Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 22 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 22/06/2016 | 07:39
HOROSCOP 22 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Exprimă-te cât mai mult şi dă glas creativităţii sau talentelor tale, deoarece este o perioadă benefică în care poţi fi remarcat, apreciat sau . . . angajat! Când îţi propui ceva şi crezi cu tărie în reuşită, totul în jurul tău va conlucra pentru a-ţi îndeplini dorinţa! Fii optimist şi insuflă energie visului tău! Spiritul tău jovial, uşor excentric şi charismatic îi va molipsi şi pe cei din jurul tău, creându-se astfel o atmosferă de voie bună, prietenie şi înţelegere!

Taur – Fii atent şi nu îţi cheltui toţi banii din buzunar pe capriciile de moment, este foarte posibil să regreţi mai târziu, când chiar vei avea nevoie de ei! Cineva îţi va oferi ajutorul dacă te afli într-un moment de impas, numai cu condiţia de a renunţa, chiar şi pentru un moment, la mândrie şi orgoliu. Pregăteşte-te de distracţie şi voie bună! Se anunţă o perioadă incendiară pentru tine atunci când vine vorba de aventură, iubire, provocări şi vacanţă!

Gemeni – Astăzi eşti în priză maximă şi ai multă energie, iar cei din jurul tău nu pot ţine ritmul cu tine! Nu te răzbuna pe ei dacă nu sunt pe aceeaşi lungime de undă, fiecare are ritmul său propriu de reacţie! Încrede-te în forţele tale, în ceea ce simţi şi mergi înainte pe drumul pe care l-ai ales, deoarece următoarea perioadă se anunţă înfloritoare, aducătoare de bani şi mult succes!

Rac – Există riscul ca cineva să se supere pe tine dacă nu îţi schimbi atitudinea într-o privinţă. Este mai bine să înţelegi cu adevărat o situaţie înainte să o judeci sau să o respingi, aşa că fă-ţi timp pentru a-i asculta pe toţi cei implicaţi! Gândeşte-te la priorităţi şi acţionează ca atare! Dacă vrei ca jobul să meargă ca pe roate şi toată lumea să se înţeleagă, este nevoie de prezenţa şi implicarea ta directă. Asumă-ţi sarcinile necesare!

Leu – Atunci când ţi se pare că toată lumea îţi este împotrivă, nu te ambala sau nu te certa, ci lasă să treacă timp. În general, noaptea este un sfetnic bun! Totodată, este indicat să îţi consumi energia excesivă într-o activitate sportivă sau foarte energică. Fă-ţi un abonament la sală sau implică-te activ! Găseşte-ţi timp pentru partenerul de viaţă şi petreceţi-vă timp împreună. Poate fi o zi armonioasă, a emoţiilor împărtăşite şi a gândurilor la unison!

Fecioară – Lucrurile nu se pot rezolva dacă nu eşti sincer, atât faţă de tine, cât şi faţă de cei implicaţi. Meditează la sentimentele pe care le ai! Un flirt se poate transforma într-o pasiune uriaşă, aşa că fii cu băgare de seamă dacă eşti deja într-o altă relaţie! Lucrurile pot degenera repede, ca un tăvălug! Petrece-ţi timp vizualizând şi gândindu-te la ceea ce-ţi doreşti să se întâmple în următoarea perioadă! Visele tale pot deveni repede realitate!

Balanţă – Chiar dacă pare lung, drumul pe care ai apucat-o te va duce exact în locul în care ai dorit să ajungi! Concentrează-te pe fiecare pas pe rând deoarece vor apărea oportunităţile de care ai nevoie pentru a te desfăşura. Fii cu băgare de seamă pentru a nu le rata şi pentru a le sfruta la maxim! O vizită la rude sau la persoane apropiate este în plan, iar un astfel de demers te va relaxa mai mult decât ai crezut iniţial! Renunţă la prejudecăţi!

Scorpion – Un contract sau un parteneriat sunt pe cale să se definitiveze. Urmăreşte-ţi interesul şi asumă-ţi responsabilităţile necesare cu maturitate! Totodată, gândurile îţi sunt concentrate la business sau la partea financiară. Poate nu ar fi rău să te gândeşti şi la un sistem de economisire al banilor pe termen lung! Un coleg de la locul de muncă îşi oferă ajutorul. Nu sta pe gânduri, relaţia voastră se poate suda mai mult sau se poate creea o prietenie adevarată!

Săgetător – În ultima vreme ai lăsat o impresie bună interlocutorilor tăi, aşa că te poţi baza pe ajutorul acestora de acum înainte! Fii cu băgare de seamă la relaţia cu cei tineri, este posibil să ai multe de învăţat de la ei! În acelaşi timp, beneficiezi de o zi în care sentimentele şi vorbele de dragoste sunt prezente mai mult decât de obicei, aşa ca rezervăţi-o pentru persoana iubită şi intimitatea voastră.

Capricorn –  Chiar dacă cineva te vorbeşte de rău, nu te grăbi să-i întorci cuvintele înapoi, situaţia poate degenera mai mult decât puteai prevede! O zi favorabilă întâlnirilor de business şi a discuţiilor cu banca. Concentrează-te pe finanţe, pe investiţii şi pe felul în care cheltuieşti! Copiii sau familia trebuie puşi pe primul loc, iar doleanţele lor îndeplinite. Rezolvarea problemelor îţi va umple sufletul de duioşie şi mărinimie!

Vărsător – Este posibil să fii întrebat lucruri despre care nu şti nimic sau în care nu vrei să te implici. Este mai bine să fii diplomat şi foarte discret! Ocupă-te de tine şi de sentimentele tale, chiar dacă apropiaţii cer altceva de la tine! Rezervă-ţi ziua în curs numai pentru tine şi ceea ce-ţi doreşti! Odihneşte-te, relaxează-te şi decuplează-te de la cotidian. Timpul petrecut în linişte şi intimitate îţi va încarca bateriile pe termen lung!

Peşti – Cercul de prieteni organizează o întâlnire de la care este bine să nu lipseşti, deoarece este posibil să întâlneşti exact persoana de care ai nevoie în acest moment! Proiectele în care eşti implicat vor primi o încurajare şi veşti bune dacă te vei afla la timpul şi la locul potrivit! Deci, nu fi refractar şi urmăreşte oportunităţile ce îţi apar în cale! Preocupă-te de relaţia cu copiii sau cu tinerii din preajma ta, poţi trage multe învăţăminte doar ascultându-i sau privindu-le modul de lucru!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea