Acasă » Horoscop » HOROSCOP 25 IUNIE. Racii vor avea parte de o surpriză de proporţii azi…

HOROSCOP 25 IUNIE. Racii vor avea parte de o surpriză de proporţii azi…

De: Cancan 25/06/2016 | 09:51
HOROSCOP 25 IUNIE. Racii vor avea parte de o surpriză de proporţii azi...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – Entuziasmul tău este la cote maxime, eşti pregătit pentru tot ce va urma şi, cât timp această siguranţă de sine se menţine pe un nivel ridicat, vei evolua repede. Veştile bune legate de viaţă de familie animă relaţiile dintre cei ai casei şi vă fac pe toţi mai veseli şi mai implicaţi. Bucură-te de prezenţa lor şi trăieşte un moment minunat! Atâta timp cât te concentrezi asupra ţelului propus, totul va merge de minune, deci nu încerca nici să faci exces de zel, nici să fugi de sarcini.

Taur – Din ceea ce dăruieşti tu acum, vei primi dublu în curând de la viaţă, ca atare pune suflet şi pasiune în ceea ce vrei sa obţii, pentru că se poate! Se naşte o idee în mintea ta şi o prezinţi colegilor cu încredere, cu un aer sigur, convins că va duce spre rezultate excelente. Vei reuşi să-i convingi. Partenerul are nevoie de atenţie din partea ta şi de energia ta. Consum-o făcând acest gest şi nu permite irascibilităţii să tensioneze relaţia.

Gemeni – Este o zi plină din punct de vedere social şi imprevizibilă. Cunoşti foarte mulţi oameni şi închei seara participând la un eveniment foarte interesant.  Apar mici probleme financiare datorită faptului că ai cheltuit puţin nechibzuit în ultima vreme. Şi au rămas facturile restante de achitat. Partenerul poate fi nemulţumit de modul în care te comporţi în ultimul timp. Nu fi combativ şi încearcă să abordezi cât mai calm cu putinţă situaţia.

Rac – Sunt multe de făcut la birou aşa că cel mai bine ar fi să rămâi activ în ceea ce ai de făcut pentru a nu resimţi nicio tensiune la sfârşitul zilei.
Ai luat cumva în considerare până acum ideea de a lucra şi de acasă? Este posibil ca cei din familie să-ţi reproşeze absenţele îndelungate. Partenerul îţi va răspunde în funcţie de disponibilitatea ta de a vorbi despre ceea ce simţi. O cină romantică deschide canalul de comunicare.

Leu – Viaţa ta este împărţiţă mai tot timpul între profesie şi familie. Competiţia dintre ele te-a epuizat. Ar fi indicat azi să-i dai prioritate doar uneia. Detaşează-te de problemele de la serviciu. Doar dacă sunt urgenţe merită să-ţi consume energia. Altfel, partenerul are şi el nevoie de energia ta.  Vizita pe care o primeşti, pe de o parte te bucură, dar pe de alta îţi dă programul peste cap. Acceptă că nu poţi controla totul şi trăieşte clipa.  

Fecioară – Acordă-ţi mai multă atenţie ţie şi hobby-urilor tale. Nu sta peste program şi alege o librărie, o expoziţie, un spaţiu în care să te relaxezi. Este posibil ca astăzi să întâlneşti o persoană cu care vei avea o conversaţie foarte interesantă şi care îţi poate schimba percepţia despre viaţă. Îţi revin amintiri ale unor evenimente care ţi-au marcat existenţa şi azi ai posibilitatea să le înţelegi sensul şi să depăşeşti anumite traume.

Balanţă – Astăzi te trezeşti puţin agitat şi neliniştit. Încearcă să interacţionezi cât mai puţin cu  acele persoane care ţi-ar putea amplifica starea. Mergi la sală după serviciu sau găseşte o metodă bună de a te elibera de orice fel de energie negativă. Instinctele şi determinarea ta te pot conduce către metode neconvenţionale de a face bani mai mulţi, ceea ce este bine fiindcă pot apărea cheltuieli neprevăzute la tot pasul.

Scorpion – Fii mai atent la sănătatea ta, ar fi indicat să nu forţezi nota la serviciu. Nu te încărca cu sarcini care nu se află în fişa postului tău. Cei apropiaţi sunt puţin nemulţumiţi de relaţia tensionată dintre tine şi partenerul de viaţă. Schimbă-ţi atitudinea, organizează o petrecere şi scapă de disensiuni. Orice oportunităţi apar astăzi ţine cont de ele pentru că nu apar în fiecare zi. Urmăreşte-ţi inima şi decide cum este mai bine pentru tine.

Săgetător – Îţi faci planuri de viitor care includ şi schimbarea locuinţei. Fă-ţi planul cu atenţie şi ordine în puşculiţă fiindcă apar cheltuieli neprevăzute. Cele mai importante sunt colaborarea şi ajutorul reciproc, grija pentru celălalt. Renunţă la reacţiile egoiste pentru a evita discuţii. Poţi să primeşti o veste bună, ce îţi aduce multă bucurie. Astfel, eşti şi mai determinat să îţi duci planurile la bun sfârşit! Ceilalţi te susţin!

Capricorn – Este posibil să pierzi controlul care te caracterizează atât de bine, acela asupra banilor şi să cheltui mai mult decât ai. Plăteşte mai întâi facturile. După o perioadă agitată ar fi indicat să găseşti metode relaxante de a-ţi petrece următoarele zile. O plimbare în aer liber, poate o minivacanţă la munte îţi vor încărca bateriile la maxim. Menţine-ţi balansul şi armonia interioară, iar lucrurile vor ieşi exact aşa cum le-ai visat.

Vărsător – Aspectele astrologice de astăzi te pot face mai vulnerabil în faţa provocărilor ce apar. Fii cu băgare de seamă să nu afirmi cu voce tare ceea ce trebuiau să fie doar gândurile tale, rişti să faci o gafă enormă! Păşeşte înafara zonei de comfort şi asumă-ţi un risc, până la urmă lucrurile se vor aşeza în favoarea ta. Urmează o strategie bine gândită atunci când vine vorba de reînnodarea relaţiei cu cineva cu care ai pierdut legătura de ceva vreme!

Peşti – Eşti mai receptiv şi mai tolerant în ceea ce priveşte ideile ce nu sunt pe placul tău, iar asta o simt cel mai bine apropiaţii tăi. Concentrează-te la esenţă şi înlătură detaliile banale, care nu fac decât să te încurce! Fii de acord să rezolvi o problemă sentimentală, iar ea se va rezolva mai repede decât crezi. Nu persista în încăpăţânare, deoarece lucrurile se pot agrava!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
INCREDIBIL! Cum arată mașinile de 500 000 de euro pe care Reghecampf spune că i le-a "furat" Anamaria Prodan! Scandal exploziv și plângere penală
INCREDIBIL! Cum arată mașinile de 500 000 de euro pe care Reghecampf spune că i...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din cușcă” Unde a fost surprins monarhul britanic
Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Charles: „Mi s-a permis să ies din...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Operația lui Florin Piersic a fost un succes. Medicii, optimiști cu privire la starea de sănătate a marelui actor
Operația lui Florin Piersic a fost un succes. Medicii, optimiști cu privire la starea de...
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
×