Acasă » Știri Mondene » Acuzații grave pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan și producătorii de la Antena 1! Hărțuire, abuz fizic și psihic în Thailanda: „A avut gânduri suicidale, neputând să îndure rușinea”

Acuzații grave pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan și producătorii de la Antena 1! Hărțuire, abuz fizic și psihic în Thailanda: „A avut gânduri suicidale, neputând să îndure rușinea”

De: Luciana Polite 14/09/2023 | 10:55
Acuzații grave pentru Insula Iubirii, Radu Vâlcan și producătorii de la Antena 1! Hărțuire, abuz fizic și psihic în Thailanda: „A avut gânduri suicidale, neputând să îndure rușinea”
Dezvăluiri halucinante din spatele camerelor de filmat de la Insula Iubirii / Sursă foto: Antena 1

După mai bine de 7 sezoane de Insula Iubirii, foste concurente „rup” tăcerea și spun adevărul pe care producătorii de la Antena 1 l-au ținut ascuns ani buni. Abuzuri fizice, psihice, tentative de suicid, batjocură și multe alte probleme grave, care nu trebuie să existe în nicio emisiune TV. Atenție! Urmează informații sensibile care vă pot afecta emoțional!

Una dintre cele mai de succes producții din ultimii ani stă pe un munte pe suferință care a fost transformat în audiență. Nu doar concurentele, cât și ispitele, s-au ales cu traume și ședințe în cabinetul psihologului, la scurtă vreme după ce s-au întors din Thailanda. De frica unui contract semnat în prealabil și a clauzelor în favoarea postului de televiziune, abia acum au avut curajul de a vorbi. Poate că episodul în care Oana Monea a fost atinsă, fără voia ei, le-a impulsionat să-și spună durerea.

Șoc la Antena 1! Insula Iubirii, în vizorul Organizației Centrul Filia, după episodul din cadă între Marius Moise și ispita Oana Monea: ”Pentru nicio femeie nu este simplu”
Ispita Oana Monea, afectată de momentul din cadă, cu Marius Moise / sursă foto: Capturi video

Fostă concurentă de la Insula Iubirii: „M-a făcut să mă tem în legătură cu ce mi se va întâmpla”

Diana Pîslaru sau DeeDee (32 de ani), a venit la Insula Iubirii în anul 2018, alături de iubitul ei, Robert. A plecat din Thailanda cu o accidentare gravă la picior și a fost una dintre primele foste concurente care au dat în judecată Antena 1. Acum, la ani de atunci, a spus pentru Libertatea drama sa:

„Eram îndemnate frecvent să ne «distrăm» și să consumăm alcool, ispitele masculine având deja băuturile preparate în pahare pentru noi și insistând să bem, că poate «ne îmbătăm mai repede». Existau glume între ei cum că am avea stimulente puse în băuturi, pentru că în Thailanda sunt legal”

Diana Pîslaru a fost concurentă la Insula Iubirii / Sursă foto: Facebook

Mai mult decât atât, a precizat și ce s-a întâmplat cu una dintre colegele sale, când a vrut să plece din emisiune. Tânăra a fost amenințată cu clauzele contractului:

„Agresarea colegei mele, când aceasta a cerut să plece din emisiune, a fost pur și simplu ceva de nedescris. Să fii efectiv înconjurată și înjosită din toate părțile… M-a făcut să mă tem în legătură cu ce mi se va întâmpla dacă cer să plec”, a mai spus tânăra.

Bonus: degeaba se spune că vii pe Insulă pentru a-ți testa fidelitatea deoarece, așa cum spune Diana, nu ai posibilitatea de a înșela, cel puțin nu ca femeie:

„Nu puteam să stăm singure, pentru că (bărbații, n.r.) veneau după noi și făceau tot posibilul ca discuțiile să fie unele de natură sexuală, astfel încât să poată profita de moment și să fim atinse”

Fostă angajată și concurentă la Antena 1, mărturii halucinante

În anul 2016, în sezonul cu numărul 2, Elena Stroe s-a avântat la Insula Iubirii, atrasă de discuțiile cu echipa. După ce a ajuns în Thailanda, lucrurile s-au schimbat. Concurentele erau jignite și înjosite, mai ales de Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii:

„Radu ne vorbea urât, ne ridiculiza sau ne jignea indirect destul de des, lucruri care erau tăiate la montaj. Ne făcea să ne simțim ca niște femei proaste și ușoare. M-a întrebat care îmi este tariful pe partida sexuală și dacă 300 de bahți (monedă thailandeză) este suficient pentru mine”, a adăugat Elena pentru sursa citată.

Elena Stroe de la Insula Iubirii / Sursă foto: Facebook

La un an de când a fost concurentă, a primit oferta de a lucra în echipa de producție a emisiunii. Crezând că este o șansă mare, a ajuns să fie reporter și editor de imagine. În acea perioadă a văzut adevărata față a celor de la Antena 1:

 „Montam emisiunea și țineam castinguri cu noii înscriși. Pe ispitele feminine (producătorii, n.r.) le numeau «zdrențe», iar concurenții aveau porecle oribile precum «suma tuturor vomelor», spune ea. Mai mult, afirmă, producătorii o forțau să mintă pe rețelele sociale pentru a întreține imaginea show-ului. Îmi impuneau să scriu lucruri urâte pe Facebook despre concurenții din sezonul care se difuza în momentul acela. Să zic că ei mint cu tot ce spun. Să îi denigrez și să prezint emisiunea ca fiind perfectă”, a spus Elena pentru Libertatea.

(CITEȘTE ȘI: Relația amoroasă pe care Radu Vâlcan nu a recunoscut-o niciodată. Prezentatorul de la „Insula Iubirii” a negat că s-ar fi iubit cu Mădălina Manole)

Concurentă din sezonul 2: „A avut gânduri suicidale”

În seria mărturisirilor care au ieșit la iveală abia pe 14 septembrie, prin reportajul menționat, a venit și dezvăluirea făcută de Georgeta Foiciuc, cunoscută ca Jojo. A fost colegă cu Elena Stroe în sezonul al doilea pentru doar 7 zile.

Georgeta Foiciuc de la Insula Iubirii / Sursă foto: Facebook

Producătorii de la Antena 1 au ales să o trimită acasă, iar pe una dintre amicele sale, au făcut-o să ajungă în pragul sinuciderii:

„Îmi aduc aminte că venea cineva din staff când noi, fetele, plângeam, și ni se spunea să ieșim afară la băieți, să nu mai stăm «ca proastele» să plângem, că stricăm emisiunea. Presiunea din partea publicului era foarte mare. Una dintre fostele mele colege a avut gânduri suicidare, neputând să îndure rușinea și presiunea publicului. Oare asta nu se poate numi abuz emoțional? Oare cineva din staff știe cu ce s-a confruntat fata asta? Chiar se calcă pe cadavre pentru o emisiune?”, a spus fosta concurentă de la Insula Iubirii, pentru sursa amintită.

(CITEȘTE ȘI: Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, implicat într-un triunghi amoros! Cum le-a păcălit pe divele de la Antena 1)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se calculează salariul minim european
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația acestui gest
De ce trebuie să aprindem, de fapt, lumânarea sau candela. Puțini creștini mai știu semnificația...
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și singura faleză stâncoasă de pe litoralul românesc
Locul din România care este interzis turiștilor. E tărâmul în care cuibărește șarpele rău și...
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc, DE FAPT
Semnul de circulație pe care șoferii SUNT OBLIGAȚI să îl cunoască. Foarte puțini îl recunosc,...
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de ea
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Horoscop zilnic pentru duminică, 28 aprilie 2024. Balanța are un blocaj financiar
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale și clienții sunt încântați. Și prețurile sunt mici
Hipermarketul uriaș care vinde produse românești ca pâinea caldă. A mizat totul pe filierele locale...