Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate

De: Cancan 27/04/2018 | 21:38
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 aprilie 2018 spune că Leii au parte de situații tensionate în relația de cuplu.

Astrologul Barbara Băcăuanu. Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018
Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Dacă vrei să faci o schimbare, pașii mici vor asigura că treaba poate fi făcută. Dacă privești la întreaga sarcină care ți-a fost dată, te poți simți învins înainte să începi să acționezi. Astăzi poți în sfârșit să te răsfeți cu o ieșire în oraș cu prietenii, întâlnire la care să vă delectați cu conversații plăcute și, de ce nu, chiar constructive. Sentimentele pozitive îmbunătățesc capacitatea ta de concentrare și capacitatea de a rezolva creativ problemele. Caută modalități care să te relaxeze.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Când acționezi și îți folosești talentele, abilitățile inerente și faci lucrurile care îți plac în mod natural, vei observa că succesul vine mai ușor. În această perioadă este posibil să realizezi că viața ta sentimentală s-a transformat într-o nebuloasă, indiferent dacă ești implicat sau nu într-o relație. O sâmbătă benefică pentru îngrijire corporală, pentru o ședință de Spa sau chiar pentru o plimbare în aer liber cu familia și copiii care vor fi mai mult decât încântați de această inițiativă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Încearcă să te proiectezi pe tine în acțiunile pe care le demarezi și să ai păreri personale bine conturate despre lucruri în general, despre viață, relații și iubire. Găsește modalități prin care să menții un echilibru între satisfacerea propriilor nevoi și ale celorlalți. Astfel vei reuși să te gândești și la tine. Dacă simți că partenerul te neglijează și nu te înțelege ar fi bine să ai o discuție deschisă despre acest lucru și, astfel, să mai eliminați din tensiunile apărute în ultimul timp.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

De cele mai multe ori putem fi noi cei care avem o percepție greșită asupra celor din jur sau a situațiilor create de aceștia. Fii mai rațional în relația cu cei dragi. Orice gând produce o emoție iar, de cele mai multe ori, tu treci rațiunea prin filtrul emoțiilor. Încearcă totuși să te detașezi emoțional când ai de luat anumite decizii. Pentru că îți place ideea de cămin și de familie ar fi o idee bună ca astăzi să-i reunești pe toți și să încercați să vă exprimați nevoile și emoțiile împreună.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Un aspect important la care ar fi bine să te gândești este cel legat de comunicarea cu partenerul. Încercați să vorbiți deschis pentru a evita eventuale tensiuni în acest weekend. Dacă ai reușit să recunoști și să conștientizezi războiul dintre minte și inima, cel mai bine ar fi să faci cumva ca acestea două să ajungă totuși la un acord. Gândește-te la ceea ce te hrănește, și nu mă refer doar la trup, ci la ceea ce îți hrănește mintea și sufletul. Orice preiei se află în hrană care înseamnă energie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Câteodată lucrurile pot fi înțelese doar dacă le privești de dincolo de ceea ce crezi și știi, de dincolo de proiecții, analize sau logică. Deplinătatea mentală amplifică apariția emoțiilor pozitive prin sporirea capacității noastre de a ne redirecționa atenția și de a ne reorienta focalizarea. Cu cât ești mai pozitiv cu atât aduci bucurie în ceea ce faci. Ești într-o perioadă în care vei lucra intens cu tine, vei tot continua să scoți la suprafață acele aspecte ce necesită vindecare și iertare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Dragostea, acceptarea și iertarea sunt procese continue. Dragostea de sine continuă să crească și să evolueze, mai ales când te tratezi pe tine însuți cu mai multă blândețe. Viața este despre ceea ce alegi să faci tu cu ceea ce îți este deja dat. Puterea ta stă în răspunsul dat problemelor ce apar și în felul în care știi să-ți folosești talentele. Chiar dacă nu ți-ai planificat asta, o plecare spontană la munte ar fi un prilej prin care să te revigorezi și prin care să-ți poți încărca bateriile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Ai încredere în partenerul de viață și în sfaturile pe care le vei primi de la acesta. Arată-i că îl stimezi și că apreciezi faptul că este lângă tine. Încearcă în această perioadă să rămâi cu picioarele pe pământ în ceea ce privește relațiile de prietenie. Poate că ți-ai făcut o idee despre cum vrei să arate în viitor planul sentimental, dar nu aștepta să se întâmple un miracol. Preia inițiativa! Spre seară, fă o plimbare în aer liber, chiar undeva pe lângă o apă. Fă orice îți bucură sufletul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Astăzi este o zi potrivită să întreprinzi tot felul de activități împreună cu partenerul tău și, astfel, să petreceți mai mult timp împreună. Puteți să participați la unele evenimente împreună. Să nu încetezi niciodată să-ți urmărești visele și nu-ți fie teamă că nu se vor împlini. Există porți care se deschid exact atunci și acolo unde nu te așteptai. Chiar dacă te simți în formă și ai chef de distracții o idee bună ar fi să încerci să eviți orice formă de exagerare și orice acțiune riscantă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

