Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 21 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 21/05/2016 | 11:37
HOROSCOP 21 MAI. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec

Ar fi de preferat să rezolvi anumite neînţelegeri într-o manieră directă, sinceră şi să reconsideri poziţia pe care o ai faţă de acestea. Şi să alegi o metodă care să implice ambele părţi în conversaţie. E posibil ca această zi să te găsească într-o stare meditativă, de contemplare şi inspiraţie profundă. În acelaşi timp este de aşteptat să îţi doreşti şi să socializezi mai mult. Este alegerea ta dacă preferi companie sau, dimpotrivă, preferi să te ocupi mai mult de tine şi de plăcerile tale. 

Taur

Este posibil să te trezeşti cu chef de ducă şi de detaşare de tot şi de toate. Dacă s-a strâns multă tensiune în jurul tău în ultima perioadă trebuie să fii conştient de faptul că nu poţi controla reacţiile celorlaţi ci numai propiile reacţii. Dacă te ocupi de lucruri mărunte, starea de uşoară anxietate nu dispare aşa că te invit să consumi energia având activităţi în aer liber. A început weekendul şi un mod plăcut de a-l petrece ar fi să-ţi inviţi prietenii la o cină pregătită cu mult gust.

Gemeni

O relaţie creată pe respect şi comunicare poate diminua mult din tensiunile ce apar între parteneri. Dacă vei ignora angajamentele luate şi vei avea tendinţa să te retragi pierzi posibilitatea de a îmbunătăţi relaţia cu partenerul. Creativitatea ta este la cote maxime şi te poţi bucura de asta fie relaxându-te, pictând, dansând fie organizând activităţi cu prietenii. E foarte posibil să faci, astfel, totul cu mult entuziasm şi energie. O ieşire în afara oraşului ar fi ideală pentru un sfârşit de săptămână reuşit.

Rac

Încearcă să abordezi relaţiile dintr-o altă perspectivă şi să fii mult mai detaşat. Finalul de săptămână îţi dă o şansă să repari sau sa armonizezi relaţia cu partenerul. Orice situaţie care te destabilizează te şi ajută să scoţi la suprafaţă emoţii refulate sau blocate. Nu da înapoi fiindcă orice pas înainte e mai bun decât stagnarea. Orice test poate avea rezultate pozitive dacă ne-am facut lecţiile. Chiar şi cel sau, mai ales, cel al relaţiei cu oamenii apropiaţi, familie sau partener. 

Leu

Starea de spirit şi imposibiltatea de a-ţi exprima sentimentele nu te ajută prea mult în relaţie în această perioadă. Totuşi o discuţie sinceră şi detaşată o va face. Încearcă să-ţi recapeţi pofta de viaţă fiindcă acest lucru nu poate decât să-l încânte pe partener mai ales dacă asta implică şi o cină romantică. Astăzi ar fi indicat să rămâi cât se poate de flexibil cu programul fiindcă există şanse mari să fii sunat de prieteni care doresc să-ţi facă o vizită sau să te invite la diverse evenimente.

Fecioară

În acest weekend încearcă să te îngrijeşti mai mult de sănătate dar şi de relaţiile cu cei apropiaţi. Un prim pas ar fi să mai renunţi la tendinţa de a face ordine şi curăţenie de dimineaţă până seara. E posibil să fii surprins de lipsa de susţinere din partea unor prieteni dar nu te lăsa afectat şi bucură-te de susţinerea familiei. Dacă partenerul îţi dă semne că ar avea nevoie de spaţiu nu te descuraja şi fă-ţi şi tu un program. O plimbare în aer liber sau o seară de filme ar fi o soluţie la îndemână.

Balanţă

Ascultă sfaturile pe care le primeşti dar decide singur ceea ce vrei să faci şi nu te mai uita înapoi. Partenerul are anumite aşteptări de la tine şi, pentru a evita anumite neînţelegeri, fă-ţi timp să clarificaţi ceea ce doriţi fiecare de la relaţie. Dacă reuşeşti să înţelegi perspectivele celorlalţi poţi îmbunătăţi sau chiar salva unele relaţii la care ţii. Seara se anunţă relaxantă deşi câteva reacţii ale celor din familie îţi pot crea un disconfort. Tu alegi dacă te laşi afectat sau nu.

Scorpion

Deşi intenţiile tale sunt bune şi vrei să faci pe plac prietenilor sau partenerului încearcă să alegi cu grijă cuvintele pentru a nu fi interpretat greşit. Îţi poţi oferi umărul drept sprijin şi poţi fi un bun ascultător dar cel mai indicat ar fi să-ţi expui părerea numai dacă îţi este cerută în mod expres. Cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci pentru tine azi ar fi să-ţi menţii echilibrul emoţional prin diverse forme de relaxare, yoga, meditaţie sau orice tip de activităţi ce implică mişcare.

Săgetător

Eşti predispus să rişti şi să te implici în tot felul de activităţi care presupun curaj şi adrenalină. Ar fi indicat să te gândeşti de două ori înainte şi să încerci să eviţi excesele sau situaţiile extreme. E posibil să ai un weekend plin de vizite, de întâlniri care fie îţi vor aminti de trecut şi de vremuri frumoase fie vor pune bazele unor noi prietenii. Fii mai atent le nevoile tale şi alocă-ţi timp şi pentru tine pentru că, astfel, îţi reîncarci bateriile şi poţi fi apoi util şi celor dragi.

Capricorn

Este mult mai sănătos să trăieşti clipa prezentă şi să nu te mai îngrijorezi în legătură cu viitorul sau, mai rău, cu faptul că ceilalţi te pot judeca pentru această atitudine. Cei care te cunosc te vor înţelege foarte bine. E posibil să fii nevoit să înfrunţi o situaţie tensionată în cuplu. O parte a nemulţumirilor tale sunt justificate dar ascultă şi varianta partenerului. Va trebui să faci un efort pentru a păstra unele relaţii de prietenie dar şi pentru a-i mulţumi pe cei din familie.

Vărsător

Dacă ai planuri pentru azi, nu te entuziasma prea tare fiindcă pot fi date peste cap de un membru al familiei care îţi solicită ajutorul. Nu este însă momentul potrivit să-ţi expui nemulţumirile. Mai bine aştepti ca lucrurile să se rezolve de la sine. Începutul de weekend este favorabil întâlnirii cu prietenii. Acceptă invitaţia acestora fiindcă poţi găsi sprijin şi înţelegere. Organizează o ieşire în afara oraşului, o petrecere sau orice activitate care implică socializare şi orice formă de distracţie.

Peşti

Încearcă să îmbini creativitatea cu partea practică şi vei găsi suficiente soluţii pentru redecorarea locuinţei sau pentru orice alte lucruri pe care vrei să le schimbi. Partenerul se aşteaptă la mai multă implicare din partea ta. Pe de altă parte, te sfătuiesc ca în acest weekend să ai mai multă grijă de sănătate şi să încerci să faci mai multă mişcare pentru că te va repune în forma şi îţi va limpezi mintea de gânduri negative. Atunci când vei fi invitat la masă ridică-te înainte să te saturi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet