Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Scorpionii nu sunt în cea mai bună formă astăzi, dar…

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Scorpionii nu sunt în cea mai bună formă astăzi, dar…

De: Cancan 23/09/2016 | 00:00
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Scorpionii nu sunt în cea mai bună formă astăzi, dar...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În următoarele zile pot apărea perturbări în armonia vieţii de cuplu. Este posibil ca nevoile tale să nu se mai potrivească cu cele ale partenerului. Încearcă să nu laşi grijile în legătură cu viitorul să-ţi afecteze bunadispoziţie. Identifică dacă au totuşi o bază reală, dacă sunt justificate. Agitaţia din ultimele săptămâni îşi spune cuvântul şi este posibil să te simţi fără vlagă. Dar este o stare trecătoare care ţine mai mult de psihic.
 
Taur – Chiar dacă este posibil să fii nevoit să faci faţă unor provocări mai complexe, încearcă să nu te consumi prea mult şi să-ţi dozezi corect energia. Azi ai capacitatea de a învăţa cu uşurinţă aproape orice. Încearcă să foloseşti asta în avantajul tău. Probabil vor apărea câştiguri neaşteptate. Este posibil să simţi o anumită presiune din partea partenerului, însă poate fi o percepţie greşită şi acesta chiar să aibă nevoie de sprijinul tău.
 
Gemeni – Te gândeşti la lucruri măreţe şi îţi doreşti progrese mari în plan profesional. Câteodată, însă, cu paşi mici construieşti ceva mai durabil. Este o perioadă potrivită pentru a te reinventa şi pentru a-ţi canaliza constructiv energia către proiectele de viitor. Nu te mulţumi cu puţin. Încearcă să nu te încarci cu emoţiile negative ale celor din jur şi să-ţi patrezi optimismul caracteristic şi capacitatea de a-i motiva pe ceilalţi.
 
Rac – Discreţia este cuvântul cheie al acestui weekend, în special din punct de vedere profesional. Este posibil să recuperezi o anumită sumă de bani. Dacă simţi nevoia să-ţi petreci timpul cu persoane care au aceleaşi idealuri ca şi tine, nu te sfii să faci asta. Îţi va aduce mult confort. Un eveniment social sau o întâlnire de grup îţi pot furniza informaţii interesante pe care vei dori să le comentezi apoi la un pahar de vin.
 
Leu – Persoanele din jurul tău pot fi puţin derutate de faptul că eşti prea rezervat azi fiindcă se obişnuiseră cu entuziasmul şi optimismul tău.  Activităţile sportive sunt cele care te vor readuce la o formă fizică deosebită şi care îţi vor reîncărca bateriile pentru săptămâna ce urmează. În acest weekend este posibil că unele probleme familiale să se rezolve în favoarea ta şi, astfel, să reuşeşti să vezi totul dintr-o perspectivă nouă.
 
Fecioară – Este posibil ca tendinţa de a gândi şi de a vedea totul prea în detaliu să-ţi creeze mici probleme în punerea în aplicare a unor proiecte profesionale. Imaginaţia te poate duce într-o lume în care nu există limite sau restricţii. Acest lucru te poate ajuta să treci mai uşor peste probleme. Dacă eşti nemulţumit de evoluţia pe plan profesional, ar fi indicat să te înscrii la cursuri de perfecţionare sau un workshop de dezvoltare personală.
 
Balanţă – Încearcă să-ţi canalizezi constructiv energia şi să nu o iroseşti în activităţi care nu te satisfac sau în întâlniri la care nu eşti de fapt prezent. Diplomaţia şi tactul sunt cuvinte cheie ale acestui sfârşit de săptămână. Încearcă să nu fii agresiv în momentul în care îţi exprimi punctul de vedere. Fii mai atent la nevoile celorlalţi şi să nu mai vezi totul din perspectiva ta. Vei observa că ajungi mult mai uşor la starea de armonie.
 
Scorpion – Chiar dacă nu eşti în cea mai bună formă, întotdeauna  o atitudine pozitivă, un gând pozitiv şi un zâmbet îţi pot readuce armonia în suflet. Dacă simţi că nu poţi suporta tensiunea acestei zile sau agresivitatea verbală a celor din jur, încearcă să faci un pas în spate şi să te detaşezi. Este un moment potrivit pentru a te ocupa îndeaproape de planurile de viitor şi de a găsi metodele cele mai eficiente pentru a le pune în aplicare.
 
Săgetător – Dacă ai ideea unui proiect de grup ar fi bine să o faci cunoscută şi să te implici în implementarea acestui proiect fiindcă eşti capabil să reuşeşti. Dacă îţi doreşti să experimentezi cât mai mult şi dacă reuşeşti să treci dincolo de limitele impuse de minte, poţi avea anumite revelaţii. În această perioadă este posibil să simţi destul de puternic constrângerile din partea familiei. Însă, doleanţele acestora sunt justificate.

Capricorn – Abilităţile tale de detectiv şi intuiţia de care dai dovadă, te vor ajuta în această perioadă să identifici sursa unor probleme mai vechi. Cu cât eşti tu mai relaxat cu atât vor fi şi cei din jurul tău. Astfel, pacea şi armonia vor exista în programul tău de azi şi în căminul tău. Stăpânirea de sine şi stabilitatea emoţională vor face astăzi diferenţa dintre eşec şi succes. Poţi ajunge uşor la un acord cu asociaţii.
 
Vărsător – Dacă îţi doreşti o zi liniştită, în compania propriei persoane, departe de orice obligaţii sociale, refuză într-un mod diplomat orice invitaţie. Comunicarea este foarte importantă şi ar fi indicat să te foloseşti de faptul că reuşeşti să comunici foarte bine ce gândeşti. Frustrările sau tensiunile acumulate în relaţia cu partenerul pot dispărea ca prin minune dacă te implici mai mult în bunul mers al relaţiei tale.
 
Peşti – Este o zi foarte potrivită pentru a-ţi stabili atât obiective profesionale cât şi personale. Însă, acest lucru trebuie să fie susţinut cu multă eficienţă, deci apucă-te de treabă cu seriozitate. De multe ori există întrebări ale căror răspunsuri nu le vom afla niciodată şi situaţii pe care nu le putem controla, orice am face. Fii mai detaşat în aceste cazuri şi alege să nu te împotriveşti destinului.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...