Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2018. Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2018. Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ

Redacția Cancan.ro 26/07/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2018. Vărsătorii revin cu picioarele pe pământ
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 30 august 2018

Horoscopul zilei de 27 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 iulie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de evenimente memorabile care să-i aducă mai aproape de realitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize legate de prieteni și este posibil ca niște planuri făcute împreună cu aceștia să ia o întorsătură neașteptată. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația de cuplu. Dacă nativii care au relații de lungă durată le pot consolida, cei care se află la început ar putea pune punct.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize neașteptate legate de sectorul profesional și este posibil ca niște aspecte ce țin strict de carieră să ia o altă întorsătură. Nativii pot primi responsabilități și sarcini noi, pot fi supuși unor decizii ale șefilor care să-i ia prin surprindere sau pot fi trași la răspundere pentru niște acțiuni. Luna Plină formată astăzi, însoțită cu eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de imagine și de felul în care nativii sunt priviți la locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de surprize legate de niște activități întreprinse în direcția cunoașterii, a informării și a învățării. Posibil ca nativii să se retragă de la niște studii, să renunțe sau, din contră, să finalizeze un curs, însă să nu reușească să-și ia diploma aferentă. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație vizavi de o călătorie. Fie nativii nu mai pleacă într-o vacanță planificată, fie, din contră, cineva le face o surpriză neașteptată și îi invită într-o călătorie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize legate de sectorul financiar. Dacă unii nativi pot primi o sumă de bani neașteptată, alți nativi pot pierde o sumă de bani ca urmare a unei investiții neinspirate. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de venituri, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să fie prudenți în cheltuirea banilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize neașteptate în sectorul relațional, indiferent că este vorba de relația cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri. Acolo unde se dorește și există sentimente, nativii pot lupta pentru consolidarea relației de cuplu, însă în relațiile nou începute riscul de despărțire tinde să crească. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație la capitolul amoros, însă și legate de proiectele și colaborările pe care nativii le au.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de surprize neașteptate la locul de muncă. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relațiile cu colegii, cu șefii, în ceea ce privește sarcinile și responsabilitățile avute, iar nativii se pot consuma peste măsură și astfel să-și afecteze starea de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să se odihnească mai mult și să evite stresul, iar acolo unde există afecțiuni cardiovasculare să existe mai multă prudență. De asemenea, riscul de luxații și traumatisme osoase este mare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de surprize legate de sectorul amoros. Nativii pot primi o invitație din partea partenerului pentru a pleca într-o vacanță, însă acolo unde planul este făcut deja, s-ar putea anula sau amâna. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația de cuplu, iar dacă unii nativi pun problema despărțirii, alții pot oficializa o relație ținută secretă până acum. Nativii singuri se dedică activităților recreative și aventurilor de natură să-i detensioneze și să-i scoată din cotidian.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de conflicte, chiar adevărate bătălii am putea spune, cu membrii familiei, în special cu părinții și nu este exclus ca niște relații să se încheie acum. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație nu doar în familie, ci și legate de casă, de niște planuri făcute cu locuința, chiar cu tentă oficială, juridică.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de dialoguri greoaie cu cei din jur, presărate cu neînțelegeri și scandaluri. Nativii pot afla secrete care să schimbe cursul unor întâmplări. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație în relația cu rudele, dar și în ceea ce privește o călătorie care, fie se va amâna, fie va veni cu surprize neașteptate.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize legate de sectorul financiar. Nativii pot primi mai puțini bani decât se așteptau în urma unui proiect sau o plată le va fi amânată, anulată. Încasări de bani anevoioase. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce răsturnări de situație legate de bani sau de niște planuri care aveau la bază o investiție materială. Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să cheltuie cu prudență și pe cât posibil să facă economii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de  27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător par să revină cu picioarele pe pământ. Nativii pot avea parte de niște evenimente care să le capteze toată atenția și să le aducă surprize în plan personal. Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, însă nu vor culege roadele activităților întreprinse până acum, ci, însoțită fiind de eclipsa totală de Lună, le poate aduce nativilor răsturnări de situație care să-i ia prin surprindere, însă de natură să-i mobilizeze. Cea mai vizată este axa relațională, iar Vărsătorii sunt sfătuiți să fie prudenți în dialogul cu partenerul de cuplu sau partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 iulie 2018

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de surprize neașteptate, bune sau rele, la locul de muncă și sunt sfătuiți să nu se precipite, ci să ia lucrurile cu calm. Luna Plină formată astăzi, însoțită de eclipsa totală de Lună, poate aduce disconfort în sectorul sănătății, iar nativii cu afecțiuni cronice pot simți din plin influența sa. Se pot manifesta disfuncții legate de văz, auz, dar și de sistemul osos și cardiovascular. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativi la odihnă, să nu se suprasolicite și să nu facă abuzuri de niciun fel.

