Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 MAI. Scorpionii vor învăţa că….

HOROSCOP 29 MAI. Scorpionii vor învăţa că….

De: Cancan 29/05/2016 | 11:11
HOROSCOP 29 MAI. Scorpionii vor învăţa că....

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec

Este o zi potrivită pentru a-ţi analiza modul de gândire, pentru a-ţi asculta sufletul şi pentru a depaşi regretele. Este posibil să simţi nevoia, după o săptămână încărcată, să te retragi puţin din viaţa socială. Încearcă, de asemenea, să descoperi calităţile ascunse ale personalităţii tale, implicându-te în cât mai multe activităţi creative. Este chiar posibil să devii mai empatic, mai atent şi mai receptiv la problemele celorlalţi, dar şi la problemele tale, la nevoile tale interioare.

Taur

Doreşti să te autodepăşeşti, iar capacitatea de a vedea noi posibilităţi este foarte mare în ceea ce priveşte domeniul creativităţii. Esti predispus să te pui pe locul doi atunci când poţi să-ţi ajuţi prietenii sau pe cineva care are nevoie de sprijin sau ajutor. Spre seară, oferă-ţi clipe de introspecţie sau de meditaţie. Bucură-te de ziua liberă şi ocupă-te de starea ta de bine. Orice activitate care îţi face plăcere îţi aduce un plus de energie iar îngrijirea corpului poate fi una din acestea. 

Gemeni

Preferi mai mult să visezi decât să acţionezi. Astăzi ai tendinţa de a fi mult prea idealist. Dacă vocaţia ta este aceea de a face artă e posibil să găseşti în tine toate resursele pentru a face asta şi modalităţi de a le dezvolta. Eşti vulnerabil în privinţa sentimentelor. Poate ai aşteptări prea mari de la partener sau, din contră, ce face acesta te afectează. Cu puţin efort din partea ta, relaţia cu cei din familie se poate schimba în această perioadă. Poţi fi mai receptiv şi mai sensibil cu ei.

Rac

Amplifică-ţi abilitatea de a vedea în ansamblu şi de a-ţi lărgi orizonturile fie prin călătorii de natură geografică fie spirituală. Ai capacitatea de a aduce soluţii spirituale la probleme practice şi de a le arăta celorlaţi că eşti empatic. Eşti sensibil la gesturi romantice. În această perioadă, motivaţia ta va funcţiona perfect când te implici în munca intelectuală, de creaţie, în activităţi ce te ajută să înţelegi. Pe de altă parte, posesivitatea ta nu va fi acceptată tocmai bine de partener. 

Leu

Astăzi ai tendinţa de a fi mult prea permisiv, prea darnic sau chiar prea idealist într-o chestiune financiară ce ţine de căsnicie sau de familie. Încearcă să rămâi realist şi nu te lăsa afectat de felul în care se comportă cei dragi cu tine. Este foarte posibil să fie o percepţie falsă de-a ta sau o sensibilitate mărită. Ai putea să discuţi cu partenerul despre acest lucru şi să-i spui că ai nevoie de atenţie şi de mai multă înţelegere şi, astfel, poţi avea o duminică foarte plăcută şi relaxantă.

Fecioară

Relaţiile de orice fel sunt în această perioadă forţa motrică a vieţii tale chiar dacă pot întâmpina dificultăţi. Relaţiile armonioase pot fi pentru tine o sursă excelentă de oportunităţi. Ai nevoie şi îţi doreşti să lucrezi în echipă, să te dedici celorlalţi. Ai capacitatea de a vedea lucrurile prin ochii celorlalţi, de a te pune în locul lor, dar şi ştii cum să-i susţii fără să-ţi compromiţi nevoile. Comunică cu partenerul şi află ce anume îl deranjează sau ce anume te deranjează pe tine.

