Acasă » Showbiz » Showbiz intern » De ce au plecat, de fapt, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea de la Antena 1? Mona Segall, anunţ surprinzător: „Am aflat că ei…”

De ce au plecat, de fapt, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea de la Antena 1? Mona Segall, anunţ surprinzător: „Am aflat că ei…”

De: Irina Rasoveanu 13/10/2023 | 07:59
De ce au plecat, de fapt, Scărlătescu, Dumitrescu şi Bontea de la Antena 1? Mona Segall, anunţ surprinzător: Am aflat că ei...
Jurații de la Chefi la Cuțite / Foto: Instagram

Mona Segall, producătorul emisiunii Chefi la Cuțite, a reacționat după anunțul șoc al Antenei 1. Aceasta a explicat ruptura cu cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar a dat și detalii din culise. 

Vestea că juriul emisiunii Chefi la Cuțite urmează să fie schimbat a șocat pe toată lumea. Antena 1 a făcut anunțul atât în mediul online, pe paginile oficiale, cât și printr-un comunicat de presă. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au părăsit show-ul chiar înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon, aspect care a cam pus-o în încurcătură pe Mona Segall. Astfel că producătorul emisiunii a avut ceva de spus.

Citește și: ADIO, BONTEA, DUMITRESCU ȘI SCĂRLĂTESCU! CUTREMUR LA ANTENA 1, DUPĂ COMUNICATUL DIN 12 OCTOMBRIE!

Prima reacție a Monei Segall, după anunțul plecării celor trei chefi

Mona Segall a mărturisit să decizia celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de a părăsi emisiunea a fost o surpriză și pentru ea. Producătorul emisiunii Chefi la Cuțite nu se aștepta ca jurații să plece din show cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor. Mai mult, în cadrul comunicatului dat de Antena 1, aceasta a recunoscut că hotărârea pe care au luat-o chefii va avea un impact puternic asupra emisiunii.

„Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall.

Citește și: DRAMĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE LA CHEFI LA CUȚITE. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PLATOUL EMISIUNII DE LA ANTENA 1 DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE

Producătorul emisiunii susține că ea a fost cea care i-a introdus pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în lumea televiziunii. Mai mult, consideră că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru cei trei.

„Chefi la Cuțite este unul dintre cele mai puternice branduri de televiziune, un brand la care lucrez alături de echipa mea de peste 8 ani de zile, un brand de care telespectatorii merită să se bucure în continuare, pentru că, la final, ei sunt creatorii de vedete și responsabilitatea vedetelor este față de publicul care i-a adus aici. Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a adăugat Mona Segall.

Ce se întâmplă cu noul sezon Chefi la Cuțite

Anunțul că una dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV rămâne fără cei trei jurați a fost făcut chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă. Mihai Ioniță, CEO Antena Group a dat explicații cu privire la despărțirea de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală”, a spus Mihai Ioniță, CEO Antena Group.

Cu toate că plecarea celor trei chefi ar fi putut pune pe pauză noul sezon al show-ului, se pare că echipa este pregătită să înfrunte acest obstacol. Emisiunea va reveni în curând pe micile ecrane cu un nou juriu și multe alte surprize.

Ctește și: TENSIUNEA A ATINS CONTE MAXIME LA CHEFI LA CUȚITE! FLORIN DUMITRESCU A PĂRĂSIT PLATOUL DUPĂ O CEARTĂ DURĂ CU SCĂRLĂTESCU

„Chefi la Cuţite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la Cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice. Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt. Fanii Chefi la Cuţite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, a adăugat Mihai Ioniță.

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Descoperirea care ar putea da peste cap ABSOLUT TOT ce știm despre cosmos! „Nu dovedește că nu există”
Descoperirea care ar putea da peste cap ABSOLUT TOT ce știm despre cosmos! „Nu dovedește...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de ani mai în vârstă ca ea!
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în cafea, care avea un gust tot mai ciudat
Un bărbat a montat camere ascunse în bucătărie ca să vadă ce-i pune soția în...
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: „Până sâmbătă sper să fiu mai bine”. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente
Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate: „Până sâmbătă sper să fiu mai bine”....
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”
Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune pe poliţişti. S-a urcat în maşină şi a lovit autospeciala cu care veniseră
Supărat că i-au prins mama drogată la volan, un tânăr a vrut să se răzbune...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul...
Cele mai puternice patru zodii din horoscop în luna iunie. Nimic nu le doboară, câștigă pe toate planurile
Cele mai puternice patru zodii din horoscop în luna iunie. Nimic nu le doboară, câștigă...
Ce să adaugi în ciorba de cartofi cu afumătură ca să-ți iasă delicioasă. Pui acest condiment și va avea un gust grozav
Ce să adaugi în ciorba de cartofi cu afumătură ca să-ți iasă delicioasă. Pui acest...
Doliu național! S-a stins marele ANTRENOR al României. Legendă a sportului mondial
Doliu național! S-a stins marele ANTRENOR al României. Legendă a sportului mondial
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris situaţia drept extrem de dificilă
Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului. Liderul ucrainean a descris...
Putin a semnat ordinul. Decizia va rămâne în ISTORIE. S-a terminat
Putin a semnat ordinul. Decizia va rămâne în ISTORIE. S-a terminat
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
ACCESORIUL auto care devine obligatoriu pentru toți șoferii din iulie 2024. Chiar și cei care își vând mașina trebuie să o echipeze corespunzător
ACCESORIUL auto care devine obligatoriu pentru toți șoferii din iulie 2024. Chiar și cei care...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...
Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului
Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului
Secretul fiecărei zodii a fost dezvăluit! Avertisment pentru Gemeni, Fecioare și Vărsători
Secretul fiecărei zodii a fost dezvăluit! Avertisment pentru Gemeni, Fecioare și Vărsători
Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță în Turcia: “Ne-au cerut să le lăsăm cheia lor”
Prin ce a trecut o familie de români care a mers cu mașina în vacanță...
×