Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate

De: Cancan 27/04/2018 | 21:38
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018. Leii au relații tensionate

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 aprilie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 aprilie 2018 spune că Leii au parte de situații tensionate în relația de cuplu.

Astrologul Barbara Băcăuanu. Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018
Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Dacă vrei să faci o schimbare, pașii mici vor asigura că treaba poate fi făcută. Dacă privești la întreaga sarcină care ți-a fost dată, te poți simți învins înainte să începi să acționezi. Astăzi poți în sfârșit să te răsfeți cu o ieșire în oraș cu prietenii, întâlnire la care să vă delectați cu conversații plăcute și, de ce nu, chiar constructive. Sentimentele pozitive îmbunătățesc capacitatea ta de concentrare și capacitatea de a rezolva creativ problemele. Caută modalități care să te relaxeze.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Când acționezi și îți folosești talentele, abilitățile inerente și faci lucrurile care îți plac în mod natural, vei observa că succesul vine mai ușor. În această perioadă este posibil să realizezi că viața ta sentimentală s-a transformat într-o nebuloasă, indiferent dacă ești implicat sau nu într-o relație. O sâmbătă benefică pentru îngrijire corporală, pentru o ședință de Spa sau chiar pentru o plimbare în aer liber cu familia și copiii care vor fi mai mult decât încântați de această inițiativă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Încearcă să te proiectezi pe tine în acțiunile pe care le demarezi și să ai păreri personale bine conturate despre lucruri în general, despre viață, relații și iubire. Găsește modalități prin care să menții un echilibru între satisfacerea propriilor nevoi și ale celorlalți. Astfel vei reuși să te gândești și la tine. Dacă simți că partenerul te neglijează și nu te înțelege ar fi bine să ai o discuție deschisă despre acest lucru și, astfel, să mai eliminați din tensiunile apărute în ultimul timp.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

De cele mai multe ori putem fi noi cei care avem o percepție greșită asupra celor din jur sau a situațiilor create de aceștia. Fii mai rațional în relația cu cei dragi. Orice gând produce o emoție iar, de cele mai multe ori, tu treci rațiunea prin filtrul emoțiilor. Încearcă totuși să te detașezi emoțional când ai de luat anumite decizii. Pentru că îți place ideea de cămin și de familie ar fi o idee bună ca astăzi să-i reunești pe toți și să încercați să vă exprimați nevoile și emoțiile împreună.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Un aspect important la care ar fi bine să te gândești este cel legat de comunicarea cu partenerul. Încercați să vorbiți deschis pentru a evita eventuale tensiuni în acest weekend. Dacă ai reușit să recunoști și să conștientizezi războiul dintre minte și inima, cel mai bine ar fi să faci cumva ca acestea două să ajungă totuși la un acord. Gândește-te la ceea ce te hrănește, și nu mă refer doar la trup, ci la ceea ce îți hrănește mintea și sufletul. Orice preiei se află în hrană care înseamnă energie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Câteodată lucrurile pot fi înțelese doar dacă le privești de dincolo de ceea ce crezi și știi, de dincolo de proiecții, analize sau logică. Deplinătatea mentală amplifică apariția emoțiilor pozitive prin sporirea capacității noastre de a ne redirecționa atenția și de a ne reorienta focalizarea. Cu cât ești mai pozitiv cu atât aduci bucurie în ceea ce faci. Ești într-o perioadă în care vei lucra intens cu tine, vei tot continua să scoți la suprafață acele aspecte ce necesită vindecare și iertare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Dragostea, acceptarea și iertarea sunt procese continue. Dragostea de sine continuă să crească și să evolueze, mai ales când te tratezi pe tine însuți cu mai multă blândețe. Viața este despre ceea ce alegi să faci tu cu ceea ce îți este deja dat. Puterea ta stă în răspunsul dat problemelor ce apar și în felul în care știi să-ți folosești talentele. Chiar dacă nu ți-ai planificat asta, o plecare spontană la munte ar fi un prilej prin care să te revigorezi și prin care să-ți poți încărca bateriile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Ai încredere în partenerul de viață și în sfaturile pe care le vei primi de la acesta. Arată-i că îl stimezi și că apreciezi faptul că este lângă tine. Încearcă în această perioadă să rămâi cu picioarele pe pământ în ceea ce privește relațiile de prietenie. Poate că ți-ai făcut o idee despre cum vrei să arate în viitor planul sentimental, dar nu aștepta să se întâmple un miracol. Preia inițiativa! Spre seară, fă o plimbare în aer liber, chiar undeva pe lângă o apă. Fă orice îți bucură sufletul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Astăzi este o zi potrivită să întreprinzi tot felul de activități împreună cu partenerul tău și, astfel, să petreceți mai mult timp împreună. Puteți să participați la unele evenimente împreună. Să nu încetezi niciodată să-ți urmărești visele și nu-ți fie teamă că nu se vor împlini. Există porți care se deschid exact atunci și acolo unde nu te așteptai. Chiar dacă te simți în formă și ai chef de distracții o idee bună ar fi să încerci să eviți orice formă de exagerare și orice acțiune riscantă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

În acest weekend te poți aștepta la unele schimbări în privința relației tale sau, dacă ești singur, este posibil să apară o nouă relație. Viața socială e foarte activă. Se pot întâmpla multe evenimente importante în viața ta personală care este extrem de dinamizata în această perioadă. Încearcă să fii atent la mesajele subtile pe care le primești. Dacă nu te iubești și nu te respecți pe tine însuți, nimeni nu o poate face pentru tine. Acceptă-te așa cum ești și fă schimbări potrivite pentru tine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

Astăzi este un moment oportun de a te ocupa și preocupa mai mult de stilul tău de viață, de alimentație, de corp dar și de minte. Încearcă să găsești cea mai plăcută modalitate prin care să faci acest lucru. Fii cât mai conștient de prezent cu fiecare gând, sentiment sau senzație ce apare în câmpul atenției tale. Fă multă mișcare în aer liber. Cei dragi ție vor fi mai mult decât încântați de compania ta în acest weekend. Poate v-ar face bine chiar o excursie la munte sau prin împrejurimi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2018

E un moment prielnic pentru a avea grijă de tine, pentru a face lucruri care îți încântă inima și pentru o curățenie a exteriorului și a interiorului tău. După o săptămână plină de inițiative și idei noi ar fi o idee bună să-ți inviți prietenii în oraș pentru a le povesti despre transformările care s-au întâmplat în viața ta. Este, de asemenea, important să știi că a te proteja pe tine e un lucru pozitiv și sănătos. Dacă tu nu ai grijă de tine atunci nu te aștepta ca ceilalți să o facă pentru tine.

Citește și: Horoscopul săptămânii 30 aprilie –  6 mai 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...