Acasă » Știri Mondene » Acuzații grave pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan și producătorii de la Antena 1! Hărțuire, abuz fizic și psihic în Thailanda: „A avut gânduri suicidale, neputând să îndure rușinea”

Acuzații grave pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan și producătorii de la Antena 1! Hărțuire, abuz fizic și psihic în Thailanda: „A avut gânduri suicidale, neputând să îndure rușinea”

De: Luciana Polite 14/09/2023 | 10:55
Acuzații grave pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan și producătorii de la Antena 1! Hărțuire, abuz fizic și psihic în Thailanda: „A avut gânduri suicidale, neputând să îndure rușinea”
Dezvăluiri halucinante din spatele camerelor de filmat de la Insula Iubirii / Sursă foto: Antena 1

După mai bine de 7 sezoane de Insula Iubirii, foste concurente „rup” tăcerea și spun adevărul pe care producătorii de la Antena 1 l-au ținut ascuns ani buni. Abuzuri fizice, psihice, tentative de suicid, batjocură și multe alte probleme grave, care nu trebuie să existe în nicio emisiune TV. Atenție! Urmează informații sensibile care vă pot afecta emoțional!

Una dintre cele mai de succes producții din ultimii ani stă pe un munte pe suferință care a fost transformat în audiență. Nu doar concurentele, cât și ispitele, s-au ales cu traume și ședințe în cabinetul psihologului, la scurtă vreme după ce s-au întors din Thailanda. De frica unui contract semnat în prealabil și a clauzelor în favoarea postului de televiziune, abia acum au avut curajul de a vorbi. Poate că episodul în care Oana Monea a fost atinsă, fără voia ei, le-a impulsionat să-și spună durerea.

Șoc la Antena 1! Insula Iubirii, în vizorul Organizației Centrul Filia, după episodul din cadă între Marius Moise și ispita Oana Monea: ”Pentru nicio femeie nu este simplu”
Ispita Oana Monea, afectată de momentul din cadă, cu Marius Moise / sursă foto: Capturi video

Fostă concurentă de la Insula Iubirii: „M-a făcut să mă tem în legătură cu ce mi se va întâmpla”

Diana Pîslaru sau DeeDee (32 de ani), a venit la Insula Iubirii în anul 2018, alături de iubitul ei, Robert. A plecat din Thailanda cu o accidentare gravă la picior și a fost una dintre primele foste concurente care au dat în judecată Antena 1. Acum, la ani de atunci, a spus pentru Libertatea drama sa:

„Eram îndemnate frecvent să ne «distrăm» și să consumăm alcool, ispitele masculine având deja băuturile preparate în pahare pentru noi și insistând să bem, că poate «ne îmbătăm mai repede». Existau glume între ei cum că am avea stimulente puse în băuturi, pentru că în Thailanda sunt legal”

Diana Pîslaru a fost concurentă la Insula Iubirii / Sursă foto: Facebook

Mai mult decât atât, a precizat și ce s-a întâmplat cu una dintre colegele sale, când a vrut să plece din emisiune. Tânăra a fost amenințată cu clauzele contractului:

„Agresarea colegei mele, când aceasta a cerut să plece din emisiune, a fost pur și simplu ceva de nedescris. Să fii efectiv înconjurată și înjosită din toate părțile… M-a făcut să mă tem în legătură cu ce mi se va întâmpla dacă cer să plec”, a mai spus tânăra.

Bonus: degeaba se spune că vii pe Insulă pentru a-ți testa fidelitatea deoarece, așa cum spune Diana, nu ai posibilitatea de a înșela, cel puțin nu ca femeie:

„Nu puteam să stăm singure, pentru că (bărbații, n.r.) veneau după noi și făceau tot posibilul ca discuțiile să fie unele de natură sexuală, astfel încât să poată profita de moment și să fim atinse”

Fostă angajată și concurentă la Antena 1, mărturii halucinante

În anul 2016, în sezonul cu numărul 2, Elena Stroe s-a avântat la Insula Iubirii, atrasă de discuțiile cu echipa. După ce a ajuns în Thailanda, lucrurile s-au schimbat. Concurentele erau jignite și înjosite, mai ales de Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii:

„Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare. M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (monedă thailandeză) este suficient pentru mine”, a adăugat Elena pentru sursa citată.

