Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 22 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 22/06/2016 | 07:39
HOROSCOP 22 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Exprimă-te cât mai mult şi dă glas creativităţii sau talentelor tale, deoarece este o perioadă benefică în care poţi fi remarcat, apreciat sau . . . angajat! Când îţi propui ceva şi crezi cu tărie în reuşită, totul în jurul tău va conlucra pentru a-ţi îndeplini dorinţa! Fii optimist şi insuflă energie visului tău! Spiritul tău jovial, uşor excentric şi charismatic îi va molipsi şi pe cei din jurul tău, creându-se astfel o atmosferă de voie bună, prietenie şi înţelegere!

Taur – Fii atent şi nu îţi cheltui toţi banii din buzunar pe capriciile de moment, este foarte posibil să regreţi mai târziu, când chiar vei avea nevoie de ei! Cineva îţi va oferi ajutorul dacă te afli într-un moment de impas, numai cu condiţia de a renunţa, chiar şi pentru un moment, la mândrie şi orgoliu. Pregăteşte-te de distracţie şi voie bună! Se anunţă o perioadă incendiară pentru tine atunci când vine vorba de aventură, iubire, provocări şi vacanţă!

Gemeni – Astăzi eşti în priză maximă şi ai multă energie, iar cei din jurul tău nu pot ţine ritmul cu tine! Nu te răzbuna pe ei dacă nu sunt pe aceeaşi lungime de undă, fiecare are ritmul său propriu de reacţie! Încrede-te în forţele tale, în ceea ce simţi şi mergi înainte pe drumul pe care l-ai ales, deoarece următoarea perioadă se anunţă înfloritoare, aducătoare de bani şi mult succes!

Rac – Există riscul ca cineva să se supere pe tine dacă nu îţi schimbi atitudinea într-o privinţă. Este mai bine să înţelegi cu adevărat o situaţie înainte să o judeci sau să o respingi, aşa că fă-ţi timp pentru a-i asculta pe toţi cei implicaţi! Gândeşte-te la priorităţi şi acţionează ca atare! Dacă vrei ca jobul să meargă ca pe roate şi toată lumea să se înţeleagă, este nevoie de prezenţa şi implicarea ta directă. Asumă-ţi sarcinile necesare!

Leu – Atunci când ţi se pare că toată lumea îţi este împotrivă, nu te ambala sau nu te certa, ci lasă să treacă timp. În general, noaptea este un sfetnic bun! Totodată, este indicat să îţi consumi energia excesivă într-o activitate sportivă sau foarte energică. Fă-ţi un abonament la sală sau implică-te activ! Găseşte-ţi timp pentru partenerul de viaţă şi petreceţi-vă timp împreună. Poate fi o zi armonioasă, a emoţiilor împărtăşite şi a gândurilor la unison!

Fecioară – Lucrurile nu se pot rezolva dacă nu eşti sincer, atât faţă de tine, cât şi faţă de cei implicaţi. Meditează la sentimentele pe care le ai! Un flirt se poate transforma într-o pasiune uriaşă, aşa că fii cu băgare de seamă dacă eşti deja într-o altă relaţie! Lucrurile pot degenera repede, ca un tăvălug! Petrece-ţi timp vizualizând şi gândindu-te la ceea ce-ţi doreşti să se întâmple în următoarea perioadă! Visele tale pot deveni repede realitate!

Balanţă – Chiar dacă pare lung, drumul pe care ai apucat-o te va duce exact în locul în care ai dorit să ajungi! Concentrează-te pe fiecare pas pe rând deoarece vor apărea oportunităţile de care ai nevoie pentru a te desfăşura. Fii cu băgare de seamă pentru a nu le rata şi pentru a le sfruta la maxim! O vizită la rude sau la persoane apropiate este în plan, iar un astfel de demers te va relaxa mai mult decât ai crezut iniţial! Renunţă la prejudecăţi!

Scorpion – Un contract sau un parteneriat sunt pe cale să se definitiveze. Urmăreşte-ţi interesul şi asumă-ţi responsabilităţile necesare cu maturitate! Totodată, gândurile îţi sunt concentrate la business sau la partea financiară. Poate nu ar fi rău să te gândeşti şi la un sistem de economisire al banilor pe termen lung! Un coleg de la locul de muncă îşi oferă ajutorul. Nu sta pe gânduri, relaţia voastră se poate suda mai mult sau se poate creea o prietenie adevarată!

Săgetător – În ultima vreme ai lăsat o impresie bună interlocutorilor tăi, aşa că te poţi baza pe ajutorul acestora de acum înainte! Fii cu băgare de seamă la relaţia cu cei tineri, este posibil să ai multe de învăţat de la ei! În acelaşi timp, beneficiezi de o zi în care sentimentele şi vorbele de dragoste sunt prezente mai mult decât de obicei, aşa ca rezervăţi-o pentru persoana iubită şi intimitatea voastră.

Capricorn –  Chiar dacă cineva te vorbeşte de rău, nu te grăbi să-i întorci cuvintele înapoi, situaţia poate degenera mai mult decât puteai prevede! O zi favorabilă întâlnirilor de business şi a discuţiilor cu banca. Concentrează-te pe finanţe, pe investiţii şi pe felul în care cheltuieşti! Copiii sau familia trebuie puşi pe primul loc, iar doleanţele lor îndeplinite. Rezolvarea problemelor îţi va umple sufletul de duioşie şi mărinimie!

Vărsător – Este posibil să fii întrebat lucruri despre care nu şti nimic sau în care nu vrei să te implici. Este mai bine să fii diplomat şi foarte discret! Ocupă-te de tine şi de sentimentele tale, chiar dacă apropiaţii cer altceva de la tine! Rezervă-ţi ziua în curs numai pentru tine şi ceea ce-ţi doreşti! Odihneşte-te, relaxează-te şi decuplează-te de la cotidian. Timpul petrecut în linişte şi intimitate îţi va încarca bateriile pe termen lung!

Peşti – Cercul de prieteni organizează o întâlnire de la care este bine să nu lipseşti, deoarece este posibil să întâlneşti exact persoana de care ai nevoie în acest moment! Proiectele în care eşti implicat vor primi o încurajare şi veşti bune dacă te vei afla la timpul şi la locul potrivit! Deci, nu fi refractar şi urmăreşte oportunităţile ce îţi apar în cale! Preocupă-te de relaţia cu copiii sau cu tinerii din preajma ta, poţi trage multe învăţăminte doar ascultându-i sau privindu-le modul de lucru!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum și aceste beneficii
Vești bune de la BRD pentru toți românii care primesc pensia pe card. Au acum...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25 de ani
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25...
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”
Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda...
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut o ultimă dorință bizară
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut...
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice