Mărturii exclusive. Ce i-a făcut Andreea din Paşcani faimosului Philipp Plein la NY: ”L-am pus să…”

Publicat: 12/10/2017 | 00:00

”Ciorba reîncălzită” nu a mai avut acelaşi gust pentru Andreea Sasu şi Philipp Plein! Bruneta s-a întors în braţele celebrului designer, însă după patru zile a dat înapoi şi a rupt din nou relaţia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce i-a făcut Andreea de la Paşcani creatorului de modă după ce s-a văzut din nou în vila lui şi s-a asigurat că şterge orice urmă a femeii cu care o înlocuise. (CITEŞTE ŞI: Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu)

A acceptat, a încercat, dar a renunţat! Andreea Sasu a ajuns din nou la pieptul lui Philipp Plein, după ce designerul a impresionat-o venind în România fără femeia cu care a înlocuit-o şi i-a făcut declaraţii de amor, cerându-i să-i fie soţie şi să-i facă un copil. (VEZI AICI: Ce a postat PHILIPP PLEIN pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce a ajuns în România: ”Cucerim…”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Andreea de la Paşcani a mai dat o şansă poveştii lor de dragoste şi, timp de patru zile, a încercat să dea totul uitării. Într-un tur de forţă Milano-Franţa-New York, fotomodelul a încercat să regăsească ”aroma” zilelor petrecute alături de celebrul designer, însă nu s-a putut împăca deloc cu ideea că l-a împărţit pe Plein şi cu o altă femeie, aşa că i-a spus ”Pa-pa” din nou.

Andreea Sasu, prima fotografie după ce se împăcase cu Philipp Plein şi ajunsese la New York
Andreea Sasu, prima fotografie după ce se împăcase cu Philipp Plein şi ajunsese la New York

”Da, ne-am împăcat, dar ne-am despărţit din nou după patru zile. Nu am vrut să facem nimic public. E foarte greu să mai fie totul cum a fost. Nu mai sunt fericită lângă el. Am înţeles asta în zilele astea, aşa că am preferat să plec. Am stat împreună patru zile, dar nu mai pot să fiu fericită şi nu pot să-l mai accept după tot ce s-a întâmplat. Am încercat. I-am zis să şteargă toate pozele cu ea şi a făcut tot ce i-am cerut, dar mi-am dat seama că nu asta mă face fericită. Plus că am nevoie ca, în perioada asta, să fiu singură şi să îmi fac viaţa mea şi cariera mea. Am lucruri importante de făcut şi nu pot să renunţ la asta. Asta a fost decizia mea”, a declarat Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Frumoasa brunetă a mărturisit că decizia de a pune capăt relaţiei nu i-a picat deloc bine celebrului designer: ”Philipp a rămas rău. M-a întrebat de ce l-am făcut să şteargă pozele cu ea dacă eu mă cert tot timpul cu el şi ştiam că nu o să mai fie cum a fost. Eu am crezut că va fi diferit atunci când o să-l văd, dar nu am putut. De data aceasta, decizia mea va fi pentru totdeauna”. (VEZI ŞI : Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România! )

Abandonat de Andreea de la Paşcani, Philipp Plein s-a întors în braţele lui Morgan

Părăsit de Andreea Sasu, celebrul designer nu s-a lăsat pradă suferinţei şi s-a dus să-şi aline suferinţa în braţele fostei/actuale iubite, Morgan Bosman. Încă afectat de ruptura de Sasu, celebrul designer nu şi-a mai postat nicio poză cu Morgan, însă bruneta a fost nerăbdătoare să se afişeze din nou cu el şi şi-a umplut pagina de Instagram cu imagini în care apare împreună cu el.

Philipp Plein s-a împăcat cu Morgan, după despărţirea de Andreea Sasu
Philipp Plein s-a împăcat cu Morgan, după despărţirea de Andreea Sasu

Philipp Plein a vorbit despre relaţiile cu Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu

Când a fost întrebat despre poveştile de dragoste cu Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu, Plein a spus că cele două românce sunt printre cele mai bune femei din viaţa lui. El a vorbit şi despre tatuajele pe care le-a făcut împreună cu cele două iubite: ”Nu am mai fost în România până acum. E greu de spus că România are mai multe femei frumoase sau bărbaţi frumoşi decât alte ţări. Sunt bărbat, aşa că e greu pentru mine să înţeleg femeile. Dar, ca să fiu sincer, îmi plac femeile frumoase, entuziaste, cu temperament, dar fiecare persoană este diferită. E ca şi cum m-ai intreba care copil e preferatul tău, dacă ai avea trei copii: Cel mic, cel mijlociu sau cel mare. Cu siguranţă, pot să spun că atât Mădălina, cât şi Andreea sunt în top 10. E incorect. Fiecare tatuaj are o poveste, este legat de o amintire. E frumos să avem ceva care să ne amintească de momentele frumoase, ceva care să te facă să nu uiţi”. (CITEŞTE ŞI: Avem declaraţii în exclusivitate. Ce a făcut celebrul Philipp Plein în noaptea petrecută la Bucureşti: ”Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...