Balanţă

Creativitatea şi romantismul merg mână în mână, iar azi ai posibilitatea să le îmbini armonios pentru a-ţi surprinde partenerul de viaţă. Empatia, receptivitatea şi imaginaţia îţi pot îmbunătăţi considerabil relaţia sau pot crea un ambient plăcut. Deşi poate îţi doreşti să petreci mai mult timp cu prietenii sau eşti mai atras de viaţa socială, ar fi bine să petreci timp şi cu partenerul. Te poţi implica în activităţi de natură spirituală căutând uniunea emoţională, spirituală şi fizică în acelaşi timp.

Scorpion

Dragostea necondiţionată este un proces continuu care continuă să crească şi să evolueze când ne tratăm şi pe noi înşine cu blândeţe. Dacă vrei să-ţi regăseşti pofta de viaţă gândeşte-te la plăcerea pe care o simţi când te implici din tot sufletul, creând. Întâlnirile romantice îţi potenţează senzaţia de a fi special, iar domeniul iubirii va fi un domeniu care te va preocupa în următoarea perioadă. Tu poţi sta şi în singurătate foarte bine atunci când ai nevoie de momente cu tine sau de introspecţie.

Săgetător

E posibil să te îndrepţi mult către familie, fiind capabil de mari emoţii şi sentimente îndreptate către părinţii tăi. În continuare rămâne prezentă tendinţa de a intra în conflicte cu fraţii. Încearcă să te detaşezi şi să amâni discuţiile. Căminul tău este locul în care te îndrepţi când simţi nevoia să te retragi din cotidian şi să te reconectezi la realităţile sufleteşti. Încearcă să găseşti plăcere în lucrurile simple ale vieţii. Te poţi delecta cu o cină în familie şi apoi cu un film.  

Capricorn

Azi ar fi indicat să cooperezi mai mult cu ceilalţi şi să încerci printr-o formă creativă să le comunici ideile tale. Încearcă să te asiguri că în conversaţii poţi ţine sub control tendinţa impulsivă mai ales că, în această perioadă, nu prea ai chef de certuri. Mintea ta poate fi stimulată de activităţi creative. Poate încerci să faci un curs de fotografie. E o perioadă benefică în ceea ce priveşte comunicarea cu partenerul, poate chiar să reînnodaţi acea legătură spirituala care v-a adus împreună.

Varsator

Chiar dacă ai foarte mult de lucru şi simţi foarte multă presiune încearcă să nu-ţi neglijezi sănătatea atât cea fizică cât şi cea mentală. E posibil să nu găseşti foarte multă înţelegere de la partener în aceste zile, însă e o situaţie trecătoare. În săptămânile ce urmează poţi să experimentezi o detaşare faţă de bunurile materiale şi o dorinţă sau nevoie de a-ţi valoriza latura spirituală. Azi fă cât mai multe lucruri care să te ajute să scapi de ataşamente care îţi scad sau îţi blochează energia.

Pesti

Dacă nu ai un scop bine stabilit există riscul de a te disipa sau de a te pierde în prea multe direcţii. Stabileşte-ţi priorităţile şi fii eficient. Dacă eşti interesat de artă, în următoarea perioadă, ai şansa să explorezi mai mult acest domeniu. Astrele îţi sunt favorabile. În acest weekend, cooperarea şi toleranţa ar fi cuvinte cheie în relaţia de cuplu. Romantismul tău poate readuce inevitabil armonia între voi. Ocupă-te în acelaşi timp şi de tine şi caută activităţi care să te relaxeze.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii pe care îi seducea: „M-a abordat o doamnă, m-a hipnotizat pe loc”
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-ai cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate sau neterminate. Piața imobiliară s-a prăbușit brusc
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate...
Simona Halep renunță. Decizia luată de marea campioană a României
Simona Halep renunță. Decizia luată de marea campioană a României
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Decizia finală a lui Vladimir Putin. Anunț pentru toată Europa
Decizia finală a lui Vladimir Putin. Anunț pentru toată Europa
Stai la curte, poți să fii amendat. Gestul care golește buzunarele
Stai la curte, poți să fii amendat. Gestul care golește buzunarele
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără...
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o să avem șanse mai mari la bani și fericire
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o...
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la care românii pot depune formularul 230. Cum să redirecționezi o parte din impozitul pe venit
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la...
×