Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2018. Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2018. Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ

De: Cancan 26/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2018. Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 august 2018

Horoscopul zilei de 27 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de evenimente memorabile care să-i aducă mai aproape de realitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize legate de prieteni și este posibil ca niște planuri făcute împreună cu aceștia să ia o întorsătură neașteptată. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația de cuplu. Dacă nativii care au relații de lungă durată le pot consolida, cei care se află la început ar putea pune punct.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize neașteptate legate de sectorul profesional și este posibil ca niște aspecte ce țin strict de carieră să ia o altă întorsătură. Nativii pot primi responsabilități și sarcini noi, pot fi supuși unor decizii ale șefilor care să-i ia prin surprindere sau pot fi trași la răspundere pentru niște acțiuni. Luna Plină formată astăzi, însoțită cu eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de imagine și de felul în care nativii sunt priviți la locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de surprize legate de niște activități întreprinse în direcția cunoașterii, a informării și a învățării. Posibil ca nativii să se retragă de la niște studii, să renunțe sau, din contră, să finalizeze un curs, însă să nu reușească să-și ia diploma aferentă. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație vizavi de o călătorie. Fie nativii nu mai pleacă într-o vacanță planificată, fie, din contră, cineva le face o surpriză neașteptată și îi invită într-o călătorie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize legate de sectorul financiar. Dacă unii nativi pot primi o sumă de bani neașteptată, alți nativi pot pierde o sumă de bani ca urmare a unei investiții neinspirate. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de venituri, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să fie prudenți în cheltuirea banilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize neașteptate în sectorul relațional, indiferent că este vorba de relația cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Acolo unde se dorește și există sentimente, nativii pot lupta pentru consolidarea relației de cuplu, însă în relațiile nou începute riscul de despărțire tinde să crească. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație la capitolul amoros, însă și legate de proiectele și colaborările pe care nativii le au.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de surprize neașteptate la locul de muncă. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relațiile cu colegii, cu șefii, în ceea ce privește sarcinile și responsabilitățile avute, iar nativii se pot consuma peste măsură și astfel să-și afecteze starea de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să se odihnească mai mult și să evite stresul, iar acolo unde există afecțiuni cardiovasculare să existe mai multă prudență. De asemenea, riscul de luxații și traumatisme osoase este mare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de surprize legate de sectorul amoros. Nativii pot primi o invitație din partea partenerului pentru a pleca într-o vacanță, însă acolo unde planul este făcut deja, s-ar putea anula sau amâna. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația de cuplu, iar dacă unii nativi pun problema despărțirii, alții pot oficializa o relație ținută secretă până acum. Nativii singuri se dedică activităților recreative și aventurilor de natură să-i detensioneze și să-i scoată din cotidian.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de conflicte, chiar adevărate bătălii am putea spune, cu membrii familiei, în special cu părinții și nu este exclus ca niște relații să se încheie acum. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație nu doar în familie, ci și legate de casă, de niște planuri făcute cu locuința, chiar cu tentă oficială, juridică.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de dialoguri greoaie cu cei din jur, presărate cu neînțelegeri și scandaluri. Nativii pot afla secrete care să schimbe cursul unor întâmplări. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația cu rudele, dar și în ceea ce privește o călătorie care, fie se va amâna, fie va veni cu surprize neașteptate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize legate de sectorul financiar. Nativii pot primi mai puțini bani decât se așteptau în urma unui proiect sau o plată le va fi amânată, anulată. Încasări de bani anevoioase. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de bani sau de niște planuri care aveau la bază o investiție materială. Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să cheltuie cu prudență și pe cât posibil să facă economii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător par să revină cu picioarele pe pământ. Nativii pot avea parte de niște evenimente care să le capteze toată atenția și să le aducă surprize în plan personal. Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, însă nu vor culege roadele activităților întreprinse până acum, ci, însoțită fiind de eclipsa totală de Lună, le poate aduce nativilor răsturnări de situație care să-i ia prin surprindere, însă de natură să-i mobilizeze. Cea mai vizată este axa relațională, iar Vărsătorii sunt sfătuiți să fie prudenți în dialogul cu partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de surprize neașteptate, bune sau rele, la locul de muncă și sunt sfătuiți să nu se precipite, ci să ia lucrurile cu calm. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce disconfort în sectorul sănătății, iar nativii cu afecțiuni cronice pot simți din plin influența sa. Se pot manifesta disfuncții legate de văz, auz, dar și de sistemul osos și cardiovascular. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativi la odihnă, să nu se suprasolicite și să nu facă abuzuri de niciun fel.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei nevasta, dar şi halatul, şi papucii?”
Caragiale, prins în pat cu soția unui celebru actor român: „Coane, am înţeles să-mi iei...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul a dezvăluit în ce relații a rămas cu mama fetiței sale
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au un contract activ
Digi RCS RDS, anunț important pentru clienți. Ce trebuie să facă toți cei care au...
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de fapt, prima de casare în Programul Rabla Plus
Câți bani primești de la stat dacă îți cumperi o mașină electrică. Cât e, de...
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Doliu uriaș în România! A murit un mare OM! Nu a mai prins Paștele!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
Vreme schimbătoare în luna mai cu temperaturi plăcute şi cu precipitaţii
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu...
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga avere fabuloasă
Câţi copii are, de fapt, miliardarul Ion Ţiriac. Cine a ajuns să îi administreze întreaga...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Florin Piersic a fost operat de urgență. Care este starea de sănătate a marelui actor
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru a-ți stimula funcțiile cognitive
Secretul japonezilor pentru o memorie longevivă. Fructul banal pe care aceștia îl consumă zilnic pentru...
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă la cazare
Care este diferența dintre hotel și motel. Mulți nu o știu și își iau țeapă...