În acest weekend te poți aștepta la unele schimbări în privința relației tale sau, dacă ești singur, este posibil să apară o nouă relație. Viața socială e foarte activă. Se pot întâmpla multe evenimente importante în viața ta personală care este extrem de dinamizata în această perioadă. Încearcă să fii atent la mesajele subtile pe care le primești. Dacă nu te iubești și nu te respecți pe tine însuți, nimeni nu o poate face pentru tine. Acceptă-te așa cum ești și fă schimbări potrivite pentru tine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Astăzi este un moment oportun de a te ocupa și preocupa mai mult de stilul tău de viață, de alimentație, de corp dar și de minte. Încearcă să găsești cea mai plăcută modalitate prin care să faci acest lucru. Fii cât mai conștient de prezent cu fiecare gând, sentiment sau senzație ce apare în câmpul atenției tale. Fă multă mișcare în aer liber. Cei dragi ție vor fi mai mult decât încântați de compania ta în acest weekend. Poate v-ar face bine chiar o excursie la munte sau prin împrejurimi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

E un moment prielnic pentru a avea grijă de tine, pentru a face lucruri care îți încântă inima și pentru o curățenie a exteriorului și a interiorului tău. După o săptămână plină de inițiative și idei noi ar fi o idee bună să-ți inviți prietenii în oraș pentru a le povesti despre transformările care s-au întâmplat în viața ta. Este, de asemenea, important să știi că a te proteja pe tine e un lucru pozitiv și sănătos. Dacă tu nu ai grijă de tine atunci nu te aștepta ca ceilalți să o facă pentru tine.

Citește și: Horoscopul săptămânii 30 aprilie –  6 mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
INCREDIBIL! Ce făcea această româncă superbă când era junioare: „A fost greu”
INCREDIBIL! Ce făcea această româncă superbă când era junioare: „A fost greu”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber înclinația. Pare aproape periculos”
Localitatea în care găsești “turnul din Pisa”, varianta din România: “Se vede cu ochiul liber...
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință înainte de… ” și ”a se consuma până la… ”
Cum știi când expiră cu adevărat un produs. Diferența dintre ”a se consuma de preferință...
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
S-A DAT ORDIN în toată Uniunea Europeană. Acest lucru va fi INTERZIS definitiv
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI: O să fie rău
Panică totală pentru cei care stau în APARTAMENTE. Adevărul s-a aflat abia astăzi, 4 MAI:...
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
Trei zodii care vor avea succes pe plan amoros în următoarele zile
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Doi români și-au deschis o afacere de succes în România, după 14 ani de muncă în străinătate. Nu s-au mai mai uitat în urmă: „Le-am avut pe toate”
Doi români și-au deschis o afacere de succes în România, după 14 ani de muncă...
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a deschis în România
Încă un rival pentru Mega Image, Lidl sau Profi. Un nou lanț de magazine s-a...