Acasă » Horoscop » HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Scorpionii nu sunt în cea mai bună formă astăzi, dar…

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Scorpionii nu sunt în cea mai bună formă astăzi, dar…

De: Cancan 23/09/2016 | 00:00
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Scorpionii nu sunt în cea mai bună formă astăzi, dar...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În următoarele zile pot apărea perturbări în armonia vieţii de cuplu. Este posibil ca nevoile tale să nu se mai potrivească cu cele ale partenerului. Încearcă să nu laşi grijile în legătură cu viitorul să-ţi afecteze bunadispoziţie. Identifică dacă au totuşi o bază reală, dacă sunt justificate. Agitaţia din ultimele săptămâni îşi spune cuvântul şi este posibil să te simţi fără vlagă. Dar este o stare trecătoare care ţine mai mult de psihic.
 
Taur – Chiar dacă este posibil să fii nevoit să faci faţă unor provocări mai complexe, încearcă să nu te consumi prea mult şi să-ţi dozezi corect energia. Azi ai capacitatea de a învăţa cu uşurinţă aproape orice. Încearcă să foloseşti asta în avantajul tău. Probabil vor apărea câştiguri neaşteptate. Este posibil să simţi o anumită presiune din partea partenerului, însă poate fi o percepţie greşită şi acesta chiar să aibă nevoie de sprijinul tău.
 
Gemeni – Te gândeşti la lucruri măreţe şi îţi doreşti progrese mari în plan profesional. Câteodată, însă, cu paşi mici construieşti ceva mai durabil. Este o perioadă potrivită pentru a te reinventa şi pentru a-ţi canaliza constructiv energia către proiectele de viitor. Nu te mulţumi cu puţin. Încearcă să nu te încarci cu emoţiile negative ale celor din jur şi să-ţi patrezi optimismul caracteristic şi capacitatea de a-i motiva pe ceilalţi.
 
Rac – Discreţia este cuvântul cheie al acestui weekend, în special din punct de vedere profesional. Este posibil să recuperezi o anumită sumă de bani. Dacă simţi nevoia să-ţi petreci timpul cu persoane care au aceleaşi idealuri ca şi tine, nu te sfii să faci asta. Îţi va aduce mult confort. Un eveniment social sau o întâlnire de grup îţi pot furniza informaţii interesante pe care vei dori să le comentezi apoi la un pahar de vin.
 
Leu – Persoanele din jurul tău pot fi puţin derutate de faptul că eşti prea rezervat azi fiindcă se obişnuiseră cu entuziasmul şi optimismul tău.  Activităţile sportive sunt cele care te vor readuce la o formă fizică deosebită şi care îţi vor reîncărca bateriile pentru săptămâna ce urmează. În acest weekend este posibil că unele probleme familiale să se rezolve în favoarea ta şi, astfel, să reuşeşti să vezi totul dintr-o perspectivă nouă.
 
Fecioară – Este posibil ca tendinţa de a gândi şi de a vedea totul prea în detaliu să-ţi creeze mici probleme în punerea în aplicare a unor proiecte profesionale. Imaginaţia te poate duce într-o lume în care nu există limite sau restricţii. Acest lucru te poate ajuta să treci mai uşor peste probleme. Dacă eşti nemulţumit de evoluţia pe plan profesional, ar fi indicat să te înscrii la cursuri de perfecţionare sau un workshop de dezvoltare personală.
 
Balanţă – Încearcă să-ţi canalizezi constructiv energia şi să nu o iroseşti în activităţi care nu te satisfac sau în întâlniri la care nu eşti de fapt prezent. Diplomaţia şi tactul sunt cuvinte cheie ale acestui sfârşit de săptămână. Încearcă să nu fii agresiv în momentul în care îţi exprimi punctul de vedere. Fii mai atent la nevoile celorlalţi şi să nu mai vezi totul din perspectiva ta. Vei observa că ajungi mult mai uşor la starea de armonie.
 
Scorpion – Chiar dacă nu eşti în cea mai bună formă, întotdeauna  o atitudine pozitivă, un gând pozitiv şi un zâmbet îţi pot readuce armonia în suflet. Dacă simţi că nu poţi suporta tensiunea acestei zile sau agresivitatea verbală a celor din jur, încearcă să faci un pas în spate şi să te detaşezi. Este un moment potrivit pentru a te ocupa îndeaproape de planurile de viitor şi de a găsi metodele cele mai eficiente pentru a le pune în aplicare.
 
Săgetător – Dacă ai ideea unui proiect de grup ar fi bine să o faci cunoscută şi să te implici în implementarea acestui proiect fiindcă eşti capabil să reuşeşti. Dacă îţi doreşti să experimentezi cât mai mult şi dacă reuşeşti să treci dincolo de limitele impuse de minte, poţi avea anumite revelaţii. În această perioadă este posibil să simţi destul de puternic constrângerile din partea familiei. Însă, doleanţele acestora sunt justificate.

Capricorn – Abilităţile tale de detectiv şi intuiţia de care dai dovadă, te vor ajuta în această perioadă să identifici sursa unor probleme mai vechi. Cu cât eşti tu mai relaxat cu atât vor fi şi cei din jurul tău. Astfel, pacea şi armonia vor exista în programul tău de azi şi în căminul tău. Stăpânirea de sine şi stabilitatea emoţională vor face astăzi diferenţa dintre eşec şi succes. Poţi ajunge uşor la un acord cu asociaţii.
 
Vărsător – Dacă îţi doreşti o zi liniştită, în compania propriei persoane, departe de orice obligaţii sociale, refuză într-un mod diplomat orice invitaţie. Comunicarea este foarte importantă şi ar fi indicat să te foloseşti de faptul că reuşeşti să comunici foarte bine ce gândeşti. Frustrările sau tensiunile acumulate în relaţia cu partenerul pot dispărea ca prin minune dacă te implici mai mult în bunul mers al relaţiei tale.
 
Peşti – Este o zi foarte potrivită pentru a-ţi stabili atât obiective profesionale cât şi personale. Însă, acest lucru trebuie să fie susţinut cu multă eficienţă, deci apucă-te de treabă cu seriozitate. De multe ori există întrebări ale căror răspunsuri nu le vom afla niciodată şi situaţii pe care nu le putem controla, orice am face. Fii mai detaşat în aceste cazuri şi alege să nu te împotriveşti destinului.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Imaginile care TREBUIE VĂZUTE cu Zendaya! E mai sexy ca niciodată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
EXCLUSIV: Cine a făcut-o pe Bianca Comănici să plângă pe TikTok: „Cineva care îmi plăcea”
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma Regală și fugit din țară, PRINȚUL trăiește de pe o zi pe alta
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma...
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
Cristina Cioran, o nouă înfățișare cu Alex Dobrescu în sala de judecată. Actrița, șocată de comportamentul fostului partener: ”A încercat să mă intimideze”
Cristina Cioran, o nouă înfățișare cu Alex Dobrescu în sala de judecată. Actrița, șocată de...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...