioadă. Totuşi o discuţie sinceră şi detaşată o va face. Încearcă să-ţi recapeţi pofta de viaţă fiindcă acest lucru nu poate decât să-l încânte pe partener mai ales dacă asta implică şi o cină romantică. Astăzi ar fi indicat să rămâi cât se poate de flexibil cu programul fiindcă există şanse mari să fii sunat de prieteni care doresc să-ţi facă o vizită sau să te invite la diverse evenimente.

Fecioară

În acest weekend încearcă să te îngrijeşti mai mult de sănătate dar şi de relaţiile cu cei apropiaţi. Un prim pas ar fi să mai renunţi la tendinţa de a face ordine şi curăţenie de dimineaţă până seara. E posibil să fii surprins de lipsa de susţinere din partea unor prieteni dar nu te lăsa afectat şi bucură-te de susţinerea familiei. Dacă partenerul îţi dă semne că ar avea nevoie de spaţiu nu te descuraja şi fă-ţi şi tu un program. O plimbare în aer liber sau o seară de filme ar fi o soluţie la îndemână.

Balanţă

Ascultă sfaturile pe care le primeşti dar decide singur ceea ce vrei să faci şi nu te mai uita înapoi. Partenerul are anumite aşteptări de la tine şi, pentru a evita anumite neînţelegeri, fă-ţi timp să clarificaţi ceea ce doriţi fiecare de la relaţie. Dacă reuşeşti să înţelegi perspectivele celorlalţi poţi îmbunătăţi sau chiar salva unele relaţii la care ţii. Seara se anunţă relaxantă deşi câteva reacţii ale celor din familie îţi pot crea un disconfort. Tu alegi dacă te laşi afectat sau nu.

Scorpion

Deşi intenţiile tale sunt bune şi vrei să faci pe plac prietenilor sau partenerului încearcă să alegi cu grijă cuvintele pentru a nu fi interpretat greşit. Îţi poţi oferi umărul drept sprijin şi poţi fi un bun ascultător dar cel mai indicat ar fi să-ţi expui părerea numai dacă îţi este cerută în mod expres. Cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci pentru tine azi ar fi să-ţi menţii echilibrul emoţional prin diverse forme de relaxare, yoga, meditaţie sau orice tip de activităţi ce implică mişcare.

Săgetător

Eşti predispus să rişti şi să te implici în tot felul de activităţi care presupun curaj şi adrenalină. Ar fi indicat să te gândeşti de două ori înainte şi să încerci să eviţi excesele sau situaţiile extreme. E posibil să ai un weekend plin de vizite, de întâlniri care fie îţi vor aminti de trecut şi de vremuri frumoase fie vor pune bazele unor noi prietenii. Fii mai atent le nevoile tale şi alocă-ţi timp şi pentru tine pentru că, astfel, îţi reîncarci bateriile şi poţi fi apoi util şi celor dragi.

Capricorn

Este mult mai sănătos să trăieşti clipa prezentă şi să nu te mai îngrijorezi în legătură cu viitorul sau, mai rău, cu faptul că ceilalţi te pot judeca pentru această atitudine. Cei care te cunosc te vor înţelege foarte bine. E posibil să fii nevoit să înfrunţi o situaţie tensionată în cuplu. O parte a nemulţumirilor tale sunt justificate dar ascultă şi varianta partenerului. Va trebui să faci un efort pentru a păstra unele relaţii de prietenie dar şi pentru a-i mulţumi pe cei din familie.

Vărsător

Dacă ai planuri pentru azi, nu te entuziasma prea tare fiindcă pot fi date peste cap de un membru al familiei care îţi solicită ajutorul. Nu este însă momentul potrivit să-ţi expui nemulţumirile. Mai bine aştepti ca lucrurile să se rezolve de la sine. Începutul de weekend este favorabil întâlnirii cu prietenii. Acceptă invitaţia acestora fiindcă poţi găsi sprijin şi înţelegere. Organizează o ieşire în afara oraşului, o petrecere sau orice activitate care implică socializare şi orice formă de distracţie.

Peşti

Încearcă să îmbini creativitatea cu partea practică şi vei găsi suficiente soluţii pentru redecorarea locuinţei sau pentru orice alte lucruri pe care vrei să le schimbi. Partenerul se aşteaptă la mai multă implicare din partea ta. Pe de altă parte, te sfătuiesc ca în acest weekend să ai mai multă grijă de sănătate şi să încerci să faci mai multă mişcare pentru că te va repune în forma şi îţi va limpezi mintea de gânduri negative. Atunci când vei fi invitat la masă ridică-te înainte să te saturi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați: TOTUL a apărut pe net
Tabloidele AU PRINS-O în fapt! Ce a FĂCUT fosta lui Dorian Popa cu trei bărbați:...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două ingrediente
Amestecul banal care te scapă de insomnii. Poți să adormi mai repede cu doar două...
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Zodiile care vor străluci în Săptămâna Luminată 2024. Patru nativi intră sub protecție divină
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de circulație
Se reține certificatul de înmatriculare al mașinii. Șoferii care rămân pe loc fără drept de...
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Anunţul momentului! Irinel Columbeanu a plecat din azil
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
Semnal de alarmă: Antisemitismul creşte dramatic la nivel mondial
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a crescut fiica lor
Flick și soția lui, Denisa Filcea, și-au surprins fanii de Paști. Cât de mare a...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...