Acasă » Știri Mondene » E iureș la Vocea României. Acuzații de cenzură la emisiunea de la Pro Tv: „Toată lumea a început să râdă de Irina Rimes, dar au tăiat filmarea”

E iureș la Vocea României. Acuzații de cenzură la emisiunea de la Pro Tv: „Toată lumea a început să râdă de Irina Rimes, dar au tăiat filmarea”

De: Luciana Polite 24/10/2023 | 10:04
E iureș la Vocea României. Acuzații de cenzură la emisiunea de la Pro Tv: „Toată lumea a început să râdă de Irina Rimes, dar au tăiat filmarea”

Pe data de 23 octombrie, Xenia Costinar, fostă concurentă la Vocea României, a „rupt” tăcerea despre emisiunea de la PRO TV. Cântăreața aduce acuzații de cenzură asupra postului și spune gafa de proporții pe care a făcut-o Irina Rimes, dar care a fost tăiată la montaj.

Artista povestește care a fost experiența sa la emisiunea care spune că „doar vocea contează”. A fost sunată de echipa de casting și a refuzat, dar insistențele nu s-au oprit, până când nu a acceptat:

„Bună, am zis că vreau să vă împărtășesc și eu experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această informație pentru că nu mi se pare corect ceea ce s-a întâmplat și ce au decis ei să dea la televizor. 

În primul rând, să nu credeți niciodată ceea ce vedeți la televizor. Vor scoate din context și vor face astfel încât să apari într-o lumină proastă, dacă e vorba de chestia asta. Absolut totul este regizat”, spune antrenoarea, pe canalul său de TikTok.

Xenia Costinar, despre experiența de la Vocea României / Sursă foto: captură Tiktok

Povestea din spatele emisiunii Vocea României

Vreme de 5 ani, Xenia Costinar a fost „terorizată” cu apeluri din partea echipei de casting. I s-au cerut inclusiv să vină cu studenții ei, dar a refuzat. Anul acesta, a cedat și a acceptat, dar și-a regretat ulterior decizia.

„Totul începe de acum 5 ani de când primesc un telefon și îmi spun că sunt de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Eu i-au refuzat frumos, spunându-le că nu am timp, că eu, la rândul meu, antrenez, sunt vocal coach și că nu vreau să vin la concurs, nu mi se pare că mi se potrivește. Ei mi-au spus: «Nu este problemă, trimiteți-ne studenții dumneavoastră să vină la Vocea României».

Le-am spus studenților mei, nu au fost prea interesați, în fine. Au continuat să mă sune, în fiecare an de atunci, timp de 5 ani, să vin să particip la Vocea României pentru că ei mă văd super-departe, că am șansa să câștig acest concurs. I-au refuzat până anul acesta”, povestește artista.

Producătorii i-au promis succesul și finala

I s-a cerut să vină cu 5 piese, ea a vrut să vină doar cu una. Dat fiind faptul că a terminat canto clasic, a ales și o astfel de piesă. Producătorii i-au sugerat ca aceea să fie și melodia cu care va veni în emisiune.

„Cred că și-au angajat o „vânzătoare” nouă sau ceva, care era super-bine pregătită pe vânzări. În fine, îmi spune că producătorii chiar mă vor, eu o să ajung până în finală, că totul este pregătit, că mă duc direct înainte de etapa de audițiile pe nevăzute.

Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: «Hai să cânți altceva», oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: «Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare”, mărturisește Xenia Costinar.

Șocul de la Vocea Românei pe care l-a trăit Xenia Costinar

Xenia a avut îndoieli, știind că o astfel de piesă nu s-ar potrivi unui format ca Vocea României, dar producătorii au insistat. La câteva săptămâni după aceea, a urmat etapa televizată. O zi întreagă a îndurat condiții grele pe platoul de filmare, dar surpriza cea mai neplăcută a fost când a urcat pe scenă.

„Vreau să vă spun că ne-au trezit de la 7 dimineața și ne-au ținut în picioare să filmăm tot felul de reclame pentru ei și noi aveam de cântat undeva după-masa. Ne-au machiat și coafat astfel încât, sincer, nimeni nu m-ar fi recunoscut, foarte prost.

