Acasă » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul iubirii în luna octombrie. Ce zodii vor intra în noi relații

Horoscopul iubirii în luna octombrie. Ce zodii vor intra în noi relații

De: Virginia Olteanu 13/10/2022 | 23:11
Zodii norocoase în dragoste / Sursă foto: Pexels

BERBEC: Apare cineva în viața ta

Ai șansă să socializezi mai mult, să descoperi latura diplomată a ființei tale și chiar să înțelegi mai profund valoarea unui compromis. O recontractare relațională care te ajută atât la clarificarea propriilor nevoi și dorințe, cât și a așteptărilor celuilalt din partea ta, va da tonul acestei luni. O persoana nouă în viață ta poate să aibă un impact pozitiv venind cu noi perspective. Luna plina din 9 octombrie din Berbec va scoate la iveală orice dezechilibru relațional existent oferindu-ți șansa să închei unele capitole sau să te repoziționezi. Spre sfârșitul lunii, latura ta erotica este dinamizată prin intermediul unei conexiuni foarte intense și transformatoare.

TAUR: Magie la orizont

După o perioadă un pic mai confuză, de reanaliză a unor aspecte relaționale, din momentul în care Mercur își reia mersul direct, din 2 octombrie, într-un sector al iubirii și creativității, așteptările tale devin mai clare chiar dacă poate nu mai puțin înalte. De abia din 10 octombrie poți descoperi că a fi mai rafinat în comunicare și dispus să vezi și părțile bune ale celuilalt îți poate fi de mare folos. Din 23 octombrie, relația de cuplu cunoaște noi momente de conexiune atât fizică, cât și sufletească, iar pentru cei singuri, o nouă persoană poată să nască o adevărată pasiune în inima lor. Eclipsa parțială de soare din 25 octombrie din sectorul parteneriatelor poate să fie cu adevărat magică.

GEMENI: Întâlnirea perfectă este posibilă

Pasiunea, sex-appeal-ul, rafinamentul și ușurință în comunicare de care dai dovada luna aceasta au șansă să cucerească pe oricine. Luna Nouă din Berbec din 9 octombrie te va ajuta să conștientizezi dacă ceea ce oferi într-o relație romantică este în echilibru cu ceea ce primești, oferindu-ți ocazia să te repoziționezi corespunzător. O relație deja existentă se poate bucura de un sejur minunat, de activități spontane și relaxante, de o intimitate mai mare. Pentru cei care nu sunt încă într-o relație, aceasta este o perioadă favorabilă pentru întâlnirea perfectă. Însă, daca vei simți o atracție magnetică față de cineva, asigură-te că și celalalt este la fel de disponibil că și tine pentru a evita complicațiile.

RAC: Aventuri romantice și erotice

Emoțiile tale sunt mult mai intense luna aceasta și chiar dacă, de obicei, poți fi mai privat cu sentimentele tale, acum va fi destul de greu să ascunzi ceea ce simți. Echilibrarea unor chestiuni de natură interioară din prima parte a lunii te ajuta în a cântări mai profund care sunt lucrurile sau oamenii care contează cu adevărat pentru tine, iar odată stabilizată, aceasta fundație proprie, vei capătă mai multa încredere în sine. Eclipsa parțială de Soare din Scorpion din 25 octombrie pregătește terenul unei adevărate aventuri romantice și erotice, creând cadrul perfect pentru a-ți manifesta din plin pasiunea, creativitatea și sex-appeal-ul. O sarcină ar putea să facă parte din proiectele de viitor întrucât potențialul tău creator se poate manifesta pe toate planurile.

LEU: Cine se poate îndrăgosti de tine

Ai șansă să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine prin modul în care îi vorbești, tonul pe care-l folosești dar și prin spontaneitatea cu care îl inviți la o plimbare. Saturn își reia mersul direct pe 23 octombrie, în sectorul parteneriatelor. Așadar, dacă până acum ai tot reanalizat calitatea sau importanța unei relații, lovindu-te de tot felul de neplăceri și obstacole, acum ai șansă să te hotărăști ce ai de gând să faci pe mai departe. Sfatul ar fi să nu te grăbești în a decide ci mai degrabă în a-ți folosi logica și discernământul pentru a vedea dacă interesele sunt comune și dacă exista loc de creștere. Din 25 octombrie, odată cu Eclipsa parțială de Soare din Scorpion sentimentele tare vor capăta o altă intensitate vizând o conexiune mult mai profundă.

FECIOARĂ: Posibilă dragoste la prima vedere

Pluto își reia mersul direct în Capricorn din 8 octombrie în sectorul iubirii, copiilor și creativității, după ce te-a determinat în ultimele luni să-ți reevaluezi propriul sistem de valori, mai exact ce consideri că meriți cu adevărat într-o relație de iubire dar și ce-ți creează mai multa bucurie și împlinire. Jupiter, în continuare retrograd, se întoarce și el în sectorul parteneriatelor, venind cu o perspectiva mai profundă, cerând de la tine să vezi dacă ceea ce te completează în acest moment este și ceea ce ai nevoie cu adevărat. Vor exista multe persoane care vor orbita în jurul tău luna aceasta, iar unele chiar au șansă să-ți capteze atenția însă este bine să vezi dacă cealaltă persoană chiar este ce pare să fie la prima vedere. Nevoia de intimitate poate să se resimță mai pregnant și există șansă să te aventurezi în căutarea plăcerii fără prea multe angajamente.

