Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe…

HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe…

De: Cancan 15/09/2016 | 00:55
HOROSCOP 15 SEPTEMBRIE! Scorpionii trebuie să se focalizeze cât mai mult pe...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Comunicarea şi felul în care gândeşti sunt foarte importante astăzi. Ele pot influenţa în mod negativ sau pozitiv ceea ce întreprinzi. Dacă reuşeşti să-ţi foloseşti corect abilităţile de comunicare şi să transmiţi clar informaţia, poţi fi astăzi un liant excelent între colegii tăi. Încearcă să eviţi speculatiile financiare şi să fii mai cumpătat în privinţă cheltuielilor. Întotdeauna este bine să-ţi faci o rezervă pe care să te poţi bază la nevoie.  

Taur – Este foarte important felul în care gândeşti în această perioadă. Încearcă să găseşti moduri pozitive şi constructive de a rezolva problemele care apar. Orice este nou sau nonconformist te entuziasmează, îţi schimbă în bine starea de spirit. Caută un eveniment de acest fel şi invită-ţi prietenii. Cel mai bine ar fi să nu încerci să organizezi nimic forţat, ci să te laşi surprins de imprevizbil, bucurăndu-te de orice moment.

Gemeni – Simţi nevoia de mai multă libertate şi asta poate duce la anumite discuţii cu partenerul. Încearcă să fii autentic şi să discuţi deschis despre asta. Eficienţa este cea pe care trebuie să te bazezi astăzi. Învaţă să-ţi gestionezi timpul fiindcă vei fi suprasolicitat atât în plan profesional cât şi personal. Dacă faci mici pauze de relaxare, te vor ajuta să-ţi conservi mai bine energia şi să nu te laşi copleşit de starea de nelinişte şi agitaţie.

Rac-Ar fi indicat să nu investeşti prea multă energie şi bani în anumite proiecte ce sunt în derulare în această perioadă. Aşteaptă câteva săptămâni. Astrele favorizează viaţa socială şi cea personală, astfel încât, încearcă să nu refuzi nicio invitaţie din partea prietenilor sau chiar a colegilor. Totodată, astăzi îţi este benefică orice activitate care ţine de îngrijirea personală, de sănătatea fizică şi psihică şi, de asemenea, orice formă de deconectare.

Leu – Bazează-te pe raţiune şi încearcă să-ţi ordonezi ideile şi să exprimi cât mai clar tot ceea ce ai de spus deoarece astăzi este posibil să treci prea repede de la o idee la alta. Anumite credinţe şi convingeri pe care te-ai bazat până acum sunt puse sub semnul întrebării. Amâna puţin implementarea unor proiecte deoarece se anunţă anumite situaţii imprevizibile în domeniul financiar. Fii cumpătat cu cheltuielile.

Fecioară – Eficienţa şi spiritul practic te ajută să-ţi îndeplineşti cu succes sarcinile de serviciu în condiţiile în care se anunţă multă activitate la birou. Încearcă să preiei tu controlul asupra gândurilor. Observă-le la nivel conştient şi încearcă să schimbi un gând negativ, focalizându-te pe inversul lui. Weekendul se anunţă promiţător, rămâne la latitudinea ta dacă alegi să-l petreci mergând la aumite evenimente cu prietenii sau la o cină romantică.

Balanţă – Permite persoanelor la care ţii să te ajute. Dacă faci totul de unul singur şi nu-ţi iese, vei simţi frustrare. A apela la ceilalţi nu te face slab. Este posibil să apară unele tensiuni în familie. Ar fi indicat să nu treci totul prin filtrul emoţiilor pentru a nu te lăsa copleşit de aceste evenimente. În această perioadă ar fi indicat să-ţi asumi anumite responsabilităţi în relaţia de cuplu. Partenerul are nevoie de atenţia şi de înţelegerea ta.

Scorpion – Focalizează-te cât de mult poţi pe dialog. Astfel, poţi evita anumite conflicte ce se află în stare latentă şi pot izbucni în orice moment. Astrele nu favorizează domeniul financiar fiind posibil să ai parte de anumite încercări. Fii mai atent şi mai restrictiv când vine vorba de cheltuieli. Foloseşte-te de latura ta creatoare şi de imaginaţia care te caracterizează atât de bine pentru a găsi modalităţi inedite de a-ţi majora bugetul.

Săgetător-Astăzi, relaţiile tale pot fi supuse unor mici teste. Însă, dacă ţii cont de nevoile ambelor părţi şi eşti deschis şi cooperant totul va fi bine. Cu iubire îndepărtezi vechile scheme negative şi poţi accepta un alt mod de gândire, adică la trecerea de la jumătatea goală la cea plină a paharului. Încearcă să te detaşezi pe cât posibil de tensiunile care pot apărea între membrii familiei. Ar fi benefic dacă ai petrece mai mult timp cu ţine însuţi.

Capricorn – Încearcă să găseşti modalităţi prin care să te menţii într-o formă fizică şi psihică cât mai bună şi, astfel să-ţi regăseşti echilibrul interior. Indicaţia astrelor este aceea de a te detaşa cât mai mult, astfel încât să nu pui la suflet tot ce ţi se spune şi, mai ales, să nu crezi tot ceea ce ţi se spune. Este posibil să te încerce un sentiment de nesiguranţă în ceea ce priveşte serviciul tău, dar în realitate, lucrurile nu stau aşa rău. Fii implicat cât mai mult.

Vărsător – Astăzi fii cât mai practic şi gestionează-ţi timpul în aşa fel încât să poţi menţine în echilibru atât planul personal cât şi pe cel personal. Autosugestia este importantă atunci când ai gânduri negative. Preia controlul asupra lor şi schimbă tu aceste gânduri cu delicateţe dar şi cu fermitate. Dacă tocmai se încheie un capitol din viaţă ta, încearcă să ai încredere în intuiţia ta şi, de asemenea, curajul de a arată  cine eşti cu adevărat.

Peşti – Este posibil ca stările tale să fie foarte schimbătoare azi şi acest lucru să-ţi afecteze relaţiile cu ceilalţi. Petrece mai mult timp cu ţine însuţi pentru a te echilibra. În planul serviciului, pot apărea mici incidente, iar asta să survină datorită unei comunicări deficitare. Spune sincer celorlalţi dacă te deranjează ceva sau dacă eşti apăsat de o anumită responsabilitate. Fii cu băgare de seamă şi la sănătate, ai nevoie de mai multă odihnă şi detaşare.  

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea