HOROSCOP 9 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Publicat: 09/06/2016 | 05:53
HOROSCOP 9 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).


Berbec

Comunicarea cu cei din jur este foarte importantă în momentul de faţă. Afirmă-ţi dorinţele şi spune răspicat ceea ce gândeşti, cuvintele se pot materializa mult mai repede în această perioadă. Este o zi benefică în planul cursurilor, de la care poţi afla o mulţime de informaţii utile pentru viitor şi pentru dezvoltarea ta interioară! În acelaşi timp, o deplasare într-o companie plăcută îţi va face foarte bine şi te va destinde, aşa că nu refuza dacă ţi se propune!

Taur

Cu toate că eşti obosit şi că îndeplineşti cu greu toate responsabilităţile de la locul de muncă, poate fi şi o zi foarte benefică în planul financiar. Perioada următoare vine cu anumite propuneri care te încântă şi care îţi pot mări veniturile. Dacă vei participa la o negociere, comunicarea sinceră şi deschisă cu persoana în cauză îţi va spori şansele de reuşită! Totuşi, nu cheltui pe lucruri inutile ceea ce câştigi, în curând se anunţă şi o vacanţă!

Gemeni

Venus, planeta iubirii, îţi tranzitează în această perioadă zodia natală. Acest aspect te face mult mai deschis către dragoste sau către persoana iubită, te face mult mai atractiv pentru sexul opus sau îţi rezolvă problemele cu care te confruntai în relaţii. Profită de acest moment pentru a cuceri pe cineva sau pentru a-i mărturisi partenerului ceea ce simţi. Rezultatul va fi unul pozitiv atât pentru sufletul tău cât şi pentru sentimentele ce vă unesc!

Rac

În această perioadă, o idilă sau sentimente ascunse pe care le nutreşti pentru cineva pot fi ţinute la depărtare de ochii lumii, dar fii cu băgare de seamă şi la repercusiunile pe care ţi le pot aduce! Poţi fi dezamăgit sau ţi se pot ascunde unele informaţii de către cineva din familie. Creativitatea te poate face să câştigi nişte bani sau să termini un proiect la care lucrai. Lasă-te purtat de ceea ce simţi şi acţionează conform inspiraţiei de moment!

Leu

Prietenii joacă un rol important în viaţa ta astăzi. Nu ezita să te confesezi lor, să ceri păreri sau să te deschizi către ceea ce ei au să îţi comunice! Poţi fi invitat la un eveniment monden care să îţi facă mare plăcere sau la care să cunoşti oameni importanţi pentru proiectele viitoare. Astrele te susţin pentru a atrage atenţia şi pentru a capta interesul celor din jurul tău. Ziua se încheie cu emoţii pozitive care să te ajute să mergi mai departe într-o relaţie!

Fecioară

Chiar dacă ai avut de depăşit unele dificultăţi la locul de muncă, situaţia pare să se redreseze uşor. Concentrează-te pe statut şi pe imaginea pe care ţi-ai creat-o, ceilalţi te vor susţine în ceea ce ai de făcut! Indiferent de provocările zilei, nu îţi susţine punctul de vedere cu agresivitate sau cu duritate, ci fii cât mai diplomat şi flexibil în gândire! Este bine să îţi descătuşezi energia acumulată într-o activitate solicitantă!

Balanţă

Planurile pentru o călătorie la mare distanţă sunt bine venite acum. Gândeşte-te la toate amănuntele, în special la compania pe care o vei alege să îţi fie alături. Asigură-te că este ceea ce îţi doreşti şi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Dacă trebuie să dai un test în această perioadă, fii atent la toate informaţiile ce îţi sunt furnizate. Rişti să scapi din vedere un amănunt şi să greşeşti în cel mai banal mod!

Scorpion

Evită discuţiile în contradictoriu, iar dacă ajungi să intri într-o dispută cel mai indicat este sa priveşti totul cu detaşare, flexibilitate şi înţelegere. Pune-te în locul celuilalt şi încearcă să vezi lucrurile şi din punctul lui de vedere! Totodată, această experienţă te va ajuta să fii mai asertiv şi să nu iei totul în tragic! Unele câştiguri pot veni de la partenerul de viaţă, care te ajută sau care îţi face un cadou la care visai de mult timp!

Săgetător

Casa cuplului şi a partenerului de viaţă este tranzitată în această perioadă de care Venus, planeta iubirii. Multe situaţii conflictuale cu care te-ai confruntat se sting de la sine sau se rezolvă într-un mod la care nu te-ai fi aşteptat! Este un moment bun pentru a merge mai departe sau pentru a-ţi fi confirmate sentimentele. Poţi cunoaşte o persoană care să te ajute şi care să te sprijine în proiectele pe care le ai, aşa că urmăreşte oportunităţile şi nu fi refractar în faţa ofertelor!

Capricorn

Coordonează-ţi bine agenda de lucru cu cea a partenerului de viaţă, astfel încât să vă poată rămâne timp pentru a petrece şi împreună. Este important ca în această perioadă să echilibrezi cariera cu planul sentimental, altfel rişti să intri într-o discuţie ce vă poate nemulţumi pe amândoi. O problemă cu angajaţii sau cu un coleg de la locul de muncă se rezolvă astăzi deşi în ultima perioadă ţi-a dat multe bătăi de cap!
 

Citește și...