Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020. Scorpionii au parte de momente frumoase în cuplu

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020. Scorpionii au parte de momente frumoase în cuplu

De: Elena Nistor 27/01/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020. Scorpionii au parte de momente frumoase în cuplu
Horoscopul zilei de 28 ianuarie spune că Scorpionii au parte de momente frumoase în cuplu

Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion dau dovadă de o mare sensibilitate și latura romantică iese la suprafață asigurându-le confort în cuplu și multă pasiune.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi mult mai bună față de precedentele. Nativii reușesc nu neapărat să ajungă la acea bună dispoziție pe care o visează, ci reușesc să se calmeze, să se liniștească, să se simtă mai bine emoțional și psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente de introspecție, de meditație, de izolare, însă nativii le vor aborda, le vor primi cu brațele deschise pentru că au nevoie de ele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur au șansa să reia o relație de prietenie, să vorbească cu o persoană dragă cu care nu s-au mai văzut de multă vreme și chiar să-și facă planuri împreună. Nativii reușesc să se alinieze psihic, emoțional și spiritual cu aceea persoană sau cu un posibil partener de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia unei bucurii, unei împlini sufletești profunde.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Celor născuți în zodia Gemeni ziua de astăzi le aduce succes profesional, o ocazie de afirmare, de a ieși în față și a primi aprecieri, laude, de la caz la caz, chiar și merite. Momeny bun pentru nativii care vor să-și îmbunătățească imaginea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și dedice mai mult timp familiei. O recomandare ar fi ca succesul de azi să fie sărbătorit alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Este o zi norocoasă pentru cei născuți în zodia Rac. Nativii pot avea parte de idei ingenioase care să-i ajute să găsească soluții îmbucurătoare la problemele cu care se confruntă. Nativii ar putea rezolva o chestiune profesoinală astăzi care-i macină de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în toate procesele de învățare/predare. Cei care dau examene sau interviuri au parte de succes.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de sume de bani, de cadouri, de premii, bonusuri, oportunități financiare neașteptate sau prea puțin sperate. Nativii trebuie să fie totuși atenți la ce investiții fac pentru că pot fi visători, își pot face planuri prea mari și pot pierde bani. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia unei seri pasionale, romantice, alături de persoana pe care și-o doresc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au mari șanse astăzi să se împace cu un partener de viață sau partener de afaceri. Zona relațională este foarte bine susținută și nativii ar trebui să profite din plin pentru a pune ordine într-o situație care vizează viața sentimentală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în dialog și le înlesnește toate acțiunile care au la bază un dialog constructiv, calm și diplomat, inclusiv negocierile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a-și îmbunătăți remarcabil relațiile cu colegii de muncă sau cu superiorii. Nativii pot ajunge la un compromis, pot ajunge la acel rezultat așteptat într-o negociere. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru starea de spirit, pentru sănătate, pentru a se ridica după o boală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce rezultate foarte bune acelor nativi care și-au făcut analize sau au trecut printr-o intervenție chirurgicală.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi remarcabilă în plan sentimental. Nativii au șansa de a se împăca cu o persoană dragă, chiar cu partenerul de viață, dacă au fost tensiuni și au șansa de a ajunge la o înțelegere mutuală privind viitorul relației. Pe de altă parte, zona creativă și artistică este foarte bine aspectată și nativii pot da dovadă de multă ingeniozitate, pot scoate la suprafață talente nebănuite. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate momente intense, pline de sensibilitate în cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător care au fost în conflicte cu părinții sau cu persoane mai în vârstă, cu persoane care reprezintă o autoritate în viața lor, au acum șansa de a se împăca, de a ajunge la o concluzie comună. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și recunoască greșelile și să le accepte pentru ca lucrurile să decurgă așa cum își doresc. Posibile vești bune sau rezolvări favorabile legate de locuință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Comunicarea este un punct forte pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii au șanse mari să rezolve un conflict pe cale amiabilă, să obțină rezultatele dorite la o negociere și chiar să facă o scurtă călătorie care să se soluționeze cu rezultatele așteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o împăcare cu frații, rudele apropiate, vecinii. Azi se pot lega noi cunoștințe cu persoane interesante.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au mari șansă să câștige niște bani în plus, să facă un comision, să primească un bonus în urma unei munci depuse. Nativii ar puytea obține rezultate favorabile într-o negociere salarială. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o colaborare prin intermediul căreia aceștia să-și pună în evidență niște talente native sau poate nativii reușesc să scoată bani dintr-o pasiune pe care o au, dintr-un hobby.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2020

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de mult farmec, sex-appeal, sensibilitate și romantismul va atinge cote înalte. Nativii vor ști să se facă plăcuți, să seducă și să empatizeze cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate stimula unora dorința de a-și schimba look-ul, de a-și înnoi garderoba sau de a aparticipa la evenimente culturale, artistice, religioase, spirituale.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 27 IANUARIE – 2 FEBRUARIE 2020. FECIOARELE AU PARTE DE SCHIMBĂRI ÎN PLAN SENTIMENTAL

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea