Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 MAI. Scorpionii vor învăţa că….

HOROSCOP 29 MAI. Scorpionii vor învăţa că….

De: Cancan 29/05/2016 | 11:11
HOROSCOP 29 MAI. Scorpionii vor învăţa că....

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec

Este o zi potrivită pentru a-ţi analiza modul de gândire, pentru a-ţi asculta sufletul şi pentru a depaşi regretele. Este posibil să simţi nevoia, după o săptămână încărcată, să te retragi puţin din viaţa socială. Încearcă, de asemenea, să descoperi calităţile ascunse ale personalităţii tale, implicându-te în cât mai multe activităţi creative. Este chiar posibil să devii mai empatic, mai atent şi mai receptiv la problemele celorlalţi, dar şi la problemele tale, la nevoile tale interioare.

Taur

Doreşti să te autodepăşeşti, iar capacitatea de a vedea noi posibilităţi este foarte mare în ceea ce priveşte domeniul creativităţii. Esti predispus să te pui pe locul doi atunci când poţi să-ţi ajuţi prietenii sau pe cineva care are nevoie de sprijin sau ajutor. Spre seară, oferă-ţi clipe de introspecţie sau de meditaţie. Bucură-te de ziua liberă şi ocupă-te de starea ta de bine. Orice activitate care îţi face plăcere îţi aduce un plus de energie iar îngrijirea corpului poate fi una din acestea. 

Gemeni

Preferi mai mult să visezi decât să acţionezi. Astăzi ai tendinţa de a fi mult prea idealist. Dacă vocaţia ta este aceea de a face artă e posibil să găseşti în tine toate resursele pentru a face asta şi modalităţi de a le dezvolta. Eşti vulnerabil în privinţa sentimentelor. Poate ai aşteptări prea mari de la partener sau, din contră, ce face acesta te afectează. Cu puţin efort din partea ta, relaţia cu cei din familie se poate schimba în această perioadă. Poţi fi mai receptiv şi mai sensibil cu ei.

Rac

Amplifică-ţi abilitatea de a vedea în ansamblu şi de a-ţi lărgi orizonturile fie prin călătorii de natură geografică fie spirituală. Ai capacitatea de a aduce soluţii spirituale la probleme practice şi de a le arăta celorlaţi că eşti empatic. Eşti sensibil la gesturi romantice. În această perioadă, motivaţia ta va funcţiona perfect când te implici în munca intelectuală, de creaţie, în activităţi ce te ajută să înţelegi. Pe de altă parte, posesivitatea ta nu va fi acceptată tocmai bine de partener. 

Leu

Astăzi ai tendinţa de a fi mult prea permisiv, prea darnic sau chiar prea idealist într-o chestiune financiară ce ţine de căsnicie sau de familie. Încearcă să rămâi realist şi nu te lăsa afectat de felul în care se comportă cei dragi cu tine. Este foarte posibil să fie o percepţie falsă de-a ta sau o sensibilitate mărită. Ai putea să discuţi cu partenerul despre acest lucru şi să-i spui că ai nevoie de atenţie şi de mai multă înţelegere şi, astfel, poţi avea o duminică foarte plăcută şi relaxantă.

Fecioară

Relaţiile de orice fel sunt în această perioadă forţa motrică a vieţii tale chiar dacă pot întâmpina dificultăţi. Relaţiile armonioase pot fi pentru tine o sursă excelentă de oportunităţi. Ai nevoie şi îţi doreşti să lucrezi în echipă, să te dedici celorlalţi. Ai capacitatea de a vedea lucrurile prin ochii celorlalţi, de a te pune în locul lor, dar şi ştii cum să-i susţii fără să-ţi compromiţi nevoile. Comunică cu partenerul şi află ce anume îl deranjează sau ce anume te deranjează pe tine.

Balanţă

Creativitatea şi romantismul merg mână în mână, iar azi ai posibilitatea să le îmbini armonios pentru a-ţi surprinde partenerul de viaţă. Empatia, receptivitatea şi imaginaţia îţi pot îmbunătăţi considerabil relaţia sau pot crea un ambient plăcut. Deşi poate îţi doreşti să petreci mai mult timp cu prietenii sau eşti mai atras de viaţa socială, ar fi bine să petreci timp şi cu partenerul. Te poţi implica în activităţi de natură spirituală căutând uniunea emoţională, spirituală şi fizică în acelaşi timp.

Scorpion

Dragostea necondiţionată este un proces continuu care continuă să crească şi să evolueze când ne tratăm şi pe noi înşine cu blândeţe. Dacă vrei să-ţi regăseşti pofta de viaţă gândeşte-te la plăcerea pe care o simţi când te implici din tot sufletul, creând. Întâlnirile romantice îţi potenţează senzaţia de a fi special, iar domeniul iubirii va fi un domeniu care te va preocupa în următoarea perioadă. Tu poţi sta şi în singurătate foarte bine atunci când ai nevoie de momente cu tine sau de introspecţie.

Săgetător

E posibil să te îndrepţi mult către familie, fiind capabil de mari emoţii şi sentimente îndreptate către părinţii tăi. În continuare rămâne prezentă tendinţa de a intra în conflicte cu fraţii. Încearcă să te detaşezi şi să amâni discuţiile. Căminul tău este locul în care te îndrepţi când simţi nevoia să te retragi din cotidian şi să te reconectezi la realităţile sufleteşti. Încearcă să găseşti plăcere în lucrurile simple ale vieţii. Te poţi delecta cu o cină în familie şi apoi cu un film.  

Capricorn

Azi ar fi indicat să cooperezi mai mult cu ceilalţi şi să încerci printr-o formă creativă să le comunici ideile tale. Încearcă să te asiguri că în conversaţii poţi ţine sub control tendinţa impulsivă mai ales că, în această perioadă, nu prea ai chef de certuri. Mintea ta poate fi stimulată de activităţi creative. Poate încerci să faci un curs de fotografie. E o perioadă benefică în ceea ce priveşte comunicarea cu partenerul, poate chiar să reînnodaţi acea legătură spirituala care v-a adus împreună.

Varsator

Chiar dacă ai foarte mult de lucru şi simţi foarte multă presiune încearcă să nu-ţi neglijezi sănătatea atât cea fizică cât şi cea mentală. E posibil să nu găseşti foarte multă înţelegere de la partener în aceste zile, însă e o situaţie trecătoare. În săptămânile ce urmează poţi să experimentezi o detaşare faţă de bunurile materiale şi o dorinţă sau nevoie de a-ţi valoriza latura spirituală. Azi fă cât mai multe lucruri care să te ajute să scapi de ataşamente care îţi scad sau îţi blochează energia.

Pesti

Dacă nu ai un scop bine stabilit există riscul de a te disipa sau de a te pierde în prea multe direcţii. Stabileşte-ţi priorităţile şi fii eficient. Dacă eşti interesat de artă, în următoarea perioadă, ai şansa să explorezi mai mult acest domeniu. Astrele îţi sunt favorabile. În acest weekend, cooperarea şi toleranţa ar fi cuvinte cheie în relaţia de cuplu. Romantismul tău poate readuce inevitabil armonia între voi. Ocupă-te în acelaşi timp şi de tine şi caută activităţi care să te relaxeze.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la un pas să-și piardă viața:
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”
Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...