Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Mirela Retegan răspunde acuzațiilor lui Lulu Varodi! Noi dezvăluiri după demisiile din Gașca Zurli: ”Eu nu mă opresc!”

Mirela Retegan răspunde acuzațiilor lui Lulu Varodi! Noi dezvăluiri după demisiile din Gașca Zurli: ”Eu nu mă opresc!”

De: Anca Chihaie 30/03/2024 | 17:29
Mirela Retegan răspunde acuzațiilor lui Lulu Varodi! Noi dezvăluiri după demisiile din Gașca Zurli: ”Eu nu mă opresc!”
Gașca Zurli/ Sursa foto: Instagram

Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, a făcut recent noi dezvăluiri despre proiectul pe care l-a iubit atât de mult și în care și-a investit toată pasiunea.

Știrea că Gașca Zurli s-a destrămat a provocat tristețe în rândul a mii de oameni, atât adulți cât și copii, după ce Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli au anunțat că au decis să părăsească acest proiect. Mirela Retegan a explicat că decizia plecării celor trei membri ai trupei a fost motivată de nevoia de maturizare și de dorința de a petrece mai mult timp alături de familie, chiar dacă aceasta nu a fost neapărat opinia unanimă a foștilor membri ai trupei.

Citește și: CU CE SE OCUPĂ ACUM VERO CĂLIMAN DUPĂ CE A PĂRĂSIT GAȘCA ZURLI. ANUNȚUL FĂCUT DE FETIȚA ZURLI: ”AM VISAT DE CÂND MĂ ȘTIU”

Ce declarații a făcut Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli

Imediat ce trei dintre membrii Găștii Zurli au anunțat că își vor părăsi trupa, mulți s-au întrebat ce va rămâne acum cu formația care a adus bucurie în inimile a milioane de oameni.

Mirela Retegan, fondatoarea trupei, a simțit nevoia să ofere o explicație și a dezvăluit online că proiectul Gașca Zurli nu se va opri aici, ci va continua să aducă zâmbetul pe fețele copiilor, însă cu alți membri. A dat de înțeles că motivele plecării lui Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina au fost legate de viața lor personală și dorința de a-și întemeia o familie, chiar dacă unii dintre aceștia au declarat că aceasta nu a fost neapărat motivul principal al deciziei lor de a pleca.

„Dragi părinti,

Anul 2024 a venit cu provocări mari pentru mine si pentru Zurli. În proiectul nostru, lucrurile se transformă. Apar noi modalități de exprimare, altele se încheie.

Când am creat Fetița Zurli, am pus în aluatul ei cele mai frumoase ingrediente din viața mea de părinte. Am știut că din el se va naște un personaj nemuritor care o să schimbe vieți, iar viitorul mi-a dat dreptate. Au venit unul după altul Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Zâna Bună, Mulțumesc, Vrăjimăturica și toate celelalte personaje atât de iubite, care au colorat copilării și au făcut să cânte și să danseze oameni mici și oameni mari.

Au trecut de-atunci 17 ani. 17 ani în care personajele mele au devenit eroii copiilor noștri, indiferent cine au fost cei care au pus suflet sub masca și costumele lor de-a lungul timpului. Am bucurat mii, sute de mii de copii, am desenat milioane de zâmbete și am adus speranță acolo unde era cea mai mare nevoie de ea. Am desenat căsuțe mici și am dăruit milioane de pupici de noapte bună. Și o să continuăm să facem asta, cu orice preț, sub orice formă.

Fetița Zurli e nemuritoare. O să continue să cânte în înregistrări, să ne citească din cărțile de povești și să ne invite la joacă din raftul cu jocuri și jucării. La fel cum o să facă mereu toate personajele create de mine în ultimii 20 de ani și care vor rămâne să bucure noi și noi generații de copii. E treaba noastră, a oamenilor mari, să păstrăm magia și să avem grijă de sufletele și emoțiile celor mici.
Le sunt recunoscătoare tuturor colegilor mei care au rezistat până acum in ritmul Universului Zurli și le doresc din inimă să le iasă tot ce și-au propus „în lumea oamenilor mari”. Știu că a fost o provocare uriașă și că, până acum, dedicarea lor a fost aici 100%.
Dar trebuie să înțelegem că vine o vreme în viata fiecăruia dintre noi când ne dorim să ne căsătorim, să facem copii, să stăm în weekenduri cu familia. Și atunci, cu toții avem nevoie să ne adaptăm, să evoluăm și să ducem povestea mai departe- suntem datori față de copiii noștri să le păstrăm poveștile copilăriei vii și curate. Să continuăm să le dăruim zâmbete. Să nu-i lăsăm să sufere din cauza felului în care noi adulții, ne grăbim uneori să le explicăm lucrurile, a scris Mirela Retegan pe rețelele de socializare.

Ce rugăminte are fondatoarea Gașca Zurli

În mesajul trimis de fondatoarea Gașca Zurli pe rețelele de socializare, aceasta vine cu o mare rugăminte pentru părinți.

Așa că vin la voi, oamenii mari, cu o mare rugăminte: aveți grijă de emoțiile celor mici. Nu le stricați povestea. Nu le spuneți lucruri în felul în care o faceți cu colega de la birou. Un copil nu are nevoie să știe că Moș Crăciun e actorul îmbrăcat într-un costum. El are nevoie să creadă în poveste. Ei au nevoie să descopere lumea oamenilor mari, rând pe rând, poveste cu poveste.

Cu oamenii care le-au dat viață până acum personajelor o să ne mai întâlnim la evenimentele speciale. Misiunea noastră e să mergem mai departe, fie că umplem lumea de mascote Zurli, fie că vă provocăm pe toți la noi și noi proiecte. După filmul artistic Superpietonii Zurli, pregătim o serie de desene animate, un personaj nou „IniMioara- doctorița copiilor” și o provocare imensă: vrem să ducem veselia și bucuria Zurli, în TOATE orașele din România. Din 311 în 17 ani am ajuns doar in 40. Vrem să ajungem și în Rovinari, Sighetul Marmației, Mizil sau Sânnicolau Mare.

De 17 ani, merg înainte, cu alți și alți oameni buni lângă mine. Am construit un spațiu sigur si vesel în viețile copiilor români, un partener de joacă al tuturor celor din familii obișnuite, dar și din centre de bolnavi, al celor speciali, din țară, Diaspora și Moldova. Acum, îmi doresc să vă simt lângă mine pe voi, cei mai înțelepți și iubitori părinți. Știu că o să fiți acolo, știu că o să-mi fiți sprijin așa cum îmi sunteți de fiecare dată. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare. Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya. lar alături de noi sunteți voi, părinții care știu să aibă grijă de emoțiile copiilor noștri.  Împreună, ducem povestea mai departe, a mai transmis aceasta în mediul online.

Citește și: CE SALARIU PRIMEA LUNAR UN ANGAJAT DIN GAȘCA ZURLI DE LA MIRELA RETEGAN? “ÎN FIȘA POSTULUI ERAM PAZNIC”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Anca-Maria Chihaie a terminat studiile la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, specializarea Jurnalism, în cadrul Universității de Vest din Timișoara. A făcut practică în presă scrisă, radio și TV și citeste mai mult
Parteneri
Filmul bătăii de la Parlament. Cum s-au încăierat deputații PNL Florin Roman și Dan Vîlceanu
Filmul bătăii de la Parlament. Cum s-au încăierat deputații PNL Florin Roman și Dan Vîlceanu
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Câți amanți a avut, de fapt, celebra Maria Tănase. Deși erau celebri, artista l-a iubit cu adevărat pe unul singur
Câți amanți a avut, de fapt, celebra Maria Tănase. Deși erau celebri, artista l-a iubit...
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Putin confiscă pe bandă rulantă activele occidentale din Rusia. Lista marilor companii din Vest afectate de decizia Kremlinului
Putin confiscă pe bandă rulantă activele occidentale din Rusia. Lista marilor companii din Vest afectate...
Vehiculul militar UNICAT, vândut pe OLX. Are accesorii de BMW Seria 3 E46
Vehiculul militar UNICAT, vândut pe OLX. Are accesorii de BMW Seria 3 E46
„Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea” Detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului de la Vaslui. Trei prieteni și-au pierdut viața după o depășire fatală
„Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea” Detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului...
Breaking news despre Florin Piersic!
Breaking news despre Florin Piersic!
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Super ofertă pentru scule PARKSIDE la LIDL. Prețuri mici pentru cele mai populare produse
Super ofertă pentru scule PARKSIDE la LIDL. Prețuri mici pentru cele mai populare produse
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca...
Orașul din România unde se deschide o nouă fabrică. Zeci de locuri de muncă noi vor fi disponibile
Orașul din România unde se deschide o nouă fabrică. Zeci de locuri de muncă noi...
DECIZIE pentru toți românii care au BULETIN. A fost semnat decretul prezidențial
DECIZIE pentru toți românii care au BULETIN. A fost semnat decretul prezidențial
Ştirea momentului, Nu se mai ştia nimic de beizadeaua Victoraş Micula
Ştirea momentului, Nu se mai ştia nimic de beizadeaua Victoraş Micula
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi alegerile sunt amânate
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi...
România este în elita mondială. Nu ne poate întrece nimeni. Suntem pe primul loc
România este în elita mondială. Nu ne poate întrece nimeni. Suntem pe primul loc
Bătaie în Parlamentul României. I-a spart nasul
Bătaie în Parlamentul României. I-a spart nasul
Filmul bătăii de la Parlament. Cum s-au încăierat deputații PNL Florin Roman și Dan Vîlceanu
Filmul bătăii de la Parlament. Cum s-au încăierat deputații PNL Florin Roman și Dan Vîlceanu
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”
Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”
Pepe se căsătorește cu Yasmine? Cum va arăta marele eveniment
Pepe se căsătorește cu Yasmine? Cum va arăta marele eveniment
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei....
Alimentul pe care e bine să-l dai de pomană de Sfinții Constantin și Elena. Trebuie dus prima oară la biserică
Alimentul pe care e bine să-l dai de pomană de Sfinții Constantin și Elena. Trebuie...
×