Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Calvarul prin care trece Andreea Podărescu din cauza fostului soț: procesul a dărâmat-o! ”Nu mai pot duce!”

Calvarul prin care trece Andreea Podărescu din cauza fostului soț: procesul a dărâmat-o! ”Nu mai pot duce!”

De: Loriana Dasoveanu 25/01/2024 | 23:40

Andreea Podărescu are noi probleme! După ce ani la rândul s-a judecat cu tatăl copilului său, acum vedeta este citată într-un nou proces. Andreea a explicat, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO ce fel de probleme i-a creat, de data aceasta, fostul ei partener. 

Andreea Podărescu și tatăl copilului său, un război interminabil!

După îndelungatul proces cu banca de celule stem, fostul iubit al Andreei Podărescu este implicat într-un alt proces. Bărbatul este executat de o firmă care se ocupă de lucrările de construcție ale clădirilor rezidențiale. Andreea Podărescu este și ea citată, însă nu se va prezenta la termen. Înfățișarea va avea loc pe 2 februarie la Judecătoria Buftea.

„Va fi o înfățișare a unui proces cu firma de executori și domnul Bădoi. Firma de executori l-a dat în judecată pe domnul Bădoi pentru că nu a respectat decizia lor de a înapoia banii copilului. Sunt și eu citată, doar că nu mă pot prezenta. Am trimis o înștiințare că nu mă pot prezenta și că îi rog să se judece în lipsa mea. Nu am cum să ajung pentru că îl duc pe Anthony la grădiniță și nu îmi permite timpul să mă împart”, susține vedeta, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

În urmă cu aproximativ un an, Andreea Podărescu a deschis și ea un proces împotriva fostului iubit. Vedeta a cerut executarea silită a acestuia. Magistrații au aprobate cererea brunetei, dar, se pare, bărbatul nu ar fi respectat nici de această dată decizia instanței.

Copilul vedetei nu beneficiază de ajutor din partea tatălui
Copilul vedetei nu beneficiază de ajutor din partea tatălui

„La noi s-a aprobat executarea, cu termen de plată pentru el. `Domnul tată` nu a respectat nici de această dată toate datele din dosar. Nu a vrut să plătească cu niciun chip nici de data aceasta. Firma de executori, de această dată, în ultimă instanță l-a dat în judecată. Nu știu dacă se va prezenta sau nu, doar că de data aceasta este mai nasol pentru el fiindcă nu l-am mai dat eu în judecată, ci instituțiile statului. El nu se mai judecă acum cu mine, ci cu statul”, a susținut bruneta.

O victorie pentru vedetă: „Nu am mai fost citată în acel dosar!”

Andreea Podărescu și tatăl copilului său au fost executați silit de o bancă de celule stem, după ce aceștia nu au mai plătit contractul. Vedeta a dezvăluit în trecut că a apelat la respectivele servicii, la îndemnul bărbatului, însă el a fost cel care a încheiat contractul. Din fericire pentru fosta asistentă tv, a reușit să „scape” de acel dosar.

„Eu nu am mai fost citată în dosarul cu banca de celule stem, nu am mai primit nicio citație acasă. El este în continuare executat. Probabil că nu s-a prezentat nici acolo. Cred că s-au interesat și au văzut că este și în alte dosare citat tot pentru neplata nevoilor copilului și, probabil, au înțeles. Ideea este că eu nu mai apar și este un lucru foarte bun pentru mine și copil. Până la urmă, nu eu am întocmit acel dosar”, susține Andreea pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRA MANECHINĂ ÎL ACUZĂ PE “FOST” CĂ A UMILIT-O ȘI NU S-A IMPLICAT ÎN CREȘTEREA COPILULUI. “ADUCEA CÂTEVA IAURTURI ȘI FĂCEA SCANDAL…“)

Nu este singurul proces pe care bărbatul îl are pe rol. Vă reamintim că Andreea Podărescu  a intentat proces împotriva lui pentru a căpăta pensie alimentară și toate drepturile financiare de care cel mic ar trebui să beneficieze.

„El nu își face datoria din punct de vedere financiar față de copil. Nu mă refer doar la pensiile alimentare, ci mă refer la acei bani ai copilului de la stat, nu de la el. Mă refer la suma de bani care s-a strâns în toți anii aceștia, la alocațiile și toate indeminzațiile pe care le-a luat pe baza copilului. Vom vedea ce decizie se va lua acum pe 2 februarie, sunt tare curioasă” , a mai declarat aceasta.

Vedeta a simtit deseori că este la capătul puterilor
Vedeta a simtit deseori că este la capătul puterilor

Bruneta, în război cu toată familia bărbatului: „Anthony va cere explicații!”

Andreea Podărescu nu s-a despărțit în condiții deloc bune de tatăl fiului ei, la acel moment a cerut inclusiv un ordin de restricție împotriva acestuia. Andreea a susținut, în repetate rânduri, că nu-și mai dorește ca băiețelul ei să mai aibă vreo tangență cu fostul partener. Din păcate pentru ea, băiatul depinde de tatăl său. Mai mult, și familia brunetei a încercat să ajungă la o înțelegere cu bărbatul, însă nu s-a putut sub nicio formă.

