A acceptat sa le fie nas, dar nu stia ce il asteapta! Cum a putut sa fie luat peste picior Dan Negru

Publicat: 06/10/2014 | 21:19

Toata lumea vorbeste despre faptul ca Dan Negru nu este prea darnic, dar nimeni nu i-a spus-o in fata pana acum. In week-end, insa, prezentatorul TV a fost tinta glumelor la nunta lui Razvan Popescu, unde a fost nas.

Faptul ca Dan Negru tine destul de tare de banii pe care ii castiga nu mai este un secret fata de nimeni. De ani buni, acestuia i s-a dus faima de om strangator, dar pana acum nimeni nu i-a spus asta in fata. In acest week-end, insa, un amic de-al sau a facut un lucru la care nu se astepta nimeni.

Dan Negru a fost nas in acest week-end
Dan Negru a fost nas in acest week-end

i Razvan Popescu si sotiei sale, fara ca macar sa aiba habar ce il asteapta. Invitat la nunta, Flick a vrut sa le faca mirilor o surpriza in stilul sau caracteristic si le-a scris o poezie. A reusit, insa, sa il ia rau peste picior chiar pe nas, spre amuzamentul tuturor.

Aceasta este poezia pe care Flick i-a dedicat-o lui Razvan Popescu
Aceasta este poezia pe care Flick i-a dedicat-o lui Razvan Popescu

CITESTE SI

O femeie i-a schimbat viata lui Dan Negru si nu e sotia ! Nu va uita niciodata: „Eram un dezastru. Imi lua mana si ma incuraja”

Castiga Dan Negru 40.000 de euro pe luna? Vedeta TV, marturisiri despre salariu, pe Facebook. Ce a dezvaluit

“Mai bine veniti c-o roaba sa-l furati pe ginerica/ Insa, gratis o veti face/ Fiindca nasul astazi are/ Un costum la patru ace/ Insa… fara buzunare”, sunt versurile pe care domnul Rima i le-a dedicat lui Dan Negru.

Razvan Popescu si aleasa inimii lui s-au casatorit in acest week-end
Razvan Popescu si aleasa inimii lui s-au casatorit in acest week-end

A intrat in istoria Antena 1

Dan Negru este de departe cel mai indragit prezentator TV din Romania. In cei peste 15 ani de cariera in divertisment, a realizat numeroase emisiuni celebre ca „Ciao Darwin”, „Plasa de stele”, „Next Star” sau „Te pui cu blondele”. De asemenea, de 13 ani prezinta Revelionul, acesta devenind parca o marca proprie. In plus, este prezentator TV si la Chisinau.

A.D.

Citește și...