Acasă » Știri Mondene » E iureș la Vocea României. Acuzații de cenzură la emisiunea de la Pro Tv: „Toată lumea a început să râdă de Irina Rimes, dar au tăiat filmarea”

E iureș la Vocea României. Acuzații de cenzură la emisiunea de la Pro Tv: „Toată lumea a început să râdă de Irina Rimes, dar au tăiat filmarea”

De: Luciana Polite 24/10/2023 | 10:04
E iureș la Vocea României. Acuzații de cenzură la emisiunea de la Pro Tv: „Toată lumea a început să râdă de Irina Rimes, dar au tăiat filmarea”

Pe data de 23 octombrie, Xenia Costinar, fostă concurentă la Vocea României, a „rupt” tăcerea despre emisiunea de la PRO TV. Cântăreața aduce acuzații de cenzură asupra postului și spune gafa de proporții pe care a făcut-o Irina Rimes, dar care a fost tăiată la montaj.

Artista povestește care a fost experiența sa la emisiunea care spune că „doar vocea contează”. A fost sunată de echipa de casting și a refuzat, dar insistențele nu s-au oprit, până când nu a acceptat:

„Bună, am zis că vreau să vă împărtășesc și eu experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această informație pentru că nu mi se pare corect ceea ce s-a întâmplat și ce au decis ei să dea la televizor. 

În primul rând, să nu credeți niciodată ceea ce vedeți la televizor. Vor scoate din context și vor face astfel încât să apari într-o lumină proastă, dacă e vorba de chestia asta. Absolut totul este regizat”, spune antrenoarea, pe canalul său de TikTok.

Xenia Costinar, despre experiența de la Vocea României / Sursă foto: captură Tiktok

Povestea din spatele emisiunii Vocea României

Vreme de 5 ani, Xenia Costinar a fost „terorizată” cu apeluri din partea echipei de casting. I s-au cerut inclusiv să vină cu studenții ei, dar a refuzat. Anul acesta, a cedat și a acceptat, dar și-a regretat ulterior decizia.

„Totul începe de acum 5 ani de când primesc un telefon și îmi spun că sunt de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Eu i-au refuzat frumos, spunându-le că nu am timp, că eu, la rândul meu, antrenez, sunt vocal coach și că nu vreau să vin la concurs, nu mi se pare că mi se potrivește. Ei mi-au spus: «Nu este problemă, trimiteți-ne studenții dumneavoastră să vină la Vocea României».

Le-am spus studenților mei, nu au fost prea interesați, în fine. Au continuat să mă sune, în fiecare an de atunci, timp de 5 ani, să vin să particip la Vocea României pentru că ei mă văd super-departe, că am șansa să câștig acest concurs. I-au refuzat până anul acesta”, povestește artista.

Producătorii i-au promis succesul și finala

I s-a cerut să vină cu 5 piese, ea a vrut să vină doar cu una. Dat fiind faptul că a terminat canto clasic, a ales și o astfel de piesă. Producătorii i-au sugerat ca aceea să fie și melodia cu care va veni în emisiune.

„Cred că și-au angajat o „vânzătoare” nouă sau ceva, care era super-bine pregătită pe vânzări. În fine, îmi spune că producătorii chiar mă vor, eu o să ajung până în finală, că totul este pregătit, că mă duc direct înainte de etapa de audițiile pe nevăzute.

Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: «Hai să cânți altceva», oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: «Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare”, mărturisește Xenia Costinar.

Șocul de la Vocea Românei pe care l-a trăit Xenia Costinar

Xenia a avut îndoieli, știind că o astfel de piesă nu s-ar potrivi unui format ca Vocea României, dar producătorii au insistat. La câteva săptămâni după aceea, a urmat etapa televizată. O zi întreagă a îndurat condiții grele pe platoul de filmare, dar surpriza cea mai neplăcută a fost când a urcat pe scenă.

„Vreau să vă spun că ne-au trezit de la 7 dimineața și ne-au ținut în picioare să filmăm tot felul de reclame pentru ei și noi aveam de cântat undeva după-masa. Ne-au machiat și coafat astfel încât, sincer, nimeni nu m-ar fi recunoscut, foarte prost.

Am stat nemâncată, în picioare, obosită, având în vedere că pentru astfel de piese, pentru muzică clasică, pentru operă, ai nevoie de anumiți parametri, să ai o pregătire înainte, nu să vină fetele de la păr să-ți dea cu fixativ în față și în gură și să aibă o atitudine foarte urâtă față de toți concurenții”.

Gafă de proporții, făcută de Irina Rimes

După ce a urcat pe scenă, a avut parte de șocul vieții sale pentru că niciun jurat nu a întors capul să vadă cine cântă. La final, Smiley i-a spus că este peste priceperea sa genul acesta de muzică, că nu are studiile necesare și nu poate antrena astfel de voci. Tudor Chirilă i-a amintit că nu este cel mai bun loc pentru a veni o piesă de acest gen, dar cea care a scos-o din minți este Irina Rimes:

„Se vede că ai avut emoții. Nu ți-a ieșit acel tremolo în voce”

Concurenta a rămas șocată că antrenoarea de la PRO TV nu știe că ce a făcut ea era „vibrato”, nu „tremolo”.

Momentul în care Irina Rimes s-a făcut de râs a fost tăiat la montaj

Xenia Costinar pregătește, de ani buni, tineri talentați. Știe muzică și nu i-a venit să creadă că Irina Rimes a greșit procedura. A așteptat să vadă la PRO TV momentul, dar și-a făcut loc cenzura.

„Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor. Cum să se facă de râs marea Irina Rimes, Rimeș, cum o cheamă. Deci gândiți-vă că această greșală, pe care a făcut-o ea, este ca și cum un matematician nu ar ști cât e 2+2, ceva în genul. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații.

Băieții au tăiat absolut tot astfel încât lumea să nu înțeleagă contextele și ce s-a întâmplat acolo”, spune fosta concurentă de la Vocea României.

(CITEȘTE ȘI: Mesajul pe care Irina Rimes l-a lăsat pe pagina lui Theo Rose. Continuă circul început cu lacrimile de la Vocea României)

Enigmă după Vocea României. De ce au mai chemat-o?

După ce și-a deschis sufletul în fața fanilor săi cu privire la experiența cumplită de la Vocea României, Xenia rămâne cu o întrebare: De ce a fost chemată?

„Întrebarea este în felul următor: de ce ai insista la cineva 5 ani să vină la concurs, tu să-i alegi o piesă care să știi că nu merge mai departe în concurs, nu se pretează, ca apoi să-i spui că nu merge mai departe din cauza piesei, că nu se pretează? Ce rost are”, a conchis artista.

(CITEȘTE ȘI: Noi tensiuni la Vocea României, de la Pro TV! Tudor Chirilă, mesaj umilitor pentru Horia Brenciu: „Ai terminat?”)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc...
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată la Euro 2024
Se schimbă regulile în FOTBAL. Decizia finală a venit azi, 3 mai. România e obligată...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Vești foarte proaste de la ANM. Vremea se schimbă în rău
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou, s-au adăugat și filme noi
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou,...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...