Am stat nemâncată, în picioare, obosită, având în vedere că pentru astfel de piese, pentru muzică clasică, pentru operă, ai nevoie de anumiți parametri, să ai o pregătire înainte, nu să vină fetele de la păr să-ți dea cu fixativ în față și în gură și să aibă o atitudine foarte urâtă față de toți concurenții”.

Gafă de proporții, făcută de Irina Rimes

După ce a urcat pe scenă, a avut parte de șocul vieții sale pentru că niciun jurat nu a întors capul să vadă cine cântă. La final, Smiley i-a spus că este peste priceperea sa genul acesta de muzică, că nu are studiile necesare și nu poate antrena astfel de voci. Tudor Chirilă i-a amintit că nu este cel mai bun loc pentru a veni o piesă de acest gen, dar cea care a scos-o din minți este Irina Rimes:

„Se vede că ai avut emoții. Nu ți-a ieșit acel tremolo în voce”

Concurenta a rămas șocată că antrenoarea de la PRO TV nu știe că ce a făcut ea era „vibrato”, nu „tremolo”.

Momentul în care Irina Rimes s-a făcut de râs a fost tăiat la montaj

Xenia Costinar pregătește, de ani buni, tineri talentați. Știe muzică și nu i-a venit să creadă că Irina Rimes a greșit procedura. A așteptat să vadă la PRO TV momentul, dar și-a făcut loc cenzura.

„Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor. Cum să se facă de râs marea Irina Rimes, Rimeș, cum o cheamă. Deci gândiți-vă că această greșală, pe care a făcut-o ea, este ca și cum un matematician nu ar ști cât e 2+2, ceva în genul. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații.

Băieții au tăiat absolut tot astfel încât lumea să nu înțeleagă contextele și ce s-a întâmplat acolo”, spune fosta concurentă de la Vocea României.

(CITEȘTE ȘI: Mesajul pe care Irina Rimes l-a lăsat pe pagina lui Theo Rose. Continuă circul început cu lacrimile de la Vocea României)

Enigmă după Vocea României. De ce au mai chemat-o?

După ce și-a deschis sufletul în fața fanilor săi cu privire la experiența cumplită de la Vocea României, Xenia rămâne cu o întrebare: De ce a fost chemată?

„Întrebarea este în felul următor: de ce ai insista la cineva 5 ani să vină la concurs, tu să-i alegi o piesă care să știi că nu merge mai departe în concurs, nu se pretează, ca apoi să-i spui că nu merge mai departe din cauza piesei, că nu se pretează? Ce rost are”, a conchis artista.

(CITEȘTE ȘI: Noi tensiuni la Vocea României, de la Pro TV! Tudor Chirilă, mesaj umilitor pentru Horia Brenciu: „Ai terminat?”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii pe care îi seducea: „M-a abordat o doamnă, m-a hipnotizat pe loc”
Un bărbat deghizat în FEMEIE a reușit să fure 20.000 de lei de la indivizii...
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la...
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a fost sau nu cerută în căsătorie: ,,Eu mi-am cerut toți foștii în căsătorie”
Bat clopote de nuntă pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Impresara a dezvăluit dacă a...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
 Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Două scule PARKSIDE, foarte căutate de MEȘTERI, apar în oferta LIDL
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Horoscopul Wuyku, zodiacul cu doar patru zodii. E conceput de tibetanii care puteau prezice viitorul
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate sau neterminate. Piața imobiliară s-a prăbușit brusc
Țara cu cei mai mulți miliardari care e plină de cartiere întregi de locuințe abandonate...
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA  pe care le-au numit „distructive şi ostile
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
BANC | Bulă se roagă, după o lucrare de control la geografie
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc o cale
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: Întotdeauna găsesc...
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani
CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără...
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o să avem șanse mai mari la bani și fericire
Alina Bădic, explicații despre legea rezonanței. Cum ne putem desprinde de vibrațiile joase. Așa o...
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la care românii pot depune formularul 230. Cum să redirecționezi o parte din impozitul pe venit
Statul îți ia banii dacă nu faci acest lucru. Se apropie data limită până la...
×