Acasă » Horoscop » HOROSCOP 25 IUNIE. Racii vor avea parte de o surpriză de proporţii azi…

HOROSCOP 25 IUNIE. Racii vor avea parte de o surpriză de proporţii azi…

De: Cancan 25/06/2016 | 09:51
HOROSCOP 25 IUNIE. Racii vor avea parte de o surpriză de proporţii azi...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Entuziasmul tău este la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urma şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede. Veştile bune legate de viaţă de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi vă fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi. Bucură-te de prezenţa lor şi trăieşte un moment minunat! Atâta timp cât te concentrezi asupra ţelului propus, totul va merge de minune, deci nu încerca nici să faci exces de zel, nici să fugi de sarcini.

Taur – Din ceea ce dăruieşti tu acum, vei primi dublu în curând de la viaţă, ca atare pune suflet şi pasiune în ceea ce vrei sa obţii, pentru că se poate! Se naşte o idee în mintea ta şi o prezinţi colegilor cu încredere, cu un aer sigur, convins că va duce spre rezultate excelente. Vei reuşi să-i convingi. Partenerul are nevoie de atenţie din partea ta şi de energia ta. Consum-o făcând acest gest şi nu permite irascibilităţii să tensioneze relaţia.

Gemeni – Este o zi plină din punct de vedere social şi imprevizibilă. Cunoşti foarte mulţi oameni şi închei seara participând la un eveniment foarte interesant.  Apar mici probleme financiare datorită faptului că ai cheltuit puţin nechibzuit în ultima vreme. Şi au rămas facturile restante de achitat. Partenerul poate fi nemulţumit de modul în care te comporţi în ultimul timp. Nu fi combativ şi încearcă să abordezi cât mai calm cu putinţă situaţia.

Rac – Sunt multe de făcut la birou aşa că cel mai bine ar fi să rămâi activ în ceea ce ai de făcut pentru a nu resimţi nicio tensiune la sfârşitul zilei.
Ai luat cumva în considerare până acum ideea de a lucra şi de acasă? Este posibil ca cei din familie să-ţi reproşeze absenţele îndelungate. Partenerul îţi va răspunde în funcţie de disponibilitatea ta de a vorbi despre ceea ce simţi. O cină romantică deschide canalul de comunicare.

Leu – Viaţa ta este împărţiţă mai tot timpul între profesie şi familie. Competiţia dintre ele te-a epuizat. Ar fi indicat azi să-i dai prioritate doar uneia. Detaşează-te de problemele de la serviciu. Doar dacă sunt urgenţe merită să-ţi consume energia. Altfel, partenerul are şi el nevoie de energia ta.  Vizita pe care o primeşti, pe de o parte te bucură, dar pe de alta îţi dă programul peste cap. Acceptă că nu poţi controla totul şi trăieşte clipa.  

Fecioară – Acordă-ţi mai multă atenţie ţie şi hobby-urilor tale. Nu sta peste program şi alege o librărie, o expoziţie, un spaţiu în care să te relaxezi. Este posibil ca astăzi să întâlneşti o persoană cu care vei avea o conversaţie foarte interesantă şi care îţi poate schimba percepţia despre viaţă. Îţi revin amintiri ale unor evenimente care ţi-au marcat existenţa şi azi ai posibilitatea să le înţelegi sensul şi să depăşeşti anumite traume.

Balanţă – Astăzi te trezeşti puţin agitat şi neliniştit. Încearcă să interacţionezi cât mai puţin cu  acele persoane care ţi-ar putea amplifica starea. Mergi la sală după serviciu sau găseşte o metodă bună de a te elibera de orice fel de energie negativă. Instinctele şi determinarea ta te pot conduce către metode neconvenţionale de a face bani mai mulţi, ceea ce este bine fiindcă pot apărea cheltuieli neprevăzute la tot pasul.

Scorpion – Fii mai atent la sănătatea ta, ar fi indicat să nu forţezi nota la serviciu. Nu te încărca cu sarcini care nu se află în fişa postului tău. Cei apropiaţi sunt puţin nemulţumiţi de relaţia tensionată dintre tine şi partenerul de viaţă. Schimbă-ţi atitudinea, organizează o petrecere şi scapă de disensiuni. Orice oportunităţi apar astăzi ţine cont de ele pentru că nu apar în fiecare zi. Urmăreşte-ţi inima şi decide cum este mai bine pentru tine.

Săgetător – Îţi faci planuri de viitor care includ şi schimbarea locuinţei. Fă-ţi planul cu atenţie şi ordine în puşculiţă fiindcă apar cheltuieli neprevăzute. Cele mai importante sunt colaborarea şi ajutorul reciproc, grija pentru celălalt. Renunţă la reacţiile egoiste pentru a evita discuţii. Poţi să primeşti o veste bună, ce îţi aduce multă bucurie. Astfel, eşti şi mai determinat să îţi duci planurile la bun sfârşit! Ceilalţi te susţin!

Capricorn – Este posibil să pierzi controlul care te caracterizează atât de bine, acela asupra banilor şi să cheltui mai mult decât ai. Plăteşte mai întâi facturile. După o perioadă agitată ar fi indicat să găseşti metode relaxante de a-ţi petrece următoarele zile. O plimbare în aer liber, poate o minivacanţă la munte îţi vor încărca bateriile la maxim. Menţine-ţi balansul şi armonia interioară, iar lucrurile vor ieşi exact aşa cum le-ai visat.

Vărsător – Aspectele astrologice de astăzi te pot face mai vulnerabil în faţa provocărilor ce apar. Fii cu băgare de seamă să nu afirmi cu voce tare ceea ce trebuiau să fie doar gândurile tale, rişti să faci o gafă enormă! Păşeşte înafara zonei de comfort şi asumă-ţi un risc, până la urmă lucrurile se vor aşeza în favoarea ta. Urmează o strategie bine gândită atunci când vine vorba de reînnodarea relaţiei cu cineva cu care ai pierdut legătura de ceva vreme!

Peşti – Eşti mai receptiv şi mai tolerant în ceea ce priveşte ideile ce nu sunt pe placul tău, iar asta o simt cel mai bine apropiaţii tăi. Concentrează-te la esenţă şi înlătură detaliile banale, care nu fac decât să te încurce! Fii de acord să rezolvi o problemă sentimentală, iar ea se va rezolva mai repede decât crezi. Nu persista în încăpăţânare, deoarece lucrurile se pot agrava!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de împliniți luna viitoare
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de...
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Misterul cubului negru de la Mecca. Ce se află, de fapt, în Kaaba
Misterul cubului negru de la Mecca. Ce se află, de fapt, în Kaaba
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după audierea la Parchet
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a lăudat că a ucis cel puțin 35 de oameni
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a...
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de lege
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Breaking news despre Florin Piersic!
Breaking news despre Florin Piersic!
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
ANIMAŢIE.
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO...
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi alegerile sunt amânate
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi...
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut pe jos” / Mama fetei nu știa de relație
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut...
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: Pentru totdeauna îndrăgostită
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: Pentru totdeauna...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și Ionela se pregăteau să se căsătorească peste câteva zile
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat...
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care...
×