Acasă » Galerie foto » EXCLUSIVITATE. Avem mesajele dintre ele! Amanta şi iubita româncă a lui Philipp Plein, dialog halucinant: ”Eşti o refugiată săracă! Ai nevoie de operaţie…”

EXCLUSIVITATE. Avem mesajele dintre ele! Amanta şi iubita româncă a lui Philipp Plein, dialog halucinant: ”Eşti o refugiată săracă! Ai nevoie de operaţie…”

De: Cancan 24/10/2017 | 00:00

Andreea Sasu s-a întors la pieptul lui Philipp Plein, deşi spunea că nu se mai vede având un viitor alături de el. Împăcarea celor doi nu i-a fost deloc pe plac lui Morgan Osman, femeia cu care celebrul designer o înlocuise pe româncă, aşa că nu a reacţionat deloc bine la aflarea veştii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele intime dintre cei trei, care sunt dovada tensiunilor din triunghiul amoros. (CITEŞTE ŞI: Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu)

Dragoste cu năbădăi între Andreea Sasu şi celebrul designer Philipp Plein! După mai multe tentative eşuate de împăcare, creatorul de modă a reuşit să o înduplece pe româncă să se întoarcă la el, lucru care nu i-a fost deloc pe plac lui Morgan Osman, femeia cu care Plein a avut o relaţie în timpul cât a fost despărţit de Sasu. (VEZI AICI: Ce a postat PHILIPP PLEIN pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce a ajuns în România: ”Cucerim…”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele intime dintre Philipp Plein, Morgan Osman şi Andreea Sasu, care trădează tensiunile dintre cei trei.

În cele trei zile în care Andreea Sasu a revenit la Philipp Plein, fosta amantă a acestuia a ”bombardat-o” pe brunetă cu mesaje ofensatoare, încercând să-i stârnească furia.

”Ratato! Încetează să mai fii ca mine” / ”Eu am făcut demult poză acolo! Bum!” sau ”Spune-i bărbatului tău să înceteze să mă mai sune pentru că dacă îi răspund o să te trimită acasă atât de repede…” – sunt doar o parte dintre mesajele cu care Morgan a tachinat-o pe Andreea Sasu în cele câteva zile de când aceasta a înlocuit-o în viaţa celebrului designer. (VEZI ŞI : Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România! )

”Am petrecut timp frumos împreună şi nu vreau ca povestea noastră să se termine aşa”, este mesajul pe care Philipp Plein i l-a trimis fostei lui amante, Morgan Osman.

Morgan nu s-a mulţumit cu un astfel de răspuns şi a luat atitudine, devenind chiar violentă: ”De ce m-ai sunat la 6 dimineaţa? Te-ai furişat din cameră şi ai plecat de lângă t***ă ca să mă suni pe mine? E cea mai patetică fiinţă umană pe care am văzut-o în viaţa mea. E obsedată de mine. Ar trebui să se oprească înainte să vin la hotel şi să vă plesnesc pe amândoi. M-am săturat de jocurile astea”.

”Te porţi prosteşte! Nu-ţi face griji, nimeni nu intenţionează să se bage în treburile tale. Nu te-am sunat şi nici nu o să te mai sun vreodată. Aşa că stai calmă şi bucură-te de viaţa ta frumoasă. Insta story-urile tale te fac să pari un clovn şi de parcă ai avea nevoie de atenţie”, a venit răspunsul tăios al lui Plein.


Morgan nu s-a lăsat şi a ţinut să clarifice lucrurile: ”Ba m-ai sunat!”

”Fă-ţi o favoare şi stai departe de Instagram”, a taxat-o, pentru ultima dată, Plein pe fosta amantă.

„El mi-a spus că eşti scârboasă”

Morgan a ţinut, însă, să-şi exprime frustrarea pentru că a fost părăsită pentru o altă femeie: ”Viaţa ta alături de femei e o glumă!”.”Ai grijă de tine”, a venit mesajul expeditiv primit din partea lui Plein. Cele câteva cuvintele au dezlănţuit, însă, „jihadul” la adresa Andreei Sasu din partea lui Morgan: ”Mereu am grijă de mine, nu am nevoie de tine ca ratata aia. Premiul pentru cea mai mare ratată merge la Andreea, i-am furat bărbatul atât de uşor. Hahahahaha. A fost atât de amuzant să văd cât de uşor ai lăsat-o pentru mine, într-o singură zi. O fată patetică, fără identitate, urmărindu-te pe tine peste tot în viaţă. Cine ar vrea să trăiască o viaţă atât de îngrozitoare?! Nimeni, de-asta s-a întors. Spune-i să înceteze să mă mai copieze. Ştiu că sunt cool, dar scumpo, mai odihneşte-te, o să postez mai mult pe Instagram. Nu-ţi face griji”.

Când a văzut mesajele pline de răutate şi jigniri, românca nu a mai suportat şi a intervenit imediat, încercând să se apere de femeia care-i furase bărbatul: ”Nu te copiez. Sunt prea stilată ca să fac asta!”.

”Nu, t***o! Eşti o refugiată. El mi-a spus că eşti scârboasă. O fetiţă săracă, foarte săracă. Asta nu înseamnă stilată. Şi p***a ta e atât de mare încât ai nevoie de operaţie. Nici asta nu e elegant! Şi ar trebui să stai în sala de sport, căci trupul tău nu arată chiar atât de bine”,  a tunat şi a fulgerat Morgan, care  nu se poate consola cu gândul că l-a pierdut pe Plein. (CITEŞTE ŞI: Avem declaraţii în exclusivitate. Ce a făcut celebrul Philipp Plein în noaptea petrecută la Bucureşti: ”Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el!”)

Andreea s-a împăcat cu Philipp la o săptămână după ce-şi jurase că pune capăt poveştii pentru totdeauna

În urmă cu 12 zile, Andreea Sasu mărturisea că a decis să pună punct definitiv poveştii de dragoste cu Philipp Plein, după ce încercase o împăcare cu el.

”Da, ne-am împăcat, dar ne-am despărţit din nou după patru zile. Nu am vrut să facem nimic public. E foarte greu să mai fie totul cum a fost. Nu mai sunt fericită lângă el. Am înţeles asta în zilele astea, aşa că am preferat să plec. Am stat împreună patru zile, dar nu mai pot să fiu fericită şi nu pot să-l mai accept după tot ce s-a întâmplat. Am încercat. I-am zis să şteargă toate pozele cu ea şi a făcut tot ce i-am cerut, dar mi-am dat seama că nu asta mă face fericită. Plus că am nevoie ca, în perioada asta, să fiu singură şi să îmi fac viaţa mea şi cariera mea. Am lucruri importante de făcut şi nu pot să renunţ la asta. Asta a fost decizia mea”, a declarat Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE MAI MULT AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...