Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 2 martie 2022. Lună Nouă benefică în zodia Pești

Horoscop zilnic 2 martie 2022. Lună Nouă benefică în zodia Pești

De: Maria Iancu 01/03/2022 | 23:59

Horoscopul zilei de 2 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au parte de o Lună Nouă în zodia lor, cu impact benefic asupra tuturor.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Pești, iar contextul astrologic al momentului este extrem de favorabil tuturor, grație conjuncției cu Marele Benegfic, Jupiter, din zodia Pești. Această lunație vorbește despre vindecare, detașare, despre iertare și împăcare, dar mai ales despre credință și spiritualitate. Este momentul să ne setăm noi intenții și să deschidem un nou capitol în viața noastră. Acum mai mult ca niciodată trebuie să ne folosim puterea interioară, să ne ascultăm intuiția și să avem încredere că Universul ne va sprijini să transformăm un vis în realitate. Efectele acestei Luni Noi se vor resimți puternic în următoarele două săptămâni, dar influența sa va fi remarcată până la jumătate de an de acum înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot deschide ușa spiritualității și pot descoperi practici care să-i îndrume pe calea evoluției. Vor ierta trecutul și se vor împăca cu ei înșiși și cu Destinul. Vor înlătura frici și anxietăți și vor începe un amplu proces de vindecare.

Horoscop Taur

Taurii vor avea parte de oportunități care le deschid noi viziuni și, implicit, ușa spre viitor. Pot apărea proiecte noi sau persoane noi în viața lor care să îi ajute să facă progresele dorite. Se vor bucura de succes și popularitate, fie în online, fie într-un grup sau într-o organizație.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de Luna Nouă în sectorul carierei, aspirațiilor înalte și statutului social. Aspectul poate veni cu oportunități de afirmare, de creștere profesională, cu șanse de atingere a unui obiectiv măreț sau chiar cu o cerere în căsătorie. Cert este că nativii devin mult mai vizibili.

Horoscop Rac

Pentru Raci se deschide o poartă spre spiritualitate și pot profita pentru a face un salt în conștiință. Curiozitatea și nevoia de cunoaștere îi determină să exploreze și astfel noi filozofii de viață și noi credințe pot izvorî în mintea lor. Unii nativi se pot înscrie la un curs, în timp ce alții pot pleca într-o călătorie mult visată.

Horoscop Leu

Leii au șansa să facă o investiție bună în următoarea perioadă sau să obțină un credit, un bun material sau un drept financiar. Sunt mai pasionali și pot fi tentați de aventuri ascunse. Aspectul este favorabil pentru revitalizarea vieții intime, mai ales în cuplurile unde s-a instalat monotonia.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de Luna Nouă în sectorul relațiilor și le poate aduce o nouă etapă în viața de cuplu, un real progres alături de partener, de exemplu în construirea unei familii, a unei case. Cei singuri pot începe o nouă relație, iar profesional pot semna un contract important.

Horoscop Balanță

Balanțele au șansa să vindece o problemă de sănătate sau să-și schimbe rutina zilnică astfel încât să-și îmbunătățească starea generală. Pot descoperi tratamente și remedii revoluționare, posibil din sfera naturistă sau homeopată. Unii nativi se pot angaja în următoarea perioadă.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot începe o nouă poveste de iubire, pot deveni părinți sau pot da naștere unui proiect creativ care le va pune în valoare talentele și simțul artistic. Este o perioadă în care descoperă fericirea sub o nouă formă și se bucură mai mult de viață. Sunt favorizate speculațiile financiare.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de Luna Nouă în sectorul familiei și acest aspect poate aduce o nouă etapă în relațiile cu părinții sau vindecarea de trecut și traume emoționale. Unor nativi le poate aduce ocazia să-și cumpere o casă, să-și construiască un cămin, în timp ce pentru alții poate aduce o moștenire. Oricum, interesul pentru acumularea bunurilor materiale este foarte mare.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot profita de următoarea perioadă pentru a face o negociere avantajoasă, pentru a afla o informație importantă sau pentru a purta o discuție lămuritoare. Abilitățile de comunicare sunt sporite și unii nativi pot iniția un proiect publicistic, pot obține avize, aprobări și acte de care au nevoie în demersurile lor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au toată susținerea Universului să-și crească veniturile sau să rezolve o problemă financiară cu ajutorul prietenilor. Pot munci suplimentar și pot cere o mărire de salariu, pot lucra extra-job sau pot scoate bani din talentele lor.

Horoscop Pești

Peștii au toate motivele să se bucure de această Lună Nouă din zodia lor pentru că le aduce oportunități remarcabile, atât personale, cât și profesionale. O nouă etapă se deschide în viața lor și chiar dacă vor munci mai mult, progresele lor vor fi mărețe. Sunt optimiști și starea de sănătate se îmbunătățește.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act banal în mașinile lor
AMENDĂ în valoare de 1.725 lei pentru toți șoferii români care nu au acest act...
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit baze navale, rafinării și instalații militare ruse
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Alertă de vreme rea. Este cod galben de ploi şi grindină în mai multe zone din ţară. Când vine căldura
Alertă de vreme rea. Este cod galben de ploi şi grindină în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Horoscop zilnic pentru luni, 20 mai 2024. Leul își dorește un nou început
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Harta tunelurilor secrete din București. Catacombele pe lângă care trec zilnic milioane de români
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu să anunți. Termen până pe 27 Mai
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu să anunți. Termen până pe 27 Mai
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Antreprenorii români răscumpără businessurile vândute anterior unor fonduri de investiţii
Adrian Alexandrov e în culmea fericirii. A uitat-o pe Elena Udrea
Adrian Alexandrov e în culmea fericirii. A uitat-o pe Elena Udrea
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost lăsat să își vadă copiii
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost...
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o place foarte mult” / Cei doi formează un cuplu de aproape un an
Leonardo DiCaprio are o iubită cu 24 de ani mai TÂNĂRĂ: „Se pare că o...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar...
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”
Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu...
Planta din România care îți poate face mult rău. Te poate băga în spital dacă nu ești atent. Apare primăvara și multă lume o confundă
Planta din România care îți poate face mult rău. Te poate băga în spital dacă...
Produsul din străinătate pe care românii îl consumă cu poftă, deși avem și noi în țară. Al nostru e mai gustos și mai ieftin, dar puțini oameni știu de el. Crește în număr mare și e de 15 ori mai bun decât cel de import
Produsul din străinătate pe care românii îl consumă cu poftă, deși avem și noi în...
×