Acasă » Știri » Știri interne » INCREDIBIL! A înnebunit când soţia l-a părăsit, iar poliţiştii i-au pus cătuşele când venea cu bomboanele de împăcare!

INCREDIBIL! A înnebunit când soţia l-a părăsit, iar poliţiştii i-au pus cătuşele când venea cu bomboanele de împăcare!

De: Cancan 14/08/2016 | 00:52
INCREDIBIL! A înnebunit când soţia l-a părăsit, iar poliţiştii i-au pus cătuşele când venea cu bomboanele de împăcare!

Bogdan are 37 ani, este din Iasi, iar in anul 2010 s-a casatorit. A devenit tatal unui copil minunat si toate lucrurile pareau desprinse din povesti frumoase de dragoste. Usor, usor, relatiile de familie au inceput sa se deterioreze, iar sotia a ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa-l paraseasca. In anul 2013 a introdus actiunea de divort la Judecatoria Iasi, iar instanta a stabilit domiciliul minorului la mama. In vara anului 2013, la scurt timp dupa divort, s-a nascut si cel de-al doilea copil, o fetita. Despartirea l-a bagat pe barbat intr-o depresie de toata frumusetea si a ajuns sa faca lucruri de o gravitate extrema, arată bzi.ro.

Medicii specialisti de la Socola sustin ca a innebunit de-a binelea si are nevoie de internare si tratament de specialitate. Ieri, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi au decis trimiterea in judecata a lui Bogdan sub acuzatiile de distrugere si nerespectarea unei hotarari judecatoresti. Nici aceasta ancheta a procurorilor nu l-a speriat prea tare pe barbat. Se poate observa cu usurinta ca acesta este foarte afectat in continuare, pentru ca posteaza tot felul de mesaje lacrimogene pe Faceboook.

De exemplu, saptamana trecuta a postat o poza cu fosta sotie, care contine urmatorul mesaj: „doi oameni fericiţi cam asa arata”. Avand in vedere situatia delicata in care se afla membrii acestei familii, problemele psihice ale acuzatului, reporterii BZI au ales sa nu le prezinte indentitatea reala. In schimb, acest caz poate reprezenta un semnal de alarma, avand in vedere ca de la astfel situatii se ajunge foarte des la tragedii si la fapte ingrozitoare.

I-a incendiat uşa fostei soţii

Bogdan sustine ca, dupa pronuntarea hotararii de divort, fosta sotie l-a izolat cu totul fata de copii sai. Femeia ar fi refuzat cu totul sa mai pastreze legatura cu fostul sot. A incercat in repetate randuri, cu mesaje de dragoste si rugaminti de impacare, insa toate aceste incercari au esuat. Pe data de 25 mai 2016, in jurul orei 20:30, a mers acasa la fosta sotie, pe o strada dintr-o zona centrala a Iasului, cu intentia de a-i da foc la usa. Femeia locuia acolo impreuna cu mama sa si cu cei doi copii minori.

„La un moment dat, uitandu-se pe geamul de la bucatarie, persoana vatamata l-a vazut pe fostul sau sot, care a intrat in scara blocului unde locuieste ea. S-a speriat si si-a anuntat telefonic sora, care locuieste la o scara vecina. La scurt timp a auzit un zgomot la usa de la intrarea in apartament si si-a dat seama ca cineva a oprit alimentarea cu gaz a apartamentului. S-a uitat pe vizor si l-a vazut pe fostul sot, care avea in mana un pet de cinci litri. A observat cum acesta a stropit usa cu substanta continuta in pet si imediat a aruncat un chibrit aprins peste usa. Persoana vatamata a simtit un puternic miros de petrol si a vazut ca usa este cuprinsa de flacari. Vazand ca pe casa scarii se mai afla un vecin a inceput sa tipe”, se arata in rechizitoriul procurorilor ieseni. Bogdan a fugit imediat, iar vecinul respectiv a ajutat la stingerea flacarilor. Sora victimei a sunat la 112, iar agentii de politie au ajuns destul de repede la fata locului. Membrii familiei femeii au declarat la audieri ca sunt terorizati de luni bune de atitudinea barbatului, care nu vrea sa inteleaga ca totul s-a terminat. De asemenea, vecinii au declarat detaliat la audieri momentul incendierii usii.

A fugit de la Socola, pentru a-i duce bomboane la munca

La scurt timp dupa incendierea usii, politistii l-au prins pe Bogdan si l-au dus la Spitalul Socola. Acolo, medicii au stabilit un diagnotic destul de crunt: tulburare a personalitatii de tip emotional instabil cu elemente hipomaniace. Pe data de 5 iunie 2016, barbatul a fugit de la spital, fara niciun aviz din partea medicilor. Speriata cele petrecute, femeia a cerut judecatorilor emiterea unui ordin de protectie. Pe data de 30 mai 2016, Judecatoria Iasi l-a obligat pe Bogdan sa pastreze o distanta minima de 200 de metri fata de fosta sotie, fata de rudele acesteia. Judecatorii i-au intezis orice contact cu fosta sotie, chiar si telefonic. Dupa ce a plecat de la Spitalul Socola, pe data de 14 iunie 2016, in jurul orei 20:00, barbatul a plecat sa-si viziteze fosta sotie, care lucreaza la un coafor. A mers sa-i dea niste bomboane, o sticla de suc si un telefon mobil.

„Martora a precizat ca inculpatul a salutat-o si a vorbit respectuos. Nu s-a adresat in niciun fel persoanei vatamate, care era si ea in fata coaforului. La un momentdat, inculpatul a scos din buzunar o punga cu bomboane, o sticla de suc si un telefon mobil, bunuri pe care le-a lasat un scaun ce era in apropierea persoanei vatamate. La scurt timp a venit un echipaj de politie care l-a dus pe inculpat la sectie”, au aratat anchetatorii.

Dupa acest incident, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au luat masura controlului judiciar impotriva lui. Pe data de 17 iunie 2016, a contestat la instanta de judecata aceasta masura a controlului judiciar si a povestit ca a ajuns in aceasta situatie pentru ca fosta sotie nu-l lasa sa-si vada copii. (Gabriel Niculescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros preparat
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros...
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă etapă. Le așteaptă bogăție și succes
Sâmbătă, 4 mai 2024, de la ora 11, viața acestor 5 zodii intră într-o nouă...
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...