Acasă » Facebook Instant Articles » Andreea Sasu susţine că, de această dată, s-au despărţit definitiv! Românca faimosului Philipp Plein, declaraţii exclusive pentru CANCAN.ro: ”Nu mai pot accepta! Nu mai sunt fericită…”

Andreea Sasu susţine că, de această dată, s-au despărţit definitiv! Românca faimosului Philipp Plein, declaraţii exclusive pentru CANCAN.ro: ”Nu mai pot accepta! Nu mai sunt fericită…”

De: Cancan 13/11/2017 | 23:44
Andreea Sasu susţine că, de această dată, s-au despărţit definitiv! Românca faimosului Philipp Plein, declaraţii exclusive pentru CANCAN.ro: ”Nu mai pot accepta! Nu mai sunt fericită…”
După despărţirea de Philipp Plein, fotomodelul a început colaborarea pentru diverse proiecte foto

Andreea Sasu i-a spus din nou ”Pa-pa” lui Philipp Plein şi se jură că, de data asta, despărţirea e definitivă. Românca a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, adevăratul motiv pentru care ea şi celebrul designer au decis să pună punct relaţiei pentru totdeauna. (VEZI AICI: Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu)

Andreea Sasu a cedat şi s-a întors alături de Philipp Plein, însă iubirea lor nu a rezistat, aşa că bruneta şi-a făcut bagajele şi s-a întors la Milano alături de familie. (CITEŞTE ŞI: Avem declaraţii în exclusivitate. Ce a făcut celebrul Philipp Plein în noaptea petrecută la Bucureşti: ”Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el!”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat adevăratul motiv care a făcut-o pe Sasu să renunţe la relaţia cu celebrul designer. (VEZI ŞI: S-a întâlnit în miez de noapte cu PLEIN, după o lună de la despărţire, iar acum…. ANDREEA SASU s-a afişat cu o burtică… suspectă!)

Fotomodelul a mărturisit că s-a întors la pieptul lui Philipp Plein cu speranţa că va putea să regăsească lângă el sentimentele şi trăirile de dinaintea apariţiei lui Morgan Osman în viaţa designerului.

Sasu a spus, însă, că în săptămâna petrecută împreună cu Plein în America a ajuns la concluzia că ”ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust”. (CITEŞTE ŞI: Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România! )

”Eu sunt foarte bine. În momentul acesta, îmi văd de viaţa mea şi de cariera mea… În sfârşit, am înţeles că nu mai este nimic din ceea ce a fost între noi înainte. Cum se spune: «ciorba reîncălzită nu mai este aceeaşi», are un alt gust, aşa relaţia dintre mine şi el!  Oricât am încercat împreună până acum, de câte ori am reîncercat să salvăm relaţia noastră şi să fie cum a fost, nu are cum să mai fie pentru că în viaţa lui a fost o altă femeie… Chiar dacă în ultima noastră încercare, când am fost în America, am stat mai mult de o săptămâna împreună, mi-am dat, în sfârşit, seama că nu mai pot să accept, pentru că nu mai sunt fericită. Şi, în momentul acesta, fericirea mea este singură, dedicându-mă carierei mele, pasiunilor mele… Asta e cel mai important lucru în viaţa mea. Normal că aş vrea o persoană în viaţa mea, care să mă iubească şi să-l iubesc, dar am nevoie de timp şi fiecare lucru frumos o să ajungă la momentul potrivit. Nu caut nimic, nu caut pe nimeni!  Vreau să muncesc şi să cresc pe plan profesional şi chiar să învăţ şi să descopăr  mereu lucruri noi!”, a declarat Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI AICI: Ce a postat PHILIPP PLEIN pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce a ajuns în România: ”Cucerim…”)

Andreea Sasu şi Philipp Plein au mai încercat o dată să se împace

La începutul lunii octombrie, Andreea Sasu şi Philipp Plein au încercat să reînnoade povestea de dragoste, însă au ajuns să se despartă după patru zile: ”Da, ne-am împăcat, dar ne-am despărţit din nou după patru zile. Nu am vrut să facem nimic public. E foarte greu să mai fie totul cum a fost. Nu mai sunt fericită lângă el. Am înţeles asta în zilele astea, aşa că am preferat să plec. Am stat împreună patru zile, dar nu mai pot să fiu fericită şi nu pot să-l mai accept după tot ce s-a întâmplat. Am încercat. I-am zis să şteargă toate pozele cu ea şi a făcut tot ce i-am cerut, dar mi-am dat seama că nu asta mă face fericită. Plus că am nevoie ca, în perioada asta, să fiu singură şi să îmi fac viaţa mea şi cariera mea. Am lucruri importante de făcut şi nu pot să renunţ la asta. Asta a fost decizia mea”. (CITEŞTE ŞI: Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România! )

Philipp Plein a vorbit despre relaţiile cu Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu

Când a fost întrebat despre poveştile de dragoste cu Mădălina Ghenea şi Andreea Sasu, Plein a spus că cele două românce sunt printre cele mai bune femei din viaţa lui. El a vorbit şi despre tatuajele pe care le-a făcut împreună cu cele două iubite: ”Nu am mai fost în România până acum. E greu de spus că România are mai multe femei frumoase sau bărbaţi frumoşi decât alte ţări. Sunt bărbat, aşa că e greu pentru mine să înţeleg femeile. Dar, ca să fiu sincer, îmi plac femeile frumoase, entuziaste, cu temperament, dar fiecare persoană este diferită. E ca şi cum m-ai intreba care copil e preferatul tău, dacă ai avea trei copii: Cel mic, cel mijlociu sau cel mare. Cu siguranţă, pot să spun că atât Mădălina, cât şi Andreea sunt în top 10. E incorect. Fiecare tatuaj are o poveste, este legat de o amintire. E frumos să avem ceva care să ne amintească de momentele frumoase, ceva care să te facă să nu uiţi”. (CITEŞTE ŞI: Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte din viața ei: „Nu știam dacă îi voi supraviețui”
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25 mai
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...