Tags:
Parteneri
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Rafila, anunț despre vaccinarea obligatorie: Discuția este depășită
Rafila, anunț despre vaccinarea obligatorie: Discuția este depășită
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
Horoscop 8 martie 2021. Zodia care se bucură de Ziua Femeii
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
FOTO, Adda, imagini fără perdea! Cum arată acum trupul ei
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu 19 ANI MAI MARE: ”Amândoi eram singuri”
BOMBĂ! Prezentatoarea TV care s-a cuplat cu un copil de 17 ani. Ea este cu...
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să achite nicio rată. Au rămas atât cu banii, cât şi cu casa cumparata din ei. Cum îşi iau ţepe băncile
Doi soţi din Haţeg au scăpat de un credit de 300.000 de euro fără să...
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!” Lovitura dată în doar 4 zile
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Există şase forme de coronavirus, printre care una fără tuse. Care sunt simptomele
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Întrebuințările ciudate ale Coca Cola. La ce mai poți să folosești celebra băutură răcoritoare
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului:
Mesajul emoţionant scris de fiica inspectorului DSP Gorj, mort în timpul transferului: "Doare, tati, doare...
Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood
Primul milionar al României și-a dezvăluit rețeta succesului. Poveste demnă de Hollywood
Temperaturi scăzute de Ziua Femeii și ninsori ca în toiul iernii. Rar în istoria României
Temperaturi scăzute de Ziua Femeii și ninsori ca în toiul iernii. Rar în istoria României
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea cu bărbații, drogurile și alcoolul au desfigurat-o. Nici tu nu o recunoști
Bătrânica din imagine a fost acum 30 de ani cea mai dorită femeie. Viața grea...
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Trageri duble la loto 7 martie 2021! Suplimentare pentru toți jucătorii Loteriei
Boala care face ravagii în pandemie! Efectele negative se resimt deja
Boala care face ravagii în pandemie! Efectele negative se resimt deja
Pentru prima dată în istorie a fost detectat un „uragan spațial” peste Polul Nord FOTO
Pentru prima dată în istorie a fost detectat un „uragan spațial” peste Polul Nord FOTO
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni la normalitate
Când se va termina pandemia? Bill Gates dezvăluie care sunt primele țări care vor reveni...
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul” oamenilor
Miliardarul Elon Musk are o veste terifiantă pentru noi: Iată cine este, de fapt, „Dumnezeul”...
Cei mai gustoși mucenici moldovenești. Rețeta este foarte simplă, așa ies delicioși
Cei mai gustoși mucenici moldovenești. Rețeta este foarte simplă, așa ies delicioși
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă a restricţiilor DOCUMENT
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul la scurt timp după descoperire
Un tânăr din Vâlcea a găsit o comoară în pământ. Ce decizie a luat băiatul...
Like Creața a născut! Primele imagini cu micuța: „O iubesc de mor” FOTO
Like Creața a născut! Primele imagini cu micuța: „O iubesc de mor” FOTO
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO. Un fotbalist celebru a vrut să o agațe pe Natalia! Iubitul modelului l-a prins pe jucător și l-a făcut de râs public
FOTO. Un fotbalist celebru a vrut să o agațe pe Natalia! Iubitul modelului l-a prins...
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta cu Meghan și Harry
Pur și simplu halucinant! Suma uriașă care s-a plătit pentru interviul așteptat de toata planeta...
Surpriză pentru Bădălău? Bianca Drăgușanu, selfie goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa, iar imaginile interzise au apărut pe net
Surpriză pentru Bădălău? Bianca Drăgușanu, selfie goală în cadă: S-a aplecat și s-a filmat așa,...
Surpriză de proporții la Puterea Dragostei, 6 concurenți propuși spre eliminare. Cine va părăsi competiția, dar și cine va fi noul lider al casei
Surpriză de proporții la Puterea Dragostei, 6 concurenți propuși spre eliminare. Cine va părăsi competiția,...
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de muncă străine de la cel de-al doilea război mondial
O nouă durere de cap pentru Marea Britanie: cel mai amplu exod al forţei de...
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie într-un business de succes
Românii fac bani din piatră seacă. Cum au transformat doi tineri din Cluj o bacterie...
Cine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3. Artistul de culoare a venit în emisiune să-și găsească dragostea, după o relație eșuată cu o româncă
Cine este Gp Blaze de la Mireasa, sezon 3. Artistul de culoare a venit în...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Închisoare pentru modificarea kilometrajului la mașini! Ce riscă samsarii
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Campania de primăvară la ANAF: Zeci de mașini în stare perfectă, scoase la licitație
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat pe înregistrări a ÎNCREMENIT: Nici în cele mai negre vise ale lui nu si-ar fi închipuit așa ceva:
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...