BALANȚĂ. E timpul clarificărilor

Cu Soare, Venus și Mercur în Balanță, ai șansă să atragi lumina reflectoarelor înspre tine, să-ți amplifici imaginea personală, să-ți utilizezi potențialul creativ și personal la maxim. Modul în care te prezinți devine cartea de vizită. Totuși, dacă o relație romantică nu-ți oferă împlinirea pe care simți că o meriți, dacă angajamentul celuilalt nu este pe măsură implicării tale, dacă persistă o lipsă a conexiunii fizice, erotice, atunci a venit momentul să clarifici lucrurile. Însă, stilul tău diplomat și pacifist poate să ajute mult la reconstrucția unor legături. Spre sfârșitul lunii poți schimba diplomația cu pasiunea și ești pregătită să cucerești.

SCORPION: Redefinirea personalității

E foarte posibil că în prima parte a lunii să reflectezi mai mult asupra unei anumite relații în particular sau a vieții tale sentimentale în general. Poți conștientiza că pentru a schimba lucrurile este necesar să te confrunți cu propriile temeri și să ieși din zona de confort. Însă decizia poate să nu fie foarte simplă întrucât nu ești sigur de disponibilitatea sau angajamentul persoanei de care te simți atras. Nevoia de conexiune și dorințele tale erotice sunt puternice însă răspunsurile celuilalt te lasă cu semnul întrebării. Eclipsa parțială de Soare din propriul tău semn iți reda încrederea de care ai nevoie, întoarce reflectoarele spre tine și te îndeamnă să te redefinești.

SĂGETĂTOR: Curaj în relațiile romantice

Ești carismatic, energic și știi ce să spui astfel încât să atragi privirile tuturor asupra ta. Cu Luna Plină din Berbec din 9 octombrie, activând sectorul iubirii, romantismului și al creativității, ai toate șansele să-ți redefinești identitatea relațională, să fii mai asertiv și mai curajos în privință modului în care abordezi o relație romantică.  Ai ocazia să cântărești dacă ce primești într-o relație de iubire este pe măsură a ceea ce oferi. Din 25 octombrie, odată cu eclipsa de soare din Scorpion, vei începe să descoperi profunzimea unei relații, fie romantice fie de prietenie chiar dacă aceasta presupune să te confrunți și cu o latură mai ascunsă a naturii tale.

CAPRICORN: Experimentezi ceva nou și nonconformist

Traversezi o perioadă în care cauți să te redefinești relațional. Într-o relație de cuplu ești mai focusat pe defectele celuilalt sau pe ceea ce nu merge decât pe calitățile sale, ceea ce poate amplifica nemulțumirile. Luna Plină din 9 octombrie te invită să lucrezi cu posibilele tensiuni care pot exista între nevoile și ambițiile tale de creștere profesională și nevoile partenerului de conexiune. Dacă ești singur și în căutarea unui partener, deși în mod normal ai alege o persoană cu aceleași valori că și tine, alături de care să poți să construiești ceva stabil, acum ai putea fi tentat să experimentezi ceva mai nou și mai nonconformist.

VĂRSĂTOR: Reanaliza nevoilor relaționale

În prima parte a lunii, nu este indicat să te grăbești în a lua decizii radicale oricât de tensionate sau îngreunate ar putea părea lucrurile întrucât percepțiile tale pot să nu fie cele mai clare. După data de 10 octombrie, vei deprinde o abordare mai detașată și mai înțeleaptă care te vă ajuta să înțelegi mai bine imaginea de ansamblu, însă nu-ți vă diminua nevoia de libertate și expansiune, întrucât ești determinat să te redescoperi.  Retrogradarea lui Marte din 30 octombrie te îndeamnă să-ți reanalizezi dorințele și nevoile relaționale și să vezi dacă, în relații, comportamentul tău este unul pozitiv și constructiv.

PEȘTI: Implicare profundă într-o relație

Daca în prima parte a lunii încă mai ești într-un proces de analiză și cercetare a unor aspecte relaționale, păstrând o gândire pragmatică și obiectivă, după 10 octombrie, lucrurile se intensifică, întrucât percepțiile tale devin mult mai profunde. De asemenea, poți realiza că o încredere mai mare în tine, în propria-ți valoare și mai multă asertivitate poate să contribuie la consolidarea relației de cuplu. Nevoia de conexiune fizica și emoțională este amplificata și vei caută să te implici mult mai profund într-o relație semnificativă pentru tine. Dacă nu ești încă într-o relație, experiențe noi și transformatoare te așteaptă luna aceasta.

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Paula Seling a fost la un pas să se mute din România. În ce țară și de ce s-a răzgândit
Paula Seling a fost la un pas să se mute din România. În ce țară...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...