Elena Stroe de la Insula Iubirii / Sursă foto: Facebook

La un an de când a fost concurentă, a primit oferta de a lucra în echipa de producție a emisiunii. Crezând că este o șansă mare, a ajuns să fie reporter și editor de imagine. În acea perioadă a văzut adevărata față a celor de la Antena 1:

 „Montam emisiunea și țineam castinguri cu noii înscriși. Pe ispitele feminine (producătorii, n.r.) le numeau «zdrențe», iar concurenții aveau porecle oribile precum «suma tuturor vomelor», spune ea. Mai mult, afirmă, producătorii o forțau să mintă pe rețelele sociale pentru a întreține imaginea show-ului. Îmi impuneau să scriu lucruri urâte pe Facebook despre concurenții din sezonul care se difuza în momentul acela. Să zic că ei mint cu tot ce spun. Să îi denigrez și să prezint emisiunea ca fiind perfectă”, a spus Elena pentru Libertatea.

(CITEȘTE ȘI: Relația amoroasă pe care Radu Vâlcan nu a recunoscut-o niciodată. Prezentatorul de la „Insula Iubirii” a negat că s-ar fi iubit cu Mădălina Manole)

Concurentă din sezonul 2: „A avut gânduri suicidale”

În seria mărturisirilor care au ieșit la iveală abia pe 14 septembrie, prin reportajul menționat, a venit și dezvăluirea făcută de Georgeta Foiciuc, cunoscută ca Jojo. A fost colegă cu Elena Stroe în sezonul al doilea pentru doar 7 zile.

Georgeta Foiciuc de la Insula Iubirii / Sursă foto: Facebook

Producătorii de la Antena 1 au ales să o trimită acasă, iar pe una dintre amicele sale, au făcut-o să ajungă în pragul sinuciderii:

„Îmi aduc aminte că venea cineva din staff când noi, fetele, plângeam, și ni se spunea să ieșim afară la băieți, să nu mai stăm «ca proastele» să plângem, că stricăm emisiunea. Presiunea din partea publicului era foarte mare. Una dintre fostele mele colege a avut gânduri suicidare, neputând să îndure rușinea și presiunea publicului. Oare asta nu se poate numi abuz emoțional? Oare cineva din staff știe cu ce s-a confruntat fata asta? Chiar se calcă pe cadavre pentru o emisiune?”, a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii, pentru sursa amintită.

(CITEȘTE ȘI: Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, implicat într-un triunghi amoros! Cum le-a păcălit pe divele de la Antena 1)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut...
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea mai fierbinte româncă! În ce fel a fost pozată de Paști
WOW! NIMENI nu se aștepta s-o vadă așa pe Mădălina Ghenea! Imagini INCREDIBILE cu cea...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia până în 2027
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil! Anunțul emoționat făcut de Justin Bieber | Foto
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu stafilococ. Actorul a suferit o nouă intervenţie complicată
Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul lui Florin Piersic, din cauza infecţiei cu...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are și multe beneficii pentru organism
Condimentul pe care să-l pui în clătite ca să le dai un gust unic. Are...
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer: „S-a adeverit ce bănuiam”
Reacția tulburătoare a Iuliei Albu după ce a aflat că fostul său soț are cancer:...
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Veste proastă pentru mulți români. Nu mai pot merge în vacanță aici
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut plângere penală. ”Au fost trecute de pe firmă pe persoană fizică”
Cum ar fi dispărut un Ferrari, un Maybach și barca pentru care Reghecampf a făcut...
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică
Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică de Paște
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să avem libertate”
Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să...
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și a făcut această septicemie”
Medicul Pompiliu Popescu, detalii despre infecția lui Florin Piersic: “Așa a intrat în organism și...
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
Ce este septicemia, afecțiunea de care suferă Florin Piersic. Care sunt simptomele și cauzele ei
×