Acasă » Horoscop » HOROSCOP 9 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 9 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 09/06/2016 | 05:53
HOROSCOP 9 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).


Berbec

Comunicarea cu cei din jur este foarte importantă în momentul de faţă. Afirmă-ţi dorinţele şi spune răspicat ceea ce gândeşti, cuvintele se pot materializa mult mai repede în această perioadă. Este o zi benefică în planul cursurilor, de la care poţi afla o mulţime de informaţii utile pentru viitor şi pentru dezvoltarea ta interioară! În acelaşi timp, o deplasare într-o companie plăcută îţi va face foarte bine şi te va destinde, aşa că nu refuza dacă ţi se propune!

Taur

Cu toate că eşti obosit şi că îndeplineşti cu greu toate responsabilităţile de la locul de muncă, poate fi şi o zi foarte benefică în planul financiar. Perioada următoare vine cu anumite propuneri care te încântă şi care îţi pot mări veniturile. Dacă vei participa la o negociere, comunicarea sinceră şi deschisă cu persoana în cauză îţi va spori şansele de reuşită! Totuşi, nu cheltui pe lucruri inutile ceea ce câştigi, în curând se anunţă şi o vacanţă!

Gemeni

Venus, planeta iubirii, îţi tranzitează în această perioadă zodia natală. Acest aspect te face mult mai deschis către dragoste sau către persoana iubită, te face mult mai atractiv pentru sexul opus sau îţi rezolvă problemele cu care te confruntai în relaţii. Profită de acest moment pentru a cuceri pe cineva sau pentru a-i mărturisi partenerului ceea ce simţi. Rezultatul va fi unul pozitiv atât pentru sufletul tău cât şi pentru sentimentele ce vă unesc!

Rac

În această perioadă, o idilă sau sentimente ascunse pe care le nutreşti pentru cineva pot fi ţinute la depărtare de ochii lumii, dar fii cu băgare de seamă şi la repercusiunile pe care ţi le pot aduce! Poţi fi dezamăgit sau ţi se pot ascunde unele informaţii de către cineva din familie. Creativitatea te poate face să câştigi nişte bani sau să termini un proiect la care lucrai. Lasă-te purtat de ceea ce simţi şi acţionează conform inspiraţiei de moment!

Leu

Prietenii joacă un rol important în viaţa ta astăzi. Nu ezita să te confesezi lor, să ceri păreri sau să te deschizi către ceea ce ei au să îţi comunice! Poţi fi invitat la un eveniment monden care să îţi facă mare plăcere sau la care să cunoşti oameni importanţi pentru proiectele viitoare. Astrele te susţin pentru a atrage atenţia şi pentru a capta interesul celor din jurul tău. Ziua se încheie cu emoţii pozitive care să te ajute să mergi mai departe într-o relaţie!

Fecioară

Chiar dacă ai avut de depăşit unele dificultăţi la locul de muncă, situaţia pare să se redreseze uşor. Concentrează-te pe statut şi pe imaginea pe care ţi-ai creat-o, ceilalţi te vor susţine în ceea ce ai de făcut! Indiferent de provocările zilei, nu îţi susţine punctul de vedere cu agresivitate sau cu duritate, ci fii cât mai diplomat şi flexibil în gândire! Este bine să îţi descătuşezi energia acumulată într-o activitate solicitantă!

Balanţă

Planurile pentru o călătorie la mare distanţă sunt bine venite acum. Gândeşte-te la toate amănuntele, în special la compania pe care o vei alege să îţi fie alături. Asigură-te că este ceea ce îţi doreşti şi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Dacă trebuie să dai un test în această perioadă, fii atent la toate informaţiile ce îţi sunt furnizate. Rişti să scapi din vedere un amănunt şi să greşeşti în cel mai banal mod!

Scorpion

Evită discuţiile în contradictoriu, iar dacă ajungi să intri într-o dispută cel mai indicat este sa priveşti totul cu detaşare, flexibilitate şi înţelegere. Pune-te în locul celuilalt şi încearcă să vezi lucrurile şi din punctul lui de vedere! Totodată, această experienţă te va ajuta să fii mai asertiv şi să nu iei totul în tragic! Unele câştiguri pot veni de la partenerul de viaţă, care te ajută sau care îţi face un cadou la care visai de mult timp!

Săgetător

Casa cuplului şi a partenerului de viaţă este tranzitată în această perioadă de care Venus, planeta iubirii. Multe situaţii conflictuale cu care te-ai confruntat se sting de la sine sau se rezolvă într-un mod la care nu te-ai fi aşteptat! Este un moment bun pentru a merge mai departe sau pentru a-ţi fi confirmate sentimentele. Poţi cunoaşte o persoană care să te ajute şi care să te sprijine în proiectele pe care le ai, aşa că urmăreşte oportunităţile şi nu fi refractar în faţa ofertelor!

Capricorn

Coordonează-ţi bine agenda de lucru cu cea a partenerului de viaţă, astfel încât să vă poată rămâne timp pentru a petrece şi împreună. Este important ca în această perioadă să echilibrezi cariera cu planul sentimental, altfel rişti să intri într-o discuţie ce vă poate nemulţumi pe amândoi. O problemă cu angajaţii sau cu un coleg de la locul de muncă se rezolvă astăzi deşi în ultima perioadă ţi-a dat multe bătăi de cap!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist celebru se iubește
WOW! Se spune că ea e CEA MAI FIERBINTE femeie din lume! Cu ce fotbalist...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este gravă”
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Oferta e limitată și unică în țară
Supermarketul din România care oferă 1 leu pentru fiecare sticlă reciclată, în loc de 50...
×