Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe…

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe…

De: Cancan 15/09/2016 | 00:55
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Comunicarea şi felul în care gândeşti sunt foarte importante astăzi. Ele pot influenţa în mod negativ sau pozitiv ceea ce întreprinzi. Dacă reuşeşti să-ţi foloseşti corect abilităţile de comunicare şi să transmiţi clar informaţia, poţi fi astăzi un liant excelent între colegii tăi. Încearcă să eviţi speculatiile financiare şi să fii mai cumpătat în privinţă cheltuielilor. Întotdeauna este bine să-ţi faci o rezervă pe care să te poţi bază la nevoie.  

Taur – Este foarte important felul în care gândeşti în această perioadă. Încearcă să găseşti moduri pozitive şi constructive de a rezolva problemele care apar. Orice este nou sau nonconformist te entuziasmează, îţi schimbă în bine starea de spirit. Caută un eveniment de acest fel şi invită-ţi prietenii. Cel mai bine ar fi să nu încerci să organizezi nimic forţat, ci să te laşi surprins de imprevizbil, bucurăndu-te de orice moment.

Gemeni – Simţi nevoia de mai multă libertate şi asta poate duce la anumite discuţii cu partenerul. Încearcă să fii autentic şi să discuţi deschis despre asta. Eficienţa este cea pe care trebuie să te bazezi astăzi. Învaţă să-ţi gestionezi timpul fiindcă vei fi suprasolicitat atât în plan profesional cât şi personal. Dacă faci mici pauze de relaxare, te vor ajuta să-ţi conservi mai bine energia şi să nu te laşi copleşit de starea de nelinişte şi agitaţie.

Rac-Ar fi indicat să nu investeşti prea multă energie şi bani în anumite proiecte ce sunt în derulare în această perioadă. Aşteaptă câteva săptămâni. Astrele favorizează viaţa socială şi cea personală, astfel încât, încearcă să nu refuzi nicio invitaţie din partea prietenilor sau chiar a colegilor. Totodată, astăzi îţi este benefică orice activitate care ţine de îngrijirea personală, de sănătatea fizică şi psihică şi, de asemenea, orice formă de deconectare.

Leu – Bazează-te pe raţiune şi încearcă să-ţi ordonezi ideile şi să exprimi cât mai clar tot ceea ce ai de spus deoarece astăzi este posibil să treci prea repede de la o idee la alta. Anumite credinţe şi convingeri pe care te-ai bazat până acum sunt puse sub semnul întrebării. Amâna puţin implementarea unor proiecte deoarece se anunţă anumite situaţii imprevizibile în domeniul financiar. Fii cumpătat cu cheltuielile.

Fecioară – Eficienţa şi spiritul practic te ajută să-ţi îndeplineşti cu succes sarcinile de serviciu în condiţiile în care se anunţă multă activitate la birou. Încearcă să preiei tu controlul asupra gândurilor. Observă-le la nivel conştient şi încearcă să schimbi un gând negativ, focalizându-te pe inversul lui. Weekendul se anunţă promiţător, rămâne la latitudinea ta dacă alegi să-l petreci mergând la aumite evenimente cu prietenii sau la o cină romantică.

Balanţă – Permite persoanelor la care ţii să te ajute. Dacă faci totul de unul singur şi nu-ţi iese, vei simţi frustrare. A apela la ceilalţi nu te face slab. Este posibil să apară unele tensiuni în familie. Ar fi indicat să nu treci totul prin filtrul emoţiilor pentru a nu te lăsa copleşit de aceste evenimente. În această perioadă ar fi indicat să-ţi asumi anumite responsabilităţi în relaţia de cuplu. Partenerul are nevoie de atenţia şi de înţelegerea ta.

Scorpion – Focalizează-te cât de mult poţi pe dialog. Astfel, poţi evita anumite conflicte ce se află în stare latentă şi pot izbucni în orice moment. Astrele nu favorizează domeniul financiar fiind posibil să ai parte de anumite încercări. Fii mai atent şi mai restrictiv când vine vorba de cheltuieli. Foloseşte-te de latura ta creatoare şi de imaginaţia care te caracterizează atât de bine pentru a găsi modalităţi inedite de a-ţi majora bugetul.

Săgetător-Astăzi, relaţiile tale pot fi supuse unor mici teste. Însă, dacă ţii cont de nevoile ambelor părţi şi eşti deschis şi cooperant totul va fi bine. Cu iubire îndepărtezi vechile scheme negative şi poţi accepta un alt mod de gândire, adică la trecerea de la jumătatea goală la cea plină a paharului. Încearcă să te detaşezi pe cât posibil de tensiunile care pot apărea între membrii familiei. Ar fi benefic dacă ai petrece mai mult timp cu ţine însuţi.

Capricorn – Încearcă să găseşti modalităţi prin care să te menţii într-o formă fizică şi psihică cât mai bună şi, astfel să-ţi regăseşti echilibrul interior. Indicaţia astrelor este aceea de a te detaşa cât mai mult, astfel încât să nu pui la suflet tot ce ţi se spune şi, mai ales, să nu crezi tot ceea ce ţi se spune. Este posibil să te încerce un sentiment de nesiguranţă în ceea ce priveşte serviciul tău, dar în realitate, lucrurile nu stau aşa rău. Fii implicat cât mai mult.

Vărsător – Astăzi fii cât mai practic şi gestionează-ţi timpul în aşa fel încât să poţi menţine în echilibru atât planul personal cât şi pe cel personal. Autosugestia este importantă atunci când ai gânduri negative. Preia controlul asupra lor şi schimbă tu aceste gânduri cu delicateţe dar şi cu fermitate. Dacă tocmai se încheie un capitol din viaţă ta, încearcă să ai încredere în intuiţia ta şi, de asemenea, curajul de a arată  cine eşti cu adevărat.

Peşti – Este posibil ca stările tale să fie foarte schimbătoare azi şi acest lucru să-ţi afecteze relaţiile cu ceilalţi. Petrece mai mult timp cu ţine însuţi pentru a te echilibra. În planul serviciului, pot apărea mici incidente, iar asta să survină datorită unei comunicări deficitare. Spune sincer celorlalţi dacă te deranjează ceva sau dacă eşti apăsat de o anumită responsabilitate. Fii cu băgare de seamă şi la sănătate, ai nevoie de mai multă odihnă şi detaşare.  

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25 mai
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Exclusiv. Mario Fresh, ipostaze rare! Ce i-a făcut Alexiei Eram
Exclusiv. Mario Fresh, ipostaze rare! Ce i-a făcut Alexiei Eram
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...