„Sora mea a încercat să vorbească cu sora lui și să-i spună: Ok, nu vreți să-i dați banii femeii. Spune-i fratelui tău să meargă la un notar și să-i facă procură lui Anthony. Va fi nevoie de semnăturile tatălui.  Mi s-a răspuns: “Crezi că noi îți dăm ție procură când vrei tu?” Eu am 18 ani, mi-am terminat școala, nu am nevoie de semnăturile lui George, dar copilul, da. Să îi dați socoteală copilului când se face mai mare. Anthony va cere explicații pentru că el nu poate să iasă din țară când vrea, nu poate să fie înscris la o școală din cauza voastră, nu va putea face multe lucruri. Este un calvar! Nu prea mai pot duce!

Pentru mine copilul înseamnă totul în viața asta. Eu eram în stare să las de la mine ca să fie bine. Asta am și făcut, i-am lăsat copilul surorii mele ca să nu fie discuții. El nu vrea nici așa! Toată familia lui este așa. Să nu cumva să beneficiez eu de ceva din partea lor. Nici măcar pensiile alimentară pe care nu binevoiește să le plătească. Probabil, i se pare prea mare suma de 400 de lei pe lună. El nu a plătit-o niciodată! Probabil îl ajută pe el foarte mult suma aceasta și fără ea ar fi pustiu, a declarat vedeta pentru CANCAN.RO.

Iubitul o presează cu nunta, dar Andreea Podărescu fuge ca Necuratul de tămâie!

Se spune că atunci când te arzi cu ciorbă, sufli și-n iaurt. Este cazul și Andreei, care, după ce a trăit un calvar alături de tatăl copilului, dar și după despărțirea de acesta, acum nu mai crede în căsătorie. Cu toate că și-a refăcut viața alături de un bărbat cu care are o relație de câțiva ani, Andreea nu vrea să audă de căsătorie nici în ruptul capului.

De ce fuge Andreea Podărescu de căsătorie
De ce fuge Andreea Podărescu de căsătorie

„Sinceră să fiu, nu mă mai gândesc la căsătorie pentru că nu mai cred în căsătorie. Cred că sunt rare cazurile în care o căsnicie rezistă, având în vedere exemplele din zilele noastre. Prefer să rămân așa. Căsătoria nu este pentru mine. Nu mă văd nevastă!”, spune aceasta.

Și, cu toate că actualul iubit o presează să își pună pirostriile, vedeta are același răspuns vehement: „El m-a întrebat, vorbim frecvent despre lucrurile astea și i-am spus că dacă mă cere, răspunsul este . Dacă vrea să rămână lângă mine așa, este ok. Dacă nu, nu vreau să-l opresc de la nimic din viața asta. Nu vreau să-i distrug idealurile și visurile de a avea o familie. Eu nu-i pot oferi acest lucru pentru că nu mai simt asta. Mi-am dorit tare mult să mă căsătoresc când eram tânără. Am avut o rochie de mireasă salvată 10 ani în telefon. Dar nu mai vreau. Pentru o rochie de mireasă să-mi distrug viața?! Bărbații, în momentul în care au siguranța că au o nevastă acasă, au impresia că pot să facă ce vor, ce își doresc. Astfel, dispare și respectul, și orice” , mai spune aceasta pentru CANCAN.RO

(ACCESEAZĂ ȘI: CELEBRA MANECHINĂ ȘI “EX”-UL ȘI-AU “ÎMPĂRȚIT” COPILUL ÎN INSTANȚĂ. MAGISTRAȚII AU DECIS SĂ…)

„Psihicul meu nu mai poate duce!”

Nici mamă de doi copii nu se vede bruneta. Andreea susține că, după coșmarul trăit alături de fostul partener, nu mai are încredere să aibă un copil cu un alt bărbat: „Anthony își dorește mereu o surioară, îmi cere. Și iubitul mi-a spus mult timp că vrea copil, dar eu am fost sinceră cu el. I-am spus că nu îmi doresc un alt copil pentru că am trăit ce am trăit și nu vreau să mai fac pasul ăsta. I-am explicat prin ce am trecut. Psihicul meu nu mai poate să ducă o sarcină” , a concluzionat vehement Andreea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție împotriva lui Cristi Tănase! S-au căsătorit în octombrie
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas s-a stins după o luptă grea cu cancerul
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri pe cele aduse din import
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri...
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea, dar nu e pentru oricine
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea,...
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Schimbare pentru TOȚI cei cu BULETINE de identitate. Decizia momentului în România
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10 ani şi au două fetiţe
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, anunţ de ultimă oră despre căsnicie. Sunt împreună de 10...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la un concert
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la...
Maghiarii din România se revoltă. Este o situație fără precedent
Maghiarii din România se revoltă. Este o situație fără precedent
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și în august, în Mamaia și în celelalte stațiuni de la mare
Meteorologii Accuweather anunță o vară CIUDATĂ pe litoral! Cum va fi vremea în iulie și...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul”  Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision 2024. Ce a scos-o din sărite pe interpreta de muzică populară
”Vai de capul meu, a făcut de râs concursul” Saveta Bogdan, critică dur câștigătorul Eurovision...
Drama din viața Madonnei, dincolo de succesul muzical. Cum a rămas orfană de mamă la doar 5 ani
Drama din viața Madonnei, dincolo de succesul muzical. Cum a rămas orfană de mamă la...
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
Băutura care îți distruge somnul mai rău decât cafeaua. Te poate ține treaz toată noaptea
Aplicațiile populare pe care trebuie să le ștergi de pe telefon. Cum îți pot afecta dispozitivul
Aplicațiile populare pe care trebuie să le ștergi de pe telefon. Cum îți pot afecta...
×