A ajuns in finala la „Vocea Romaniei”, dar acum canta intr-un bar din provincie! Vezi cum suna viitorul pentru solist!

Publicat: 08/01/2014 | 00:39

A participat la "Vocea Romaniei" si a reusit sa impresioneze o tara intreaga cu talentul lui, insa in marea finala s-a clasat doar pe locul al patrulea. Acum, Marius Marin s-a intors la trupa lui de suflet si sustine show-uri de zile mari in Slobozia.

Anul care tocmai s-a incheiat a reprezentat pentru Marius Marin sansa de a demonstra unei tari intregi ca vocea lui merita sa fie ascultata. Gerard Butler de Romania, asa cum a fost supranumit cantaretul, a reusit sa ajunga in marea finala de la „Vocea Romaniei” si, chiar daca era printre favoriti, s-a clasat doar pe locul al patrulea.

Marius Marin a impresionat o tara intreaga pe scena de la
Marius Marin a impresionat o tara intreaga pe scena de la „Vocea Romaniei”

S-a clasat pe locul patru in marea finala de la „Vocea Romaniei”

Acest lucru nu l-a daramat, ci, dimpotriva, i-a dat si mai multa forta sa lupte pentru visul lui si, totodata, pentru ca talentul lui sa fie recunoscut de toata lumea. Chiar inainte de marea finala, Marius Marin marturisea ca acest concurs a fost cea mai mare realizare din viata lui, insa mai presus de premiu este cariera lui, la care nu va renunta.

Marius in studio, locul sau preferat
Marius in studio, locul sau preferat

„Am cateva realizari mari, dar impartite oarecum pe planuri diferite. In mod cert, pe plan profesional, ‘Vocea Romaniei’ este realizarea cea mai mare. Anul Nou sper sa vina cu multa liniste pentru ca am nevoie, macar pentru o perioada, Si sa aduca o schimbare benefica in cariera mea”, a declarat acesta, pentru CANCAN.ro.

De Revelion, Marius Marin a cantat intr-un restaurant din Slobozia sursa: La costa
De Revelion, Marius Marin a cantat intr-un restaurant din Slobozia sursa: La costa

CITESTE SI

Pana si Madalina Ghenea i-ar putea incurca! El e Gerard Butler de Romania

Unul dintre ei va fi „Vocea Romaniei”! Ei sunt cei patru care se lupta in aceasta seara pentru marele premiu

Gerard Butler de Romania face dezvaluiri: „Mama a vazut o fotografie cu celebrul actor si a crezut ca sunt eu”
 

S-a intors la trupa lui de suflet, „Celebration”

Si iata ca dorinta i-a fost ascultata si, intr-o oarecare masura, indeplinita. De Anul Nou, Marius a fost pe scena, acolo unde se simte cel mai bine si a cantat alaturi de trupa lui, „Celebration”, la un restaurant de lux din Slobozia. In plus, acesta nu va duce lipsa de show-uri nici in 2014, pentru ca restaurantul unde a trecut in Noul An i-a asigurat cate un spectacol vinerea, sambata si duminica, in fiecare saptamana.

A cantat in Cipru ani buni, iar apoi a fondat „Celebration”

Marius este pasionat de muzica de cand se stie. Timp de cativa ani, acesta si-a castigat existenta ca artist in Cipru, intr-o zona turistica renumita. La intoarcerea in Romania, a pus bazele trupei „Celebration”, proiectul sau de suflet, alaturi de care sustine spectacole si in ziua de azi.

Gerard Butler de Romania a facut senzatie alaturi de trupa lui
Gerard Butler de Romania a facut senzatie alaturi de trupa lui

„Trupa Celebration a fost primul proiect demarat de mine de cand m-am intors acasa din Cipru, unde am cantat cativa ani in zona turistica Paphos. Nu pot spune ca avem fani, avem in schimb foarte multi prieteni. Nici macar concerte nu pot numi prestatiile noastre artistice”, a spus acesta, pentru CANCAN.ro.

Aiana Dinu

